Bu durumdan nasıl kurtulacağım?

Bazı sosyal medya hesaplarımı kapattım 6-7 aydır da antidepresan kullanıyorum.

Bazı sosyal medya hesaplarımı kapattım 6-7 aydır da antidepresan kullanıyorum.
Bende randevu almayi düşünüyorum psikiyatrist e tekrardan çok mutsuzum ve depresifim çünkü OKB için ilaç kullandim çok fayda etti bunun içinde fayda eder mi acaba

Evet kesinlikle ara vermeliyim yoksa ciddi bir buhran gireceğim

Ruh ve akıl sağlığımız herşeyden önemli. Değiştiremeyeceğimiz şeylerin yükünü bir yerde indirmemiz lazım.

Birde dengelemek gerekiyor. Gündem takip edeceğiniz zaman bile bunu yalnız bir platformla sınırlandırın. Girdiğiniz her platformda aynı şeylerle karşılaşmayın.

İnstagramda yeterince kötü habere maruz kalıyorum zaten. Diğerlerinde veya burada girmiyorum bu konulara.
Rahatlamak, kafa dağıtmak için arka bahçeye ihtiyaç var. Her yerde aynı konular dönünce umutsuzluktan insan hayatın sona ermesini istiyor.

Bende randevu almayi düşünüyorum psikiyatrist e tekrardan çok mutsuzum ve depresifim çünkü OKB için ilaç kullandim çok fayda etti bunun içinde fayda eder mi acaba
Şahsen ediyor.Kafamdaki,beynimdeki düşüncelerin sıklığı ve hızı azaldı.Kaygımı azalttı.

Yanı gepımız aynıyız. Arkadaş bıle edınmek ıstemıoz. Yenı edımdımız arkadaşlarda garıp sevgılılerde o yüzden herkes eskılerıme dönüyo. Sevgılıdede, Arkadaş da da. Sizi çok ıyı anlıyorum. Kıtap okudukça daha da vızyon artıyo. Konuşcak ondan da bulamıyoruz

Aynen öyle gerçekten de hayatın sona ermesini isteyecek kadar kötü durumdayım . Sosyal medyayı kapatacağım

Çok umutsuz bitirmişim, şunuda ekleyip kapatayım; Tarihin her döneminde, her insanın ömrünün en az bir döneminde, bazı insanların her döneminde tahammülü zor olaylar var. Bu konudada ne ilk ne son insan nesli olacağız.

Bununla beraber hayatı yaşamaya değer kılan şeyler bulmayı başaran insanlar var. Ben o insanları hayranlık uyandırıcı ve güçlü buluyorum. Ve onlardan biri olmayı çok isterim. Hayatı dışarıdan içeriye bir etkiyle değil değil içeriden dışarıya yaşamayı ümit ediyorum.
Evet herşey yolunda gitmiyor ama hala şükredeceğim çok şey var.

Umarım herşey hepimiz için daha iyi olur. Aksi halde bile umarım mutlu ve huzurlu olabileceğimiz şeyleri her zaman buluruz.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah bende öyle olabilirim. Hepimizin için canı gönülden böyle olmasını diliyorum

Gündemi takip etmeyin haberleri izlemeyin haber sitelerini takipten çıkın başka da çaresi yok

Sosyal medyadan uzak durmanı tavsıye ederım. Insana Ferahlama gelıyor ve psikiyatrik destek alabilirsin. İlaclar bazen surecı daha yasanabılır kılıyor. 3 gun boyunca hayatta kalma senaryolu dızı ızlıyordum. Gecelerı kafamda kuruntular yapmaya basladıgımı, sureklı ruya gordumu fark ettım. Bu yuzden dızıyı bıraktım. Zaten ılac kullanıyorum surecı ıyıce mahvedecek her seyden uzak durmak lazım

Twitterım yok, ana haber izlemem ama bazen Instagram keşfetimde birkaç habere denk gelebiliyorum. Keşfetimde genelde dizi, film, komik videolar var.

Twitterı kapatıp ana haberleri bu kadar sık takip etmezsen rahat edersin. Instagram'da gördüğüm bir iki haber bile canımı sıkarken her gün haber izlesem kafayı yerim.

Ülke gündemi p.h gibi. Saat başı mevzu değişiyor. O yüzden aslında takip edilecek bir durumda yok.

Erkeklerden bu kadar nefret etmeye gerek yok. Çünkü bu mantıkla kadınlardan ve kendinden de nefret etmen gerekir, sanal alem kadın düşmanı kaynıyor mâlum.

Sen nasıl ortalama iyi bir kadınsan dünyada kim bilir senin gibi kaç erkek vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…