Vaaar. Benim metabolizmam hızlı çok şükür ama yakın arkadaşımın uzun süredir bir kabızlık sorunu vardı kilosu da hafif vardı ki her haliyle beğendiğim bi arkadaşım gerçekten :) O zamanlar hep yemek bile yemediğim halde gitmiyor derdi ben de abartma mutlaka yiyorsundur o kadarda olmaz sadece bana göre daha çok alıyorsundur dedim

Ama gerçekten beslenmesine dikkat etmezdi öyle sağlıklı falan beslenmeye geçtim sulu yemek yemez umursamazdı tüketim kısmını :) Ben de aksine brokoli, çorba, ıspanak, ceviz, detox, yoğurt, kefir.... Üstüne ilkokuldan bu yana hentbol sporumun verdiği sağlık olunca bana '' sen ne güzel yiyorsun kilo almıyorsun '' diyordu. Lan benim yediğim yemeği yaptığım sporu yapsan tığ gibi kalırsın arada cipsimi yiyim bi zahmet diyordum

İnanmazdı. Şimdi ne oldu dersen incecik olmuş ben bile canlı görmedim daha en son yanına gittiğimde diyetteydi ama bu sefer hırs etmiş asla yağ, tuz, şeker tüketmiyordu sağolsun beni de aç bırakmıştı asdfghj. Tabi bunun yanında hiiiç hareket etmez full yatardı birde hareket edip az da olsa egzersiz yapsaymış efsane olacakmış :) ama ona rağmen çok kilo vermişti 53 şimdi ben 58 im sadece boy farkımız var o 168 ben 173 üm. Ama elbette doğru diyetle kilo verirsin bu kabızlıkla ilgili değil tabi onunda çözümleri oluyor annem bir şurup kullanıyor onunla rahatlıyor ara ara. Ben var ya hiç abartmıyorum kahvaltı da yulaf yemekle saniyesinde tuvalete koşuyorum o mübarek yulafın büyük katkısı var bende :)