oldu olacak adamın boynuna tasma tak bir yere gitmesinolay şöyle cereyan etse , bu durumda tepkiniz ne olurdu onu soruyorum.
erkek arkadaşınızla aranızda şöyle bir dialog geçiyor.
o: yarın görüşür müyüz?
siz: hayır yarın işim var görüşemeyiz
o: iyi o zaman ben arkadaşımla görüşeyim.
siz: hangi arkadaşın?
o: eski liseden bir arkadaş.
siz: umarım öyledir! (çünkü ayrılık dönemlerinde yapılmış bazı bayanlarla görüşmeler vs. olduğu için)
o: her zamanki halin ne zaman bana güvendin ki zaten
siz: neyse bişey demiyorum. sonuçta böyle düşünüyorsam biraz da kendinde ara.
o: yeter lütfen.
şimdi asıl sorun, bu muhabbet değil. bundan sonra bu muhabbet üzerine saatlerce yazışılmaz , konuşulmaz. neredeyse bir gün boyunca küs kalınır. sonuçta , arkadaşıyla görüştüğü gün gelir ve siz ararsınız tam 2 kere telefonu açmaz, gece olur geri dönmez. neti kapalı ve whatsaptan yazılanlar gitmez. bu durumda tavrınız ne olur? aklınıza ne gelir?
kızlar dipnot olarak geçeyim. asla telefonlarımı açmamazlık yapan vs. biri değildir. ilk defa böyle birşey yapıyor. şaşkınım, geceyi biriyle geçirdiğini falan düşünmeye başladım. ama telefonu geç vakit açıktı son aradığımda.
işte yukarıda yazdım. iki ucu boklu değnek. şimdi bunun telefon açık çalıyor ama açmıyor.neti kapalı sadece.O zaman onunla buluş yada baskn yap ve telini karıştr. Gerçeği öğrenmenin en kestirme yolu. Benim içim rahat etmezdi.
bildiğim bi kız yok ancak internette arkadaşlık siteleri oluyor ya onlara girmiş üyelik falan almış. ben tesadüfen gördüm tlf da.O sevgili hakkinda dusuncem ne olurdu bilmiyorum, suclu sucsuz diyemem.
Ama bildigim suki iliskiniz yipranmis.
Ayrilik mevzusunu acarmisin?
Kizla konusmus, ne konusmus mesela?
Nasil bi niyetle?
ağzından bal damlamış tatlım ya gerçekten üzüldüm ve uyku tutmadı. umarım böyledir ve bi iş karıştırmamıştır.Bence ona guvenmediginiz icin alinmis ve o yuzden size geri dönüş yapmiyor. Hakli da sayilir, sonucta sizinle görüşmek istemis siz musait degilsiniz diye baska arkadasiyla gününü degerlendirmek istemiş. Sizinle vakit gecirebilecegi bir günden calmamis. Sizden sonra onu tercih etmis, 2. planda olan biri icin keske boyle konusmasaydiniz. Esegin aklina karpuz kabugu dusmesin aman ha :)
Ayrica ayrilik doneminde dustugu bosluktan dolayi baskalariyla konusmus olabilir. Etkiniz büyük ki ayrilik acisinda kafasini dagitmaya calismis. Erkeklerin yöntemi bu maalesef.
bildiğim bi kız yok ancak internette arkadaşlık siteleri oluyor ya onlara girmiş üyelik falan almış. ben tesadüfen gördüm tlf da.
yok canım ayrılmıştık. yani ben bırakmıştım. pek bi çabası olmasa da kendi döndü yine. ama ben o sitelere halen girdiğini düşünüyorumHm, peki o aralar sizin durumunuz nasildi?
Ayrilmistinz ve umit yokmuydu yada birlesmeyemi cabaliyordu sizinle tekrardan?
işte yukarıda yazdım. iki ucu boklu değnek. şimdi bunun telefon açık çalıyor ama açmıyor.neti kapalı sadece.
normalde telefonlarımı açmayan biri değil. geceyi bir kadınla geçiriyorsa falan bu yüzden açmıyorsa ki nasıl olur bu işler kadınla gece geçiren adam tlf açamaz mı onu da bilmiyorum. ancak böyleyse benim için bitmesi gerekir.
eğer böyle değil ve bana kızmışsa ve açmıyorsa. bunu ilk defa yapıyor ve çok kırıldım. yani bu durumda acaba, yine de yarın cevap verirse kurcalayıp ne yaptığını araştırma yoluna mı gitmeliyim ? yoksa bu durumda da bitirsem mi ilişkiyi?
düşündüm tatlım da kırılsa bile telefonumu açmama gibi bir tepki verecek biri değil. nasıl desem, yani bu benim için belki de ilişkiyi bitirme nedeni olacak, buna cesaret edemez diye düşünüyordum. buna şaşırıyorum zatenBelki o da kirilmistir hic dusundunuz mu?
yok canım ayrılmıştık. yani ben bırakmıştım. pek bi çabası olmasa da kendi döndü yine. ama ben o sitelere halen girdiğini düşünüyorum
yani ben bitirdim , o arayıp tekrar başlamak istedi onu demek istiyorum.Kendi dondu derken?
Sen birakmissan sen geri dondun oluyor.
Geri donme sebebin ne oldu?
Hic cabalamadiysa nasil seni inandirip tekrar iliskiye basladiniz?
ok kib bye yaz gönderson gelişmeyi yazayım kızlar.
kırgınım konuşmak istemiyorum yazmış.
ben de halin varsa gör dedimtabi ki içimden.
olay şöyle cereyan etse , bu durumda tepkiniz ne olurdu onu soruyorum.
erkek arkadaşınızla aranızda şöyle bir dialog geçiyor.
o: yarın görüşür müyüz?
siz: hayır yarın işim var görüşemeyiz
o: iyi o zaman ben arkadaşımla görüşeyim.
siz: hangi arkadaşın?
o: eski liseden bir arkadaş.
siz: umarım öyledir! (çünkü ayrılık dönemlerinde yapılmış bazı bayanlarla görüşmeler vs. olduğu için)
o: her zamanki halin ne zaman bana güvendin ki zaten
siz: neyse bişey demiyorum. sonuçta böyle düşünüyorsam biraz da kendinde ara.
o: yeter lütfen.
şimdi asıl sorun, bu muhabbet değil. bundan sonra bu muhabbet üzerine saatlerce yazışılmaz , konuşulmaz. neredeyse bir gün boyunca küs kalınır. sonuçta , arkadaşıyla görüştüğü gün gelir ve siz ararsınız tam 2 kere telefonu açmaz, gece olur geri dönmez. neti kapalı ve whatsaptan yazılanlar gitmez. bu durumda tavrınız ne olur? aklınıza ne gelir?
kızlar dipnot olarak geçeyim. asla telefonlarımı açmamazlık yapan vs. biri değildir. ilk defa böyle birşey yapıyor. şaşkınım, geceyi biriyle geçirdiğini falan düşünmeye başladım. ama telefonu geç vakit açıktı son aradığımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?