- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Niye evlenemesın yahu insan karsısındakının dogru ınsan oldugunu sevdıgını sevıldıgını anladıgı her yaş evlenebılır ,36-46-50 farketmez bana göre sız sevıyorsanız ıstıyorsanız tabııkıde evlenebılırsınız mıllete ne ?Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Bir yuvam olsun cocuklarik olsun istiyorum.
25 yaşında boşandım 35 yaşında aşık oldum tekrar evlendim eşimin ilk evliliği şu anda yaşım 40 ve 20 gün önce aşkımızın meyvesi oğlumuzu kucağıma aldım.Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Nasip kısmet işi bunlar.nasibinde varsa olur ¿Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?