bu durumda ne yapsam ki?

Ben karsinizdakinin sorumsulugundan cok evlenip bosandiginizi soylememize takildim.Bosanmaniz ayip yada gunah degil,hata hic degil.Su kosullar altinda iliskiniz mukemmel olsa bile bunu saklamaniz karsinizdaki insan icin ciddi bir guven eksikligine neden olucak bu saklanicak bir mesele degil.Acikcasi suan iliskinizde ana sorun durustluk gibi...
o başka konuydu:) kendimi tanıtmak için özet geçtim sadece.

Günün güzel geçsin lafı benide acayip sinir etti. O ne öyle yaa geçesi varsa da geçmez yani. Birde bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlaması. T9 la yazıyorsa kolay geliyor demek.
ahhaha hakikaten, arka arkaya yazdı bide, sinir geldi banada onu nerden uydurmuş anlamadım, hiç demezdi

Yerinizde olsam cool takılır hayatımı etkilemesi mne izin vermez ama vakit bulduğumda keyifli vakit geçirdiğim biri gözüyle bakardım. Yeni tanisilan biri için akşamımi kesinlikle bölmez arkadaşlarımla eğlenirdim. Kaldırmayın adamın poposunu 😉

ahhaha hakikaten, arka arkaya yazdı bide, sinir geldi banada onu nerden uydurmuş anlamadım, hiç demezdi

Gerçekten aşırı komik. Yazmaya devam ederse kibarca dile getir bence. 😁 Birde onun sana tavrı nasılsa sende öyle davran. Fazlası zarar oluyor her zaman için.

ya aslında ilişkimiz çok official bir boyutta olmadığı için kıskançlık aşamasına henüz gelmedik:) , beni ilgilendiren saygısızlık kısmı şuan, bir kızla da olsa gerçekten şirkettekilerle de olsa ( ki bunu asla bilemeyeceğim:) ), şu an için değişen birşey olmuyor
Ama sana çokk ayıp etmiş canım. O şarj birden küt diYe bitmiyor,ortamın durumuna göre haber verebilirdi.

Daha ilk zamanlar ya ben çok takılmazdım galiba ilk defa yaptığı bi şeyse azıcık tavırla geçiştirirdim. Sizin evlenip ayrıldığınızı saklamanızın yanında bu çok önemsiz ayrıntı bence :)

Ay bi de misler gibi yurtdışındasınız, arkadaş çevreniz var ola ola türk erkeğine mi aşık oldunuz allahaşkına :KK53:

ben aslan burcuyum :) yükselenim başak.

Yani aslında bir arayışım yoktu benim, aksine bir süre yalnız kalmaya odaklanmıştım mutluydum. aniden tanıştık ve ilk günden itibaren acaip bir çekim oldu, nasıl anlatılır bilmem, zıplaya zıplaya çarpa çarpa yürüyen bir çift düşünün:). Mantık olarakta çok hoşuma gitti, acaip mantıklı ve açık açık konuşan birisi. ( yada çok yeniyiz, 'öyle izlenim aldım desem daha doğru olur' )
Çooook uzun zamandır böyle bir his yaşamıyordum. Dolayısıyla görüşmeye devam ettik.
Ha herhangi bir ilişkiden beklentimi soruyorsanız, sanırım sadece en önemli şey saygı. mesela beni bu şekilde ekişi büyük saygısızlık .. Normalde tahammül etmeyeceğim birşey.
Bi de ne mıç mıç olmayı nede haftada bir-iki görüşen soğuk bir çift olmayı kaldırabilirim. Biraz her açıdan rahatlık ve huzur arıyorum. Dozunda ilgiyi seviyorum, ama bir yanlış yaptıysa ve üstüne canım cicim konuşuyorsa( bu olayda ki gibi) irite oluyorum :)
Çok arsızca kıskanç değilim, yine karşımdakinden de aynısını beklerim. Kavgaları sevmem, bağırarak kavga etmem, karşıdaki bağırırsa, elim ayağım bacaklarım titrer zaten, bir insanı o aşamaya getirebilecek bir şey yaşatacağımı sanmıyorum. uçuk bir hayatım yok çünkü, mizaç olarakta sakinim. Eğerki kendi iç dünyasında abartılı yaşayıp herşeyi büyütüyorsa, ve bağrış çağrış sürekli kavga çıkartıyorsa, bence ben haklıyım:) hayatımdaki her insana empati yaparak yaklaşıyorum çünkü
Kısaca çok soft bir ilişki yaşamak istiyorum:) sakin huzurlu saygılı

Ooo Aslan iseniz baştan diyeyim bu iş biraz yaş. Tabii Allah bilir bizimkisi biraz da espri :)

Başak maalesef -saygısızlık olarak adledebilecek- fütursuz davranışlara sahip bir burçtur.
Yani amacı saygısızlık olmasa bile öyle vurdumduymazlıklar yapabilir ki, siz bir anda ilişkinin ilerleyen sürecinde "ya acaba ben asalak mıyım? çok mu yapıştım acaba" diye kendi kendiniz sorgularken bulabilirsiniz bile.
Yani o derece de inandırıcıdır.
Konuşması, kendisini ifade edişi genellikle iyi olur Başakların.
Ama mantıklı oldukları anlamına gelmez.
Mantığı sadece o an inandıkları şeyde ararlar.
3-5 gün sonra başka bir şey düşünürlerse mesela mantık o anda o fikirdedir.

Ha ama havai bir ilişki olsun, bol bol gezelim, sıfır sorumluluk alalım derseniz ooo ballı börek bir seçim olur Başak erkeği. Bu noktada riskli olan tek şey onun ilgisini sürekli diri tutmanın sizin genel olarak bir ilişkide aradığınız huzurla çok örtüşmeyecek olması olacaktır. Zira büyük bir aşkla bağlansalar dahi sürekli olarak ilgilerinin diri tutulmasından hoşlanırlar.

Bir de sıfır kıskançtırlar. Taa ki siz onu gerçekten terkedip başka birini tercih ettiğinizde gerçek bir erkeğe dönüşür, çünkü egosu zedelenir. Yani sahiplenme kıskançlığı değil de ego kıskançlığı yaşarlar genelde.

Size aslında olgun bir Yengeç erkeği çok da güzel gidebilir bu dönemde, sinema-mısır patlağı, evde birlikte börek yapmak, hoş bir manzaraya karşı çay içip keyif yapmak gibi...

Daha ilk zamanlar ya ben çok takılmazdım galiba ilk defa yaptığı bi şeyse azıcık tavırla geçiştirirdim. Sizin evlenip ayrıldığınızı saklamanızın yanında bu çok önemsiz ayrıntı bence :)

Ay bi de misler gibi yurtdışındasınız, arkadaş çevreniz var ola ola türk erkeğine mi aşık oldunuz allahaşkına :KK53:
Ya evet şu evlenip boşanma konusuna açıklık getireyim. Henüz bunu konuşabileceğim bir moda giremedik. 1.5 ay diyorum ama 3 haftasında görüşemedik yurdışındaydı hastaydı vs.. Evet söylemeye karar verdim ama oturduğumuz yerde güle oynaya muhabbet ederkende 'ya ben boşandım' diye ortaya atlayamıyorum elbetteki. Geçmişimize hiç gelmedi konu yada duygusal sakin bir anda olmadı ciddi birşeyler konuştuğumuz. Dolayısıyla o konu biraz daha bekleyecek:)

Türk erkeğine aşık olma konusu da ayrı birşey.. Evet bende hiç böyle birşey beklemiyordum.:KK64:

Ya evet şu evlenip boşanma konusuna açıklık getireyim. Henüz bunu konuşabileceğim bir moda giremedik. 1.5 ay diyorum ama 3 haftasında görüşemedik yurdışındaydı hastaydı vs.. Evet söylemeye karar verdim ama oturduğumuz yerde güle oynaya muhabbet ederkende 'ya ben boşandım' diye ortaya atlayamıyorum elbetteki. Geçmişimize hiç gelmedi konu yada duygusal sakin bir anda olmadı ciddi birşeyler konuştuğumuz. Dolayısıyla o konu biraz daha bekleyecek:)

Türk erkeğine aşık olma konusu da ayrı birşey.. Evet bende hiç böyle birşey beklemiyordum.:KK64:
Ben eski konularınızı da okumuştum o yüzden farkında olmasanız da bu konudan kaçtığınızı düşünüyorum. Bu süreçte hiç mi eski ilişkiler hatalar konuşulmadı. Ben yerinizde olsam konunun gelmesini beklemez kendim getirir söylerdim ama siz bunu eksikliğiniz gibi görüyorsunuz malesef. O yüzden diyorum biraz türk sınırlarından uzaklaşsanız en azından bu huyunuzu yenersiniz.

Adam olmasi gerektigi gibi once kendi planina bagli kalmis,once kendini dusunmus. Siz baska plan yapamamis,yapsaniz dahi iciniz rahat etmemis,iki arada bir derede kalmissiniz. Yanlis olan sizinkisi. Birisi icin arkadaslarinizi bekletmeyin,kendi eglencenize bakin,oncelik kendi eglenceniz olsun.

Turk kismina katiliyorum valla onca yil yurtdisinda takildiktan sonra ben olsam asla Turk erkegine bulasmak istemezdim ;)

Adam olmasi gerektigi gibi once kendi planina bagli kalmis,once kendini dusunmus. Siz baska plan yapamamis,yapsaniz dahi iciniz rahat etmemis,iki arada bir derede kalmissiniz. Yanlis olan sizinkisi. Birisi icin arkadaslarinizi bekletmeyin,kendi eglencenize bakin,oncelik kendi eglenceniz olsun.

Turk kismina katiliyorum valla onca yil yurtdisinda takildiktan sonra ben olsam asla Turk erkegine bulasmak istemezdim :KK66:
ya adamın planı bendim ama ? dün buluşmak için sözleşmiştik. Hatta dün sabah konuştuk. Akşama doğru etkinlik var ona gidiyorum ondan sonra buluşalım saati yazacağım dedi. Sonrası allah hak getire, bir daha cevap alamadım.
Ama mutlaka alacağımı düşünüyordum. Azcık saygısızmı olmak gerek ne insanlara

ya adamın planı bendim ama ? dün buluşmak için sözleşmiştik. Hatta dün sabah konuştuk. Akşama doğru etkinlik var ona gidiyorum ondan sonra buluşalım saati yazacağım dedi. Sonrası allah hak getire, bir daha cevap alamadım.
Ama mutlaka alacağımı düşünüyordum. Azcık saygısızmı olmak gerek ne insanlara
Hah iste aynen oyle olmak gerek. Biraz vurdumduymaz. Adam planini degistirip etkinlige gitmis. Eger plani cidden siz olsaydiniz etkinligi iptal etmesi gerekirdi. O etmemis ve kendini gezdirmeyi tercih etmis. Siz de oyle yaparsaniz herkes tarafinda kiymetli olursunuz ,sadece erkek arkadas degil. Diger herkese de boyle olmak lazim.

Gecen cumartesi benzerini yasadik kuzenimle. Bir gun onceden bana yarin bulusalim yazdi tamam dedim. Ertesi gun oldu haber bekliyorum ha aradi ha arayacak diye. Evdeyim bir yandan is yapiyorum zaman gecsin diye. Saat 12 gibi aradi oglan uyuyor uyansin seni ararim dedi. Bekle yine yok. Aksam saat 5 oldu amca aradi ve ciktik. Butun gun onu beklemis oldum. Aptalca bir sey boyle olmak. Ama o hic rahatsiz olmadi. Cocugunu uyuttu,yedirdi icirdi oyle geldi mis gibi.

Ooo Aslan iseniz baştan diyeyim bu iş biraz yaş. Tabii Allah bilir bizimkisi biraz da espri :)

Başak maalesef -saygısızlık olarak adledebilecek- fütursuz davranışlara sahip bir burçtur.
Yani amacı saygısızlık olmasa bile öyle vurdumduymazlıklar yapabilir ki, siz bir anda ilişkinin ilerleyen sürecinde "ya acaba ben asalak mıyım? çok mu yapıştım acaba" diye kendi kendiniz sorgularken bulabilirsiniz bile.
Yani o derece de inandırıcıdır.
Konuşması, kendisini ifade edişi genellikle iyi olur Başakların.
Ama mantıklı oldukları anlamına gelmez.
Mantığı sadece o an inandıkları şeyde ararlar.
3-5 gün sonra başka bir şey düşünürlerse mesela mantık o anda o fikirdedir.

Ha ama havai bir ilişki olsun, bol bol gezelim, sıfır sorumluluk alalım derseniz ooo ballı börek bir seçim olur Başak erkeği. Bu noktada riskli olan tek şey onun ilgisini sürekli diri tutmanın sizin genel olarak bir ilişkide aradığınız huzurla çok örtüşmeyecek olması olacaktır. Zira büyük bir aşkla bağlansalar dahi sürekli olarak ilgilerinin diri tutulmasından hoşlanırlar.

Bir de sıfır kıskançtırlar. Taa ki siz onu gerçekten terkedip başka birini tercih ettiğinizde gerçek bir erkeğe dönüşür, çünkü egosu zedelenir. Yani sahiplenme kıskançlığı değil de ego kıskançlığı yaşarlar genelde.

Size aslında olgun bir Yengeç erkeği çok da güzel gidebilir bu dönemde, sinema-mısır patlağı, evde birlikte börek yapmak, hoş bir manzaraya karşı çay içip keyif yapmak gibi...
Ouu baya detaylı olmuş teşekkür ederim:)
Sanırım hiç yengeç burcu bir insan tanımadım, hiçbir fikrim yok
Buarada ilgiyi diri tutmak nasıl birşey? ilgili olmakmı yani? Yoksa kapıdan pencereden uçan bir çılgın mı olmak?

Bide saatler geçtikçe daha da sinir oluyorum, bide bu tarz birşeyi tekrar yapma ihtimalini hiç üstlenmek istemiyorum çünkü sanırım ona göre normal, tepkilerine de bakılırsa, sanırım keseceğim görüşmeyi. Ama o bi yazsında:) düşünüp düşünüp yazmış gibi olmayayım ( hiç düşünmedim gerçekten, 50 tane kadından tavsiye de almadım ):confused:

Bide biliyorum ki çok yüksek ihtimal boynuzlandım dün, icraate geçiremediyse bile ilgisini çokça çeken birşey yada biri vardıki ortamda çıkamadı, telefonu bile eline alamadı.
Dolayısı ile ' Düşündümde, bir daha görüşmesek daha iyi olacak sanırım, çünkü ben kendimde sadakat yükümlülüğü hissediyorum sana karşı ve ister istemez kendimi sıkça kısıtlıyorum, eğer koparsak ikimizde çok daha rahat yaşarız:) '
gibi birşey yazmayı düşünüyorum, sizce?
(alt mesajda ben sadıktım ama senin olduğunu pek sanmıyorum var hahha)

Buarada ilgiyi diri tutmak nasıl birşey? ilgili olmakmı yani? Yoksa kapıdan pencereden uçan bir çılgın mı olmak?

Bide saatler geçtikçe daha da sinir oluyorum, bide bu tarz birşeyi tekrar yapma ihtimalini hiç üstlenmek istemiyorum çünkü sanırım ona göre normal, tepkilerine de bakılırsa, sanırım keseceğim görüşmeyi. Ama o bi yazsında:) düşünüp düşünüp yazmış gibi olmayayım ( hiç düşünmedim gerçekten, 50 tane kadından tavsiye de almadım ):confused:

Bide biliyorum ki çok yüksek ihtimal boynuzlandım dün, icraate geçiremediyse bile ilgisini çokça çeken birşey yada biri vardıki ortamda çıkamadı, telefonu bile eline alamadı.
Dolayısı ile ' Düşündümde, bir daha görüşmesek daha iyi olacak sanırım, çünkü ben kendimde sadakat yükümlülüğü hissediyorum sana karşı ve ister istemez kendimi sıkça kısıtlıyorum, eğer koparsak ikimizde çok daha rahat yaşarız:) '
hatta sanırım şimdi yazacağım ya tutamıyorum kendimi, çok sessizlik var :KK1:

Hah iste aynen oyle olmak gerek. Biraz vurdumduymaz. Adam planini degistirip etkinlige gitmis. Eger plani cidden siz olsaydiniz etkinligi iptal etmesi gerekirdi. O etmemis ve kendini gezdirmeyi tercih etmis. Siz de oyle yaparsaniz herkes tarafinda kiymetli olursunuz ,sadece erkek arkadas degil. Diger herkese de boyle olmak lazim.

Gecen cumartesi benzerini yasadik kuzenimle. Bir gun onceden bana yarin bulusalim yazdi tamam dedim. Ertesi gun oldu haber bekliyorum ha aradi ha arayacak diye. Evdeyim bir yandan is yapiyorum zaman gecsin diye. Saat 12 gibi aradi oglan uyuyor uyansin seni ararim dedi. Bekle yine yok. Aksam saat 5 oldu amca aradi ve ciktik. Butun gun onu beklemis oldum. Aptalca bir sey boyle olmak. Ama o hic rahatsiz olmadi. Cocugunu uyuttu,yedirdi icirdi oyle geldi mis gibi.
ay hiç olamadım öyle ya, sadece erkek arkadaş mevzusu değil, herhangi bir insana dahi bu şekilde yapmayı sevmem, hep dakik düzenli, ve sözümde durmaya çalışırım, varsa bir terslik haber veririm en azından,aksi halde utanırım muhtemelen. buda karakteristik huy birazda, nasıl değişir bilmem ki, öyle kolay değil bence

Başaklar içinse ilgiyi diri tutmak tamamen şu dediğinizden oluyor: :KK70: kapıdan pencereden uçan bir çılgın mı olmak :)

Buna mukabil ne yazmanız gerektiği duruma göre değişir. Eğer sadakat alt mesajı içeren bir mesaj atarsanız bu Başak erkeği için fazla sıkıcı da algılanabilir açıkçası. Bir anda haminne pozisyonuna düşme riskiniz bile var.

Önce o bir yazsın da ona göre haberleşsek en iyisi sanki :KK70:

ay hiç olamadım öyle ya, sadece erkek arkadaş mevzusu değil, herhangi bir insana dahi bu şekilde yapmayı sevmem, hep dakik düzenli, ve sözümde durmaya çalışırım, varsa bir terslik haber veririm en azından,aksi halde utanırım muhtemelen. buda karakteristik huy birazda, nasıl değişir bilmem ki, öyle kolay değil bence
Evet degismiyor dogru diyorsunuz. Ama herkes bu anlattigim gibi yasadigi icin biz onlara uyum saglamak zorunda kaliyoruz.

Back
X