bu durumda ne yapsam ki?

Başaklar içinse ilgiyi diri tutmak tamamen şu dediğinizden oluyor: :KK70: kapıdan pencereden uçan bir çılgın mı olmak :)

Buna mukabil ne yazmanız gerektiği duruma göre değişir. Eğer sadakat alt mesajı içeren bir mesaj atarsanız bu Başak erkeği için fazla sıkıcı da algılanabilir açıkçası. Bir anda haminne pozisyonuna düşme riskiniz bile var.

Önce o bir yazsın da ona göre haberleşsek en iyisi sanki :KK70:
öyle mi dersiniz? tamam sakinledim:) o yazınca o zaman direk düzce bitiririm.

Ben eski konularınızı da okumuştum o yüzden farkında olmasanız da bu konudan kaçtığınızı düşünüyorum. Bu süreçte hiç mi eski ilişkiler hatalar konuşulmadı. Ben yerinizde olsam konunun gelmesini beklemez kendim getirir söylerdim ama siz bunu eksikliğiniz gibi görüyorsunuz malesef. O yüzden diyorum biraz türk sınırlarından uzaklaşsanız en azından bu huyunuzu yenersiniz.
emin olun konuşulmadı:)Yeri geldiğinde hiç olmamış gibi geçiştirmeyeceğim ama durduk yere de söylemek istemiyorum

Önceki konumdan bilenler vardır belki, daha önce evlenip boşanmış olduğumu henüz söyleyemediğim ve yaklaşık 1 buçuk aydır devam eden bir flörtüm var. :)
Şimdi söyleyeceğim konu bununla alakalı değil ama, başlayayım;
Yaklaşık 2 haftadır yurtdışındaydı ve görüşemedik. Geldiğinde ise hastaydı, birkaç gün yine görüşemedik. Sonra iki gün önce falan 2 saatliğine falan görüştük ama yine hastaydı yani çok durmadık ama yetmedide bu kadarcık.
Neyse dün iyiydi ve akşam buluşacaktık. Akşam üzeri bana yazdı, şirket etkinliği olacağını akşam bana kaç gibi müsait olacağını yazacağını söyledi.
Neyse birkaç saat geçti akşam oldu ben okuldan çıktım, o sırada benim arkadaşlarımda hadi yemeğe gidelim falan diyorlar. Buna yazdım ' etkinlik geç bitecekse yemeğe gideceğim bende, senden haber bekliyorum' dedim. O sırada arkadaşlarımı da 15dk falan okulun önünde diktim, baktım cevap yok gittim bende ama oturamadım yerimde ha yazdı ha yazacak, bi anda çıktım ben geliyorum yazar falan diye. bu arada mutlaka buluşmadan önce üstümü değiştirmek azcık süslenmek istiyordum, o yüzden çok oturamadım arkadaşlarla kalktım eve gittim hazırlandım, buna tekrar mesaj attım. Bekledim, bekledim... Cevap yazmadı hiç.
Neyse artık saat geç olunca ( gece 1 ) sinir ola ola makyajımı temizledim yattım ama tüm gece uyuyamadım zoruma gitti. Sabahın 7sinde mesaj attı, ' balım şarj bitti, bende içmiştim zaten eve geçtim yattım, şimdi uyandım, bu akşam bizim olsun o zaman, günün güzel geçsin' yazmış...
Bende ' sorun yok, birkaç saat bekledikten sonra bende yattım zaten, bu akşam okulun partisi var ona katılacağım belki birkaç gün sonra görüşürüz' dedim. Orda ardından 'canım benim afedersin biraz sorumsuzluk gibi olmuş, iyi eğlenceler ozaman tatlım, pazartesi görüşürüz olmadı güzel olur, günün güzel geçsin' dedi. ( bu, günün güzel geçsin'i de nereden bulduysa iyice sinir oldum), cevap yazmadım

Normalde bu tarz bir olaya benim refleksim engelleyip çıt demeden hayatımdan çıkarmak olurdu. ama sonra aradan vakit geçince özleyince 'aa abarttımmı acaba keşke kesmeseydim keşke düzgün konuşsaydım' düşünceleri beynimi kemirdiğinden aynı şeyi bu sefer yapmak istemedim.

Ama en teklifsiz arkadaşını, yakınını, karını-kocanı, anneni-babanı bile ektiğini ertesi gün sabah söylemez bir insan(ben söylemem yani). Herşeyi geçtim çok ayıp değil mi?
Hala sinirliyim ve huzursuzum, çok hoşlanmıştım ondan ama aklıma geliyor, yurtdışındayım, yıllar sonra tekrar öğrenci oldum, buraya gelir gelmez bir türke aşık oldum, acaba gezsem tozsam eğlensem ve kafamı böyle şeylere takmamak için iletişimi koparsam mı?
Yoksa ne biliyim pişman olur muyum? devam mı etsem?

Siz yukarıda anlattığım olaya nasıl tepki verirdiniz?
Niye böyle bir tepki veriyorsunuz anlayamadım. Size söylemiş aksam işiyle ilgili bi durum olduğunu ve sonra da sarji bittiği için donemedigini de belirtmiş. Bu konuda hiç kapris vs yapmayın bence. Hiçbir şey olmamış gibi devam edin. Zaten bi durum yok ortada. Biz kadınlar abartiyoruz bazen. Hep yanımızda olsun istiyoruz, sık gorusmek istiyoruz. Ama herkesin bi hayatı var.

Ay yurtdisinda Turk bulmayin ya bence. Ne yakisikli sarisin renkli gözlü erkekler vardır orda :KK76: yabancı sevgili yapmak cok değişik oluyor bir deneyin ya. Bunu soylemeye geldim:eğlence:

Ay yurtdisinda Turk bulmayin ya bence. Ne yakisikli sarisin renkli gözlü erkekler vardır orda :KK76: yabancı sevgili yapmak cok değişik oluyor bir deneyin ya. Bunu soylemeye geldim:eğlence:
Sarışın renkli gözlü olunca mı yakışıklı olunuyor bir tek 😄
Neyse konu sahibinin durumuna gelince, şarjı bitti bitecek dahi olsa sizi önemseyip haber vermesi lazımdı habersiz bırakması olmamış. Sorumluluk sahibi bir insan böyle yapardı en azından. Güvenmek zor olur böyle davranan birine, bir daha yapmayacağı ne malum?

Ouu baya detaylı olmuş teşekkür ederim:)
Sanırım hiç yengeç burcu bir insan tanımadım, hiçbir fikrim yok
Buarada ilgiyi diri tutmak nasıl birşey? ilgili olmakmı yani? Yoksa kapıdan pencereden uçan bir çılgın mı olmak?

Bide saatler geçtikçe daha da sinir oluyorum, bide bu tarz birşeyi tekrar yapma ihtimalini hiç üstlenmek istemiyorum çünkü sanırım ona göre normal, tepkilerine de bakılırsa, sanırım keseceğim görüşmeyi. Ama o bi yazsında:) düşünüp düşünüp yazmış gibi olmayayım ( hiç düşünmedim gerçekten, 50 tane kadından tavsiye de almadım ):confused:

Bide biliyorum ki çok yüksek ihtimal boynuzlandım dün, icraate geçiremediyse bile ilgisini çokça çeken birşey yada biri vardıki ortamda çıkamadı, telefonu bile eline alamadı.
Dolayısı ile ' Düşündümde, bir daha görüşmesek daha iyi olacak sanırım, çünkü ben kendimde sadakat yükümlülüğü hissediyorum sana karşı ve ister istemez kendimi sıkça kısıtlıyorum, eğer koparsak ikimizde çok daha rahat yaşarız:) '
gibi birşey yazmayı düşünüyorum, sizce?
(alt mesajda ben sadıktım ama senin olduğunu pek sanmıyorum var hahha)

O sana cevap yazmadan böyle bir sey yazma bence.

Genel olarakta söyle düsünüyorum: evet, ben olsam bende cok sinir olurdum. Önceden verilmis bir söz var, ama tutulmuyor. Her ne olursa olsun daha önceden haber verebilirdi, sarj aniden pat diye bitmiyor. Sonrasinda sergiledigi tavir yazarken kullandigi kelimeler de hos degil.
Hemen bitirmesem bile baya sogurdum muhtemelen. Sonraki davranislarini daha dikkatli izler, tekrar bir olumsuzluk olursa kararimi verirdim.

Bu kadar üstüne düşme bence üstüne düştüğünü anlamış adam az geri çekiyor bahanelerle ilgisi başka yerde gibi geldi bana açıkçası seni sallıyor

Güncel haber vereyim dedim, dün en son yazdıklarına hiç cevap vermedim. Oda hiçbirşey yazmadı bozukluğun, yaptığının farkında bence normalde çok arayıp sorar, ki bende ilk defa cevap vermemezlik yaptım. Şimdilik böyle, olurda iletişime geçerse, sakin sakin görüşmeyelim bir daha diyeceğim. Biraz soğudumu farkettim, pek kaldırabileceğim bir hareket değildi yine iyi dayandım bence:)
Burada ben tek başıma tatile çıktım bir günlüğüne kafam dağılsın diye, sıkılmıştımda zaten.

Olurda sonradan sonraya özlersem gelir burda ağlarım artık

Ayyyyy...Benimkinde de "günün güzel olsun" vardı...Her gün aynı laf, ben de sinir oluyordum ama diyemiyorsun...Başak falan da değildi...Bigün telefonuna baktım ki ne göreyim benden onceki sevgilisine attıgı mailin 1 tanesine denkgeldim. Kıza günün güzel olsun yazmış...Odun hep aynı odun, farklı bi kereste olayım bu sefer bile dememiş...

Neyse konuna gelirsek, senle plan yapıp sonra aksam bilmemne çıktı deyip sonra yatana dek hiçbi mesajına cvp vermeyen, sabah ta balım sarj bitti diyen adama kesinlikle yol verirdim...Çünkü sen bir seçeneksin..

Günleri de batsın güzelleri de ..bak sinir oldum

Ayyyyy...Benimkinde de "günün güzel olsun" vardı...Her gün aynı laf, ben de sinir oluyordum ama diyemiyorsun...Başak falan da değildi...Bigün telefonuna baktım ki ne göreyim benden onceki sevgilisine attıgı mailin 1 tanesine denkgeldim. Kıza günün güzel olsun yazmış...Odun hep aynı odun, farklı bi kereste olayım bu sefer bile dememiş...

Neyse konuna gelirsek, senle plan yapıp sonra aksam bilmemne çıktı deyip sonra yatana dek hiçbi mesajına cvp vermeyen, sabah ta balım sarj bitti diyen adama kesinlikle yol verirdim...Çünkü sen bir seçeneksin..

Günleri de batsın güzelleri de ..bak sinir oldum
Evet garip bir üslup gerçekten :) onu nerden uydurmuşlar anlamadım, sinir bozucu.. benimkisi ilk defa hemde böyle arka arkaya yazdı, o ne beeeh oldum yani:)
bakmayın hala sinirim bozuk.böyle, bir günde herşeyi altüst edebilecek insanı şoka uğratan dikkatsizce bir hata yapıyorlarya...hiç anlamıyorum işte bunu
Anlamlandıramıyorum çünkü bir gün öncesine kadar dünyanın en ince adamı olduğunu düşünüyordum. Bir gün sonra hödük olduğuna karar verdim

Bitirdim:) .. Ben tatildeyken konuşmuştuk, gelince hemen görmek istediğini çok özlediğini söyledi.
Dün akşam geldim ve naber falan yazdım(açık konuşayım bende çok özlemiştim, o hareketi alttan alacaktım).. Cevap olarak ' yorgunum canım, enerjim yok, birşey oldu:)' dedi. Bende ' Aslında .... düşündüm de genel olarak görüşmesek mi, hem belki ikimizde daha rahat yaşarız, zaten farklı hayatlar yaşıyoruz ve pek vakit geçiremiyoruz, ama sadakat yükümlülüğüde hissediyorum, oysaki daha sonra farklı tarz bir ilişki yaşamak isteyebilirim, dolayısıyla şimdilik free olmak istiyorum.' dedim.
Oda ' Teşekkür ederim dürüstlüğün için:), tabi ki senin için nasıl uygunsa, ben bir yükümlülük hissetmiyordum açıkçası, dediğin gibi zaten farklı bir hayat yaşıyorduk. Seninle geçen zaman da keyifliydi fakat bu seni tatmin etmiyorsa tabi ki yorulmanı istemem. bu şekilde en azından birbirimizi yolda görünce selam verebiliriz. Çok dikkat et kendine.' dedi

Oysa ki onunda birşeyler hissettiğine o kadar emindim ki kendimce, bu kadar duygusuz yazmasına şaşırdım açıkçası.
' ben bir yükümlülük hissetmiyordum açıkçası, dediğin gibi zaten farklı bir hayat yaşıyorduk' bu cümlesinden de ne anlamalıyım bilemedim, tekrar tekrar okudum, 'ben sadık değildim, öyle olmak zorunda hissetmedim' demek istemiş sanki.

Çoook uzun zamandır onunlayken hissettiğim şeyleri hissetmiyordum, biraz üzüldüm açıkçası.

Geçmiş olsun hatta iyi olmuş diyeceğim kırılmazsanız...
Tipik bir mıymıy Başak erkeği ile karşılaşmışsınız,
samimi diyorum eğer frekans tutmaz ise çekilir eziyet değillerdir.
Yol yakınken ayrılmanız çok iyi olmuş.
İnanın şimdi olmasa sündüre sündüre (bakın süründüre süründüre değil özellikle sündüre sündüre :)) ilişkiyi daha manasız hale getirir sonra da sizin kadar bile vakit harcamadan ilişkiyi bitirirdi, siz de psikopata dönmüş olmakla kala kalırdınız.
Ciddi diyorum verilmiş sadakanız varmış ;)

Bitirdim:) .. Ben tatildeyken konuşmuştuk, gelince hemen görmek istediğini çok özlediğini söyledi.
Dün akşam geldim ve naber falan yazdım(açık konuşayım bende çok özlemiştim, o hareketi alttan alacaktım).. Cevap olarak ' yorgunum canım, enerjim yok, birşey oldu:)' dedi. Bende ' Aslında .... düşündüm de genel olarak görüşmesek mi, hem belki ikimizde daha rahat yaşarız, zaten farklı hayatlar yaşıyoruz ve pek vakit geçiremiyoruz, ama sadakat yükümlülüğüde hissediyorum, oysaki daha sonra farklı tarz bir ilişki yaşamak isteyebilirim, dolayısıyla şimdilik free olmak istiyorum.' dedim.
Oda ' Teşekkür ederim dürüstlüğün için:), tabi ki senin için nasıl uygunsa, ben bir yükümlülük hissetmiyordum açıkçası, dediğin gibi zaten farklı bir hayat yaşıyorduk. Seninle geçen zaman da keyifliydi fakat bu seni tatmin etmiyorsa tabi ki yorulmanı istemem. bu şekilde en azından birbirimizi yolda görünce selam verebiliriz. Çok dikkat et kendine.' dedi

Oysa ki onunda birşeyler hissettiğine o kadar emindim ki kendimce, bu kadar duygusuz yazmasına şaşırdım açıkçası.
' ben bir yükümlülük hissetmiyordum açıkçası, dediğin gibi zaten farklı bir hayat yaşıyorduk' bu cümlesinden de ne anlamalıyım bilemedim, tekrar tekrar okudum, 'ben sadık değildim, öyle olmak zorunda hissetmedim' demek istemiş sanki.

Çoook uzun zamandır onunlayken hissettiğim şeyleri hissetmiyordum, biraz üzüldüm açıkçası.

E bu adam dünden razıymış. Dogrusunu yapmışsın ama yine de bu tarz bir cevap beni de üzerdi.
Evet, bencede sadık olmasi gerekmediğini anlatmaya çalışmış. Bir daha yazışma olmadi mi?

E bu adam dünden razıymış. Dogrusunu yapmışsın ama yine de bu tarz bir cevap beni de üzerdi.
Evet, bencede sadık olmasi gerekmediğini anlatmaya çalışmış. Bir daha yazışma olmadi mi?
Hayır olmadı..
Açıkçası, tanıştığımız ilk gün daha ikimizin yoğun duygular yaşadığı belliydi, ve ben açıkçası böyle birşey yaşamayı hiç beklemiyordum çok başka planlamıştım falan dedikten sonra, o; ' bak birbirimize sadık kalalım ama birbirimizi darlamayalım hayatlarımızı yaşayalım ben seni darlamayacağıma yine istediğin gibi yaşayabileceğine söz veririm' dedi, ve bir çeşit anlaşma yaptık. Klasik baskılı bir ilişki olmayacak ama birbirimizi de aldatmayacaktık. Ve ben bu konuşmayı ciddiye aldım. Herhangi bir güven problemim yoktu.
O yüzden bu cevabına çok şaşırdım. Beklemiyordum. Üzüldüm.
Mesajı okur okumazda tepki veremedim, anlamadım birkaç kez üst üste okudum, o yüzden kaldı öyle

Geçmiş olsun hatta iyi olmuş diyeceğim kırılmazsanız...
Tipik bir mıymıy Başak erkeği ile karşılaşmışsınız,
samimi diyorum eğer frekans tutmaz ise çekilir eziyet değillerdir.
Yol yakınken ayrılmanız çok iyi olmuş.
İnanın şimdi olmasa sündüre sündüre (bakın süründüre süründüre değil özellikle sündüre sündüre :)) ilişkiyi daha manasız hale getirir sonra da sizin kadar bile vakit harcamadan ilişkiyi bitirirdi, siz de psikopata dönmüş olmakla kala kalırdınız.
Ciddi diyorum verilmiş sadakanız varmış :KK66:
Haklısınızi teşekkür ederim:)
Aslında şaşkınlığım ve üzgünlüğüm şurdan kaynaklı; frekansın tutmadığını düşünmemiştim. Çünkü hislerini birkaç kez dile getirdi, o da ' kendimi 15 yaşında gibi hissediyorum seninleyken, emin ol çook çook uzun zamandır böyle hissetmemiştim, şuan sadece sana yapışık kalmak istiyorum saatlerce yanında' vs vs.. gibi bir sürü şeyler söyledi. Bi de çok içten geldi söyledikleri, ayrıca hareketleri ile de belli ediyordu, ses tonu bile doğru söylüyor dedirtiyordu.
Ayrıca sadakat anlaşması yapmıştık.
Hiç böyle bir cevap beklemiyordum ondan. Gayet soğuk ve bana hiç de sadık olmadığını itiraf ederek

Ooo Aslan iseniz baştan diyeyim bu iş biraz yaş. Tabii Allah bilir bizimkisi biraz da espri :)

Başak maalesef -saygısızlık olarak adledebilecek- fütursuz davranışlara sahip bir burçtur.
Yani amacı saygısızlık olmasa bile öyle vurdumduymazlıklar yapabilir ki, siz bir anda ilişkinin ilerleyen sürecinde "ya acaba ben asalak mıyım? çok mu yapıştım acaba" diye kendi kendiniz sorgularken bulabilirsiniz bile.
Yani o derece de inandırıcıdır.
Konuşması, kendisini ifade edişi genellikle iyi olur Başakların.
Ama mantıklı oldukları anlamına gelmez.
Mantığı sadece o an inandıkları şeyde ararlar.
3-5 gün sonra başka bir şey düşünürlerse mesela mantık o anda o fikirdedir.

Ha ama havai bir ilişki olsun, bol bol gezelim, sıfır sorumluluk alalım derseniz ooo ballı börek bir seçim olur Başak erkeği. Bu noktada riskli olan tek şey onun ilgisini sürekli diri tutmanın sizin genel olarak bir ilişkide aradığınız huzurla çok örtüşmeyecek olması olacaktır. Zira büyük bir aşkla bağlansalar dahi sürekli olarak ilgilerinin diri tutulmasından hoşlanırlar.

Bir de sıfır kıskançtırlar. Taa ki siz onu gerçekten terkedip başka birini tercih ettiğinizde gerçek bir erkeğe dönüşür, çünkü egosu zedelenir. Yani sahiplenme kıskançlığı değil de ego kıskançlığı yaşarlar genelde.

Size aslında olgun bir Yengeç erkeği çok da güzel gidebilir bu dönemde, sinema-mısır patlağı, evde birlikte börek yapmak, hoş bir manzaraya karşı çay içip keyif yapmak gibi...
Ben aslanim yukselenim basak. Esimde yengec. Ama gitmiyor vallahi. Yengecler cok duygusal. Beni bu duygusalli odurecek birgun.. 😳

Back
X