Bu durumdaki bayanlar evlenebilir mi

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Bir yuvam olsun cocuklarik olsun istiyorum.

bol bol dua tevekkül Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza.neden olmasın bizim burda 50 yaşında bir bayan evlendi üstelik aşkı yeni öğrendim diyor.kalp çarpıntısı neymiş şimdiki eşimde tatdım dediğine şahit oldum.

Olur. Ama yaşından bağımsız nasıl bir ortamda olduğu da önemli. Yeni insanlarla tanışabileceği bir ortamdaysa daha kolay olur.

Niye 36 yaş sanki geçmiş gibi düşündün anlamadım.Kankam 36 yaşında bekar hayatını yaşıyor :)

Benim cevremde de cok var ikinci evliliklerinde mutluluğu bulan,ustelik yaslar kirklara vururken.
Neden olmasin ki?
36 yaş da yaş mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…