Bu durumdaki bayanlar evlenebilir mi

canım nasıl olacak o?
bekar biri olmayacak evlenmiş ayrılmış mı olmalı ille de? e benim çocuğum yok ben çocuklu biriyle evlenmek istemem.
hem evlenmiş ayrılmış olacak hem çocuğu olmayacak ihtimal düşük gibi..

Hayatını sizinle birleştirecek kişi eğer boşanmış olmanızı sorun ediyorsa zaten kafalar uyuşmaz o kişiyle bu yüzden istemezse iyi olur zaten varsın gitsin hiç evlenmemiş bulsun.
Yaşa gelince de kısmetse her yaşta olur evlilik.

Kendinizi böyle kusurlu veya eksik gibi görmeye devam ederseniz zor evlenirsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez, üzgünüm. Bunun dışında boşanmış da olsanız, 3-5 çocuğunuz da olsa, değil 36, 56 yaşında da olsanız evlenmeye asla engel değil. Tabii ki sizin de mutlu olacağınız günler gelecek.

Canım çok fazla var sana öyle geliyor baksana çevrede insanlar patır patır boşanıyor. Ben senin iyiliğin için dedim hiç evlenmemiş biri de olur ama genelde aileler sorun çıkartabiliyor. O yüzden senin gibi evlenmiş boşanmış çocuksuz biriyle daha iyi empati kurabilir uyum sağlayabilirsiniz. Ama kader kısmet en önemlisi gönlüne göre olsun. :)

Evet evlenir ornekler mevcut. Sevdigim bi arkadasim cok severek evlebdigi esinden bosanmis. Adam evlendikten sonra cok degismis korumamis anasinin babasinin yanina kizi birakip eve gec geliyormus beraber yasiyorlarmis. Sonra kiz bosaniyor ev hanimlgindan guzel bi ise kavusuyor ve cok dua etti. Sonunda evlendi ve aklina yatan biriyle evlendi. Mutlu ve hamile su an.

Ama soyle bi durun var turkiye kosullarinda bosanan insana bosanan insan uyub goruluyor Bence oyle degil ama olay boyle. O arkadas arada gorustugu kisilerden bekar olan vardi yasi epey gec olmasina ragmen etrafi baskiladigi icin kizi istemedi vazgecti. Kiz cok uzuldu. O nedenle bekar hic evlenmemis biriyle ugrasip sevip uzulmektense bastan bosanmis insanlari secmek daha hayirli.

Ben su hayatta sunu anladim sevmek bi yere kadarmis. En onemlisi huzur.

Bwnim bu dedigimi sakin yanlis anlama olur mu. Turkiyede durum bu. Sen her seyin en iyisine layiksin. ama turkler bu konulara takik. Yapar eder sonra evlenme zamani gelince boyle seyleri takar. o yuzden bastan onlem almak daha iyi uzulmemek adina. Yarin obur gun sacma sapan bi sebepten sepetlenmek var isin ucunda. Bu yaslaeimizda hayal kirikligi da cabasi. Bizler orta yasliyiz. Ask iliskisinden baska sorumliluklarimiz da var. Dengemiz sarsilinca toparlanmamiz zor oluyor.

Tabi ki evlenilir. Hatta bence 30-40 yaşları arasında kadınların yüz ve vücut hatları daha kadınsı oluyor artık, daha seksi oluyor. Ruh da daha olgun oluyor tabi.. O yüzden bence 30-40 yaş bi kadının en güzel çağları bence:) gayet de evlenirsiniz

Kısmet olursa 70 yaşındaki teyzem evlenir siz niye evlenemeyecekmişsiniz
Hayırlısı ile en kısa zamanda olur hepsi dilerim:)

Benim komşum 36 sında 5-6 ay içinde netten bulduğu kocasıyla evlenmiş şimdi 1 kızı 1 oğlu var . Benim annemle aynı yaşıtlar ve ben 20 yaşındayım nasibin nereden geleceği belli olmuyor

Evlenmesine evlenir de önce sen bir kötü durumda olmadığını kabul et

Bu durumda olan diye başlamışsın olumsuz bir durum yok ortada

Ben çocuklu istemem diye kesin kararın varsa karşı tarafın ben boşanmış istemem demesi de makul olabilir

İlişkilerinde buna dikkat et

bide bence 34 ve üzerinde evlenmek çok doğal bir şey ya niye böyle düşünüyor bizim toplum anlamıyorum . Görmüş geçirmiş oluyorsunuz ondan sonra ne bileyim hayattan bazı tatları almış oluyorsunuz hani 50-55 yaşında olsanız anlarım bu konuları . Tr de ortalama yaşam 80 yıl . 40 yaşında evlensen en aza indirgenmiş ortalama 25 yıl evli olabilirsin yani Annemle yengemlerden biliyorum her evlilik yılını hesaplayınca bizimkilere bakıp ben bu adamla 25 yıldır aynı yastığamı baş koyuyorum diyip yüz buruşturuyorlar hahaha yani 25 yıl evlilik baya çok ya

evlenebilirsin de evlenmeyebilirsin de . şimdi yani bilemeyiz ki ..
çevreni genişlet valla oturduğun yerden kimse gelmiyor onu diyebilirim sana ...

36 yaş cok da buyuk bır yas degıl..cevremde sizin anlattıgınız gıbı durumu olan evlenen ınsanlar var..Rabbım yuzunuzu guldursun..hayırlı es versın sızde hayırlı olun..bence onemlı olan bastan gulmek degıl sonradan gulmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…