bu durumda ne yapsam ki?

Ben aslanim yukselenim basak. Esimde yengec. Ama gitmiyor vallahi. Yengecler cok duygusal. Beni bu duygusalli odurecek birgun.. 😳

Eşinizin yükseleni nedir? Balık vs gibiyse ters etki yapmış olabilir :) Çok tatlısınız bu arada, evet yengeçlerin duygusallığı başka etkiler de alırlarsa inanılmaz yorabilir de insanı :) Hele ki erkek tarafında ise :)

Eşinizin yükseleni nedir? Balık vs gibiyse ters etki yapmış olabilir :) Çok tatlısınız bu arada, evet yengeçlerin duygusallığı başka etkiler de alırlarsa inanılmaz yorabilir de insanı :) Hele ki erkek tarafında ise :)
Su grubu degil ama yinede duygusal. Ben kotu olup aglasam destege ihtiyac duysam ki nadir olur, benden once o basliyo halime aglamaya. Onumu sakinlestireyim derdimemi uzuleyim bilemiyorum. Olan aglayamadigi icin rahatlamayan bana oluyor. Dedim cocugum olursa yengec olmasin. Onunda yukseleni yengec.. bende cekilecek cile bol.. bu arada guzel sozunuz icin tesekkur ederim ayrica güzel kalbiniz için 😊

Su grubu degil ama yinede duygusal. Ben kotu olup aglasam destege ihtiyac duysam ki nadir olur, benden once o basliyo halime aglamaya. Onumu sakinlestireyim derdimemi uzuleyim bilemiyorum. Olan aglayamadigi icin rahatlamayan bana oluyor. Dedim cocugum olursa yengec olmasin. Onunda yukseleni yengec.. bende cekilecek cile bol.. bu arada guzel sozunuz icin tesekkur ederim ayrica güzel kalbiniz için 😊

Ben teşekkür ederim esas ince yorumunuz için ❤️ ama bir şey diyeyim mi bakın o kadar hafif hafif serzenişinize rağmen bir yandan da çok sıcacık bir his geçiyor yazdıklarınızdan. Hani her şeyiyle kabul etmenin aşktan daha da güçlü mutluluğu ve huzuru. Bilmem anlatabildim mi? Zaten gerçek ilişkiler de her şeye rağmen inşa edilen ve bu şekilde kuvvetlenen ilişkilerden çıkıyor. Yuvanızda mutluluk daim olsun ☺️

Ben teşekkür ederim esas ince yorumunuz için ❤ ama bir şey diyeyim mi bakın o kadar hafif hafif serzenişinize rağmen bir yandan da çok sıcacık bir his geçiyor yazdıklarınızdan. Hani her şeyiyle kabul etmenin aşktan daha da güçlü mutluluğu ve huzuru. Bilmem anlatabildim mi? Zaten gerçek ilişkiler de her şeye rağmen inşa edilen ve bu şekilde kuvvetlenen ilişkilerden çıkıyor. Yuvanızda mutluluk daim olsun ☺
Tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin. Delide olsa doluda olsa hatta yengecte olsa seviyorum. Iyi ev erkegi oluyorlar o bir gercek.. sizin icinde hayat hep cok iyi olsun. Yolunuz hep guzel olsun..

Back
X