hayır tatlım ulaşamadım. asıl sorun da bu zaten.Hala ulasamadin mi,ulastiysan aciklamasi ne oldu ? Muhtemelen rahatsiz,edilmek istememistir,kavganiz,da isine gelmistir
anlıyorum canım ama bana kızsa bile asla telefonlarımı açmamazlık yapmaz.canım laf sokmak haklı olsan dahi erkeklerı yola getıren bir hareket değil.İnadına daha beter oluyorlar keşke kız konusunu dile getrmeseymişsin akla getirilcek bir şey yok sevgilin bunu açmana kızmış sadece
anlamadım canım. ne olmaz?Asıl senin burda bunun cevabını sorman tuhaf velevki hiç bir şey yapmamış olsun yine de olmaz.
anlıyorum canım ama bana kızsa bile asla telefonlarımı açmamazlık yapmaz.
aklıma maalesef başka şeyler geliyor. geceyi biriyle geçirdiği yönünde falan.
Diyelim ki şüphelendiğin hiç bir şey olmamış olsun yaptığı yine saygısızlık.anlamadım canım. ne olmaz?
yeni tatlımUmarım öyledir diceğim kişiyle zaten birlikte olmam. Dahası ilişki kopuk mu sizin ya, yada yeni falan mı? O telefon bi gün kapalı olcak arkadaşyla buluşcak haber vermicek falan ben naptığını bilmicem, bunlar ütopya benim ilişkm için
Hic de uzucu degil,tamam baslangicta sen hatalisin sacmasapan kiskanclik yapmissin ama bu sure zarfinda seni merak etmeyen adamla bitmesi niye uzucu olsun ki ? Belki basina bisey geldi senin o yuzden aradin ?salla gitsin k.cini kaldirma bitecekse de biter..bak benden sana abla tavsiyesi bi tiplerle omur curutulur geriye donup baktiginda gencliginin en guzel zamanlarini heba,ettigini gorursun gec olur..bu herifin tribiyle mi ugrasicaksinhayır tatlım ulaşamadım. asıl sorun da bu zaten.
iki ucu boklu değnek diye birşey vardır ya aynen o halde.
ulaşamamış olmam hiç iyi bir iş çevirmediğini gösteriyor.
ulaşmış olsam bile artık telefonlarımı açmamış olması demek bana saygısının kalmaması demektir. bunu yapabiliyorsa beni gözden çıkarmış demektir.
kısacası her durumu da hazmedemicem ve ilişki bitme yoluna giricek. üzücü..
O zaman onunla buluş yada baskn yap ve telini karıştr. Gerçeği öğrenmenin en kestirme yolu. Benim içim rahat etmezdi.yeni tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?