- Konu Sahibi PureLove___
-
işte benim kötü huyum söyleyemiyorum mesela o bana kızın adıyla hitap ettiğinde gülerek kendi adımı söyleyerek .... teyzecim demek istiyorum ama olmuyo
sevgilim benim söylediğimi söylemese aslında olmaz mı bilmiyorum ya beni anlaması lazım benim annem ona başkasının adıyla hitap etse oda üzülürdü sonuçta
niye olmasın?
bunda kötü birşey yok ki..niye çekiniyorsun?
sen başlıbaşına ayrı bir bireysin adın soyadın var, ve sanasürekli bir başkasının adıyla hitap edilmesi seni rahatsız ediyorsa, bu kim olursa olsun, bunu kibarca karşındakine hatırlatmakta sakınca yok, aksine karşındaki insanda uyandırdığın intiba açısından çok da iyi bir davranış..
bence yapmalısın..
yapamam diyorsan o zaman zamana bırak belki birgün ezberler kadın, takma o zaman.
çok haklısın ama işte ben ayıp olur mu diye düşünüyorum hep bide birazcık çekingen biriyim bilmiyorum inş cesaretimi toplayıp söyleyebilirim,dediğin gibi bir değil iki değil sürekli oluyo,ama söylersem baya bi şaşırır heralde
yoksa kadın beni istemiyo mu:) ama iyi aramız yani
evt yapmalıyım ama cesaretimi toplamam lazım hep birileri acaba kırılır mı diye düşünmekten ben üzülür oldum.peki sevgilime söylesem olmaz mı?
kadın sürekli isimle mi hitap ediyor da, genelde kızım, canım, yavrum falan derler
belki öbür kıza da senin adınla sesleniyordur
söyleyebilirsin ama şikayet olarak değil kesinlikle..
yani şöyle: canım ya sence benim ismim zor bir isim mi? yani söylenmesi ezberlenmesi zor mu? falan filan şeklinde..
o da hayır canım ne alakası var diycek tabii..
sen de..yok yani annen ismimi genelde unutuyor hep X in adıyla hitap diyor da, aklıma takıldı sorayım dedim..falan diye kulağına sokabilirsin..
o mutlaka annesine çıtlatır..
ben teyzeye asla hatırlatamam diyorsan, bu tarzla sevgiline söyeleyebilirsin.
arada bi yavrum fln da der ama genelde isimlerle hitap ediyo
bilmem sanmıyorum:)
asla demiyorum tabi ki çünkü bıktımama söyleyemezsem ona sevgilime aynen böyle söyliycem oda anlar heralde kendini benim yerime koyarak çünkü kendisi ben söylemeden uyardı bir keresinde
bilemiyorum ya alakası varmıdır acaba bilmiyorum ama sevgilim kredi kartlarını bana veriyodu önceden sende dursun ki çok harcamıyım diyodu annesi bunu öğrenmiş işte o dönemde sevgilimin çok borcu fln vardı hala var da iişte annesi ona demişki iyi yapmışsın fln,bi gün onlara gittim annesi bana dediki kızım kartlar yanındamı bi getir bana birini ben alayım kardeşine babasına vereyimde borçlarını ödesinler bunu bende verdim o günden snra sevgilim bana hiç kartını fln vermedi.yani hoşuma gitmişti evli bile değilken bana emanet etmesi ama böyle bşy oldu acaba annesi kıskanıp bana zıt gitmeye mi başladı o yüzden de böyle davranıyo olabilir mi
annesinin ona iyi yapmışsın dediğini sanmıyorum.Muhtemelen ona niye verdin ben de dururdu demiştir ve de almış zaten geri senden..ama isim konusuyla ilgisi olduğunu sanmıyorum
benim annem babam da bazen bana kardeşimin adını, kardeşime de benim adımı söyleyebiliyorlar. komşular akrabalar falan da öyle.başkaları dese kasıtlı mı yapıyor derim ama bildiğim insanlar olduğu için rahatsız olmuyorum. annem babam gıcıklığına nasıl yapmazsa belki o da gıcıklığına yapmıyor? gıcıklığına yapmıyorsa uyarsan da düzelmez. bizimkiler öyle. :)
Canim kadinin niyeti az cok belli olur sen anlamissindir zaten iyi mi kotu mu niyetinde sorun yoksa agzinin tadini kacirma bence bana yillar boyu babam ablamin ismiyle hitap etti her defasinda uyardim hoppp bir dahakine yine ayse oldum :) babamin kotu bi niyeti oldugunu sanmiyorum o yüzden sıkıntı yok :) bazi insanlarin isim hafizasi zayif oluyor belki ayni adli bi tanidiklari vardir kizla ve onun adi aklinda kalmistir bizim ailede o modellerden cok oldugu icin tahminlerim bu yonde :)
bu benim için sorundur..
niye isim konulmuş bizlere o zaman.. hitap edilmek için..
bir kere şaşırır ,iki kere şaşırır ama diğerleri kasıttır bana kalırsa.. ben de rahatsız olurdum.. kaldı ki isimlerde benzer değil ..
burdaki sorun şu bence.. onlar nişanlı ve kv dene göre resmiler ve gelin olarak diğerini görüyor.
açık açık konuşun. unutulur mu bir isim Allah aşkına o zaman ayşe fatma sıralasın tüm isimleri.
asla demiyorum tabi ki çünkü bıktımama söyleyemezsem ona sevgilime aynen böyle söyliycem oda anlar heralde kendini benim yerime koyarak çünkü kendisi ben söylemeden uyardı bir keresinde
bilemiyorum ya alakası varmıdır acaba bilmiyorum ama sevgilim kredi kartlarını bana veriyodu önceden sende dursun ki çok harcamıyım diyodu annesi bunu öğrenmiş işte o dönemde sevgilimin çok borcu fln vardı hala var da iişte annesi ona demişki iyi yapmışsın fln,bi gün onlara gittim annesi bana dediki kızım kartlar yanındamı bi getir bana birini ben alayım kardeşine babasına vereyimde borçlarını ödesinler bunu bende verdim o günden snra sevgilim bana hiç kartını fln vermedi.yani hoşuma gitmişti evli bile değilken bana emanet etmesi ama böyle bşy oldu acaba annesi kıskanıp bana zıt gitmeye mi başladı o yüzden de böyle davranıyo olabilir mi
iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ..bence davranışları sana karşı göstermelik oğlunun yanında..
kadınlar arası soğuk savaş gibi birşey bu..
sen o kadının evindeki otoriteyi sarsmışsın hem de daha sevgili iken..
oğluna iyi yapmışsın dememiştir. ben dururken daha sevgili olduğun ne olduğu belli olmayan kişiye kartları neye dayanarak vermişsin demiştir..
kadın da seni haliyle rakibi olarak görüyor. ben varken ona mı düşüyor daha karısı bile olmadan mantığı ile ki sana da çok güzel ağız yaparak geri almış kartları ki sevgilin sana bir daha k.kart vermemiş.
resmi ol canım.. kendinden de taviz verme.. hatta o senin adını mı karıstırıyor sen de onun adını karıstır.. bi gün x teyze de bi gün y teyze..
bu hiç aklıma gelmemişti cnm bende onun adını karıştırsam belki anlar beni:))
vallahi bilmiyorum hep iyi davranıyo bana ama içinden gelerek mi yapıyo göstermelik mi şüpheye düştüm şimdi,ama eğer söylediğin gibi sevgilime neye dayanarak verdin o kartları fln dediyse onun da gerekli cevabı vermesi gerekirdi verememiş demek ki
resmiyim aslında ama kendimden taviz veriyorum biraz galiba
mrb,hemen konuya gireyim
3 yıllık bi ilşkim var sevgilimin ailesiyle de tanışıyorum,sorun şu ki sevgilimin annesi bana, sevgilimin kardeşinin nişanlısının adıyla hitap ediyo artık çok sıkıldım bu durumdan,sevgilime söylesem daha şimdiden annemi şikayet ediyor diye düşünür mü sizce?
tamam bi kere şaşırdı söyledi diyelim ama kızlar çok sık oluyo bu bende çok rahatsızım bu durumdan,hadi diyelim kızı benden önce tanıyodu alışkan filan oda yok kızdan önce ben tanıştım aileyle sonra onlar tanıştılar,isimlerimizin de benzer bi yanı yok anlamıyorum kasıtlı yapıyo desem kadının bi kötülüğünü de görmedim ki gayet iyi davranıyo herzaman,napiyim sizce konuşayım mı sevgilimle? bide unutmayı söyledim evde yaşlı halaları var oda bana bi kaç kere kızın ismiyle hitap etti o çok yaşlı ona bşy diyemem ama annesi hep mi şaşırıyo?bir keresinde sevgilim uyardı annesini yanımda ben birşey demeden ama dvm ediyo yine:26:
bu işi kıskançlığa bağlayanları anlamadım herkesin adı kendine özeldir tamam bi kere karıştırır söylerde her daim onun adıyla hitap etmesi saçma, ileri boyutta unutkanlığı varsa b12 alsın
bence sevgılınle degıl dırekt kv adayınla konus derım, araya sevgılını sokmaya gerek yok, dedıgın gıbı yanlıs anlayabılır, hem zaten kendısı de farkında durumun bence, bır kere uyardıgına gore
bu durumda art niyet varmı bilemem ama , uyanık olan erkek aileleri iddialaştırmayı kıskandırıp göze girmek için kendinizi yırtmanızı isterler, kıskandıralım yarış yapsınlar diye, salaklar düşer uyanıklar atlamaz, sen atlama takma da bence, bizimkiler de beni görünce eltimi anlatırlardı sürekli yanımda , bana da etrafada överlerdi ağzına tükürdüğü halde, bende kıskancam gözlerine gircem diye yırtıncam güya, :) ona da aynısını yaptıklarını biliyorum ama o çok kıskanç hemen iddialaşıyor rekabete giriyor yırtıyor kendini iyilikte bilseler bari, hiç işim olmaz, yarış atı gibi görüyorlar erkek aileleri bu duurmda kızları hoşlarına gidiyor ortalığı kızıştırmak, bence HİİİİÇ TAKMA DER DER SUSARLAR , sen takmadıkça düzelir merak etme canim keyfine bak, ismini demeseler nolcak ki , o kadar değer verme ilerde pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?