- Konu Sahibi PureLove___
-
kasıt yoksa bir şey olmaz, ne olacak ki...
ama benim bi ismim var sürekli onun adıyla hitap ediyo,bilmiyorum belkide abartıyorum
onunla aile arası tanışıklık adını koyma olduğundan daha içli dışlı olmuşlardır, bu kadar takacak bir şey yok. umarım o kızı kıskanmıyorsunuzdur farkında olmadan...
onunla aile arası tanışıklık adını koyma olduğundan daha içli dışlı olmuşlardır, bu kadar takacak bir şey yok. umarım o kızı kıskanmıyorsunuzdur farkında olmadan...
Bence sorun yapacak şey arıyorsunuz .
açıkcası bende rahatsız olurdum benim bir kimliğim ve ismim var. Hadi bi kere olsa fark etmezsin bile ama sık sık olması can sıkıcı
konuşmalısın ama seven bir dile üzüldünü belli et ..
her seferinde düzelt sende. Kızarak değil tabii de gülerek. Sürekli aynı şey olunca doğrusunu söylemeye başlar. Sevgiline söylemen saçma olur bence. Hem o anlamaz niye alındığını , seni anlamayabilir, hem de annesine söylerse yanlış anlayabilir.
işte benim kötü huyum söyleyemiyorum mesela o bana kızın adıyla hitap ettiğinde gülerek kendi adımı söyleyerek .... teyzecim demek istiyorum ama olmuyo
sevgilim benim söylediğimi söylemese aslında olmaz mı bilmiyorum ya beni anlaması lazım benim annem ona başkasının adıyla hitap etse oda üzülürdü sonuçta
yazdığını okurken aklima rahmetli anneannem ve annem geldi
gariplerim hangimizi cagiracak olsalar once evdeki herkesin adı söylenirdi
beni cagiracaklar diyelim ayseeeee ayyyy fatma aaaa amannn emineeeeee ay of lingeeeeeennnnn
efendiiiiiiiiimmmmm
gibi diyaloglar hergün kackez yasanirdi
bence abartiyorsun bicok insanda olabiliyo böyle seyler hic dert etme yani
valla sürekli başkasının ismiyle seslendiğine göre ve sevgilinde 1 kere uyardığına ve hala düzelmediğine göre her seferinde düzelteceksin, o bıkacak artık yanlış söylemekten
ama sürekli yapıyo bunu
çok haklısın bide yapabilsem
kadin belki önemsemiyor belki unutuyor olabilir, çok çok takıntı yapacak bir konu olmasa da , bir raddedn sonra önemli..
yapacak tek birşey var ablacım..
o sana şaşırarak mesela :ayşe ..dediği an sen hemen, ayse değil fatma, teyzecim...
diyeceksin..
o 50 kere de derse, sen de 50 kere usanmadan ayşe değil fatma,teyzecim diyeceksin...kızmadan kibarca..
bu kadar basit..
böyle böyle kadıncağız mutlaka öğrenir.
ama ayıp olur diye düşünme mutlaka her seferinde hatırlat..
---------------
Bu arada...ne var ki desin..diyen arkadaşlar lütfen gerçekçi olun..
1 kere 3 kere 5 kere belki ben de rahatsız olmam ama artık alışkanlık haline gelince herkes rahatsız olur..ezberleyiversin bir zahmet değil mi..
benim eski erkek arkdaşımın anneside tanıştığımız gün 4 defa adımı sormuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?