bu durumdaki tepkiniz?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
olay şöyle cereyan etse , bu durumda tepkiniz ne olurdu onu soruyorum.

erkek arkadaşınızla aranızda şöyle bir dialog geçiyor.
o: yarın görüşür müyüz?
siz: hayır yarın işim var görüşemeyiz
o: iyi o zaman ben arkadaşımla görüşeyim.
siz: hangi arkadaşın?
o: eski liseden bir arkadaş.
siz: umarım öyledir! (çünkü ayrılık dönemlerinde yapılmış bazı bayanlarla görüşmeler vs. olduğu için)
o: her zamanki halin ne zaman bana güvendin ki zaten
siz: neyse bişey demiyorum. sonuçta böyle düşünüyorsam biraz da kendinde ara.
o: yeter lütfen.

şimdi asıl sorun, bu muhabbet değil. bundan sonra bu muhabbet üzerine saatlerce yazışılmaz , konuşulmaz. neredeyse bir gün boyunca küs kalınır. sonuçta , arkadaşıyla görüştüğü gün gelir ve siz ararsınız tam 2 kere telefonu açmaz, gece olur geri dönmez. neti kapalı ve whatsaptan yazılanlar gitmez. bu durumda tavrınız ne olur? aklınıza ne gelir?

kızlar dipnot olarak geçeyim. asla telefonlarımı açmamazlık yapan vs. biri değildir. ilk defa böyle birşey yapıyor. şaşkınım, geceyi biriyle geçirdiğini falan düşünmeye başladım. ama telefonu geç vakit açıktı son aradığımda.

Son düzenleme:
Tavrim su olur, daha dogrusu soyle dusunurum "durup dururken ariza cikarmamin amaci ne?" Beni hic aldatmamis, ayrilik surecimizde baska iliskileri olmus ve kendisine guven sorunum olan birini neden biktirmaya calisiyorum, daha dogrusu guvenmedigim biriyle benim ne isim var" diye sorgularim.

Hala ulasamadin mi,ulastiysan aciklamasi ne oldu ? Muhtemelen rahatsiz,edilmek istememistir,kavganiz,da isine gelmistir

canım laf sokmak haklı olsan dahi erkeklerı yola getıren bir hareket değil.İnadına daha beter oluyorlar keşke kız konusunu dile getrmeseymişsin akla getirilcek bir şey yok sevgilin bunu açmana kızmış sadece

bana sevgilim öyle dediğinde ben umarım öyledir dersem ki bu ciddi bir güvensizlik problemi oldugu çıkar ve ciddi olarak tartışırız. bizim için birbirimize duydugumuz güven en önemli şeydir.
ha siz gücenmiyorsanız o ayrı zaten ilişkiniz sallantılı. ben kurduğunuz cümleyi yanlış buldum. ama tüm hata sizde mi hayır.
sevgilimle tartışıp küssek o bana hiiiç haber vermezse işin sonu ayrılığa gider bende.

Hala ulasamadin mi,ulastiysan aciklamasi ne oldu ? Muhtemelen rahatsiz,edilmek istememistir,kavganiz,da isine gelmistir
hayır tatlım ulaşamadım. asıl sorun da bu zaten.
iki ucu boklu değnek diye birşey vardır ya aynen o halde.
ulaşamamış olmam hiç iyi bir iş çevirmediğini gösteriyor.
ulaşmış olsam bile artık telefonlarımı açmamış olması demek bana saygısının kalmaması demektir. bunu yapabiliyorsa beni gözden çıkarmış demektir.
kısacası her durumu da hazmedemicem ve ilişki bitme yoluna giricek. üzücü..

anlıyorum canım ama bana kızsa bile asla telefonlarımı açmamazlık yapmaz.
aklıma maalesef başka şeyler geliyor. geceyi biriyle geçirdiği yönünde falan.

Sizin güven probleminiz var tamam da o neden gönlünüzü almaya veya guveninizi kazanmaya çalışmıyor ? 1 gün nasil konusmadan duruyosunuz ya çok ilginç gerçekten. Bütün siniriniz içinizde patlamistir valla çok sabirliymissiniz.Tartışma sonrası olağan bi durumsa neyse ama ilk defa oluyorsa bütün duygularımı gözden geçirirdim sanirim.

durduk yere atar yapmışsın derim. ortada mesele edilecek bir şey yok ki.

Bana sen fol yok yumurta yokken tartışma cikariyorsun gibi geldi , sıkma cocugu sürekli geçmişi hatırlatıp aklına getirip durma .

Asıl senin burda bunun cevabını sorman tuhaf velevki hiç bir şey yapmamış olsun yine de olmaz.

anlıyorum canım ama bana kızsa bile asla telefonlarımı açmamazlık yapmaz.
aklıma maalesef başka şeyler geliyor. geceyi biriyle geçirdiği yönünde falan.

Valla ben olsam ben de senin gibi düşünürüm. Kizinca günlerce konuşmamak nasıl bir zihniyet ben hiç anlamam. Olaki hiç bir halt yemedi , neden bir gündür konuşmuyor, böyle şey mi olur çocuk gibi.

Umarım öyledir diceğim kişiyle zaten birlikte olmam. Dahası ilişki kopuk mu sizin ya, yada yeni falan mı? O telefon bi gün kapalı olcak arkadaşyla buluşcak haber vermicek falan ben naptığını bilmicem, bunlar ütopya benim ilişkm için

yeni tatlım

Hic de uzucu degil,tamam baslangicta sen hatalisin sacmasapan kiskanclik yapmissin ama bu sure zarfinda seni merak etmeyen adamla bitmesi niye uzucu olsun ki ? Belki basina bisey geldi senin o yuzden aradin ?salla gitsin k.cini kaldirma bitecekse de biter..bak benden sana abla tavsiyesi bi tiplerle omur curutulur geriye donup baktiginda gencliginin en guzel zamanlarini heba,ettigini gorursun gec olur..bu herifin tribiyle mi ugrasicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…