Bu durumda nişan, düğün yapmasam ne olur?

Yanlis anlamazsin umarim beni. Sozlune guveniyormusun kesin olarak? Maddiyattan dolayi seninle birlikte olmadigina emin misin ? gerci mirasla gelen birseyde soz hakki olamaz eslerin ama genede sordum, kusura bakma lutfen.

Güvenim sonsuz.
Zaten maddi durumları bizden çok daha iyi, biz küçük çaplı bir şirket olarak kalıyoruz onların yanında.
boşver düğünü
giy gelinliğini yap nikahını nikah çıkısı sevdiğin insanları topla git bir yere yemek yiyin sonra eğlenin göbek atın kendi düğününüzü kendiniz yapın
sabaha kadar kutlayın
sadece sevdiğin insanlar aşık oldugun adam yanında olacak. sürekli de fotoğraf çekin. unutulmaz bir gün yaşayın.
düşünsene yazın sahilde gelinliğinle yürüyosun yanında arkadaşların eğleniyorsunuz.
bence gayet güzel.
düğün de neymiş.

Ne güzel anlatmışsınız. :)

Pişman olup olmayacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Biz eşimle nikah yaptik sadece. Hiç pişman olmadim. Olmayacağımı da biliyordum. Gittiğiniz düğünlerde ozeniyosanız eğer ilerde pişman olabilirsiniz düğün yapmadığınız için.

samsung

Düğün yaparsanda eğer yine pişman olursun çünkü annen baban yanında olmadığı için hem onlara kızgınlığın olacak hem de bir yanın eksik kalacak. Beyaz gelinliğini giyip imzanı attıktan sonra bence gerisi formalite. Nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız. Keşke ailem konusunda da böyle olmasaydı...

Yanlis anlamazsin umarim beni. Sozlune guveniyormusun kesin olarak? Maddiyattan dolayi seninle birlikte olmadigina emin misin ? gerci mirasla gelen birseyde soz hakki olamaz eslerin ama genede sordum, kusura bakma lutfen.

Güvenim sonsuz.
Zaten maddi durumları bizden çok daha iyi, biz küçük çaplı bir şirket olarak kalıyoruz onların yanında.

boşver düğünü
giy gelinliğini yap nikahını nikah çıkısı sevdiğin insanları topla git bir yere yemek yiyin sonra eğlenin göbek atın kendi düğününüzü kendiniz yapın
sabaha kadar kutlayın
sadece sevdiğin insanlar aşık oldugun adam yanında olacak. sürekli de fotoğraf çekin. unutulmaz bir gün yaşayın.
düşünsene yazın sahilde gelinliğinle yürüyosun yanında arkadaşların eğleniyorsunuz.
bence gayet güzel.
düğün de neymiş.

Ne güzel anlatmışsınız. :)

Pişman olup olmayacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Biz eşimle nikah yaptik sadece. Hiç pişman olmadim. Olmayacağımı da biliyordum. Gittiğiniz düğünlerde ozeniyosanız eğer ilerde pişman olabilirsiniz düğün yapmadığınız için.

samsung

Düğün yaparsanda eğer yine pişman olursun çünkü annen baban yanında olmadığı için hem onlara kızgınlığın olacak hem de bir yanın eksik kalacak. Beyaz gelinliğini giyip imzanı attıktan sonra bence gerisi formalite. Nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız. Keşke ailem konusunda da böyle olmasaydı...

Hiç hevesim kalmadı.
Bilenler bilir; ailemle olan son bağlarımı kopardım. Daha doğrusu babamla ama annem de yaşadığı eksiklik duygusu sebebiyle her zamanki gibi babamdan yana oldu, şu an beni bırakın küçük kız kardeşimle bile görüşmüyorlar. İşin kötüsü ufacık çocuk anne, babasını aramıyor.
Daha önceki konularımda bunları anlatmıştım, tekrarlamaya gerek yok.

Eylül ayında sözlendim, mayısta nişan, seneye mezun olunca düğün olarak düşünüyorduk. Şu an üniversite 3. sınıftayım.
Bütün bu olanların üstüne ne nişan yapmak istiyorum ne düğün. Anne-babam hariç kimse yok Türkiye' de, yaparsak düğünü memlekette (Makedonya) yapacaktık, bir de sözlümün memleketinde (Kıbrıs). Şu an anne babamla görüşmediğim için memleketteki akrabalara gidip düğün yapmak hoş olmaz. Kıbrıs' ta düğün yaparsak bile gelinin anne babası yok diye laf ederler mi? Bilemedim.

Sözlüm bana bırakıyor ama bu şartlarda kardeşimi de beni de bırakmamak için yaza nikah yapıp evlenelim, beklemeye gerek yok. Sen istemezsen düğün yapmayız dedi. Keşke böyle olmasaydı, keşke o hevesleri ben de yaşayabilseydim ama böyle olacakmış, kader.

Tek korkum ileride pişman olmak düğün yapmadım diye pişman olur muyum? diye düşünüp duruyorum.
İki seçenek var önümde, ya nikah sonra arkadaşlarımızla kokteyl.
Ya da nikah + arkadaşlarımızla kokteyl, sonra Kıbrıs' ta sadece sözlümün akrabalarıyla düğün.

Büyük ihtimalle nişanı atlayıp, nikahı öne çekeceğiz. Ne yapsam hiç bilemiyorum.

kuzum arkadaşlarınla gelinliğini giy eğlen süper olur
hiçte üzülme güzel olur
annen baban olmadıgı için buruk olursun ama iyiki yapmışım dersin
düğün dediğin zaten nedir..sen hiç eğlenmiyosun etrafındakıler eglenıyo bir iki saat
gençlerle eğlece daha süper olur
ayrıca kıbrısta düğün yaparsan kızın ailesi yok die yadırgamazlar
gelin oldun geldin ...normalde oluyoya gelının memleketınde düğün oluyo
erkek evınde başka sehırde bi daha oluyo
gelinden kımse olmuyo
hiçç sıkma derim olur olur giderr :16:

Son kararımızı verdik,
Kıbrıs' a gitmiştik aileyle konuşmaya, bir anda nişan takıverdik aile arasında :)
Nişanlımın ailesi de beni çok sahiplendi sağolsunlar, düğün konusunda da ikna ettiler. Her şeyin en güzeli, en istediğin gibi olacak dediler.

Amcam ve teyzemlerle de konuştum, onlar da geleceklerini söylediler. Kuzenlerim zaten dünden hazırdı :)
Düğün tarihini de belirledik, yazın nişanlım da ben de yurtdışında olacağımız için eylül sonu evleneceğiz kısmetse.

Back
X