Bu durumdan ne zaman ve nasıl kurtulacağım acaba?rt

ozge_91

BOY:156 B.T:15/10/2016 B.K:85.6 G.K:83.2 HEDEF:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
148
138
303
Eşimle 5 yıllık bir flört sürecinden sonra evlendik.2 yıldır evliyiz ancak evlendiğimizden beri bir türlü bir aile olmadık.Ben de eşim de öğretmeniz ve kayınvalidemlere 2 saatlik bir mesafede oturuyoruz.Evlendiğimizden beri her hafta sonu her tatil gününde aksatmadan onlara gidiyoruz pazar günü akşamına kadar orda kalıyoruz ertesi gün işe gidiyoruz.Başka hiç bir arkadaşımız çevremiz yok sadece onlarla görüşüyoruz onlarla uğraşmaktan kimseyle tanışmaya da fırsat kalmıyor zaten.Kendileri bütün akrabaları ve komşularıyla küsler o yüzden bayram günlerinde bile eşimi de yanlarına alıp tarlada çalışmaya ya da arılarla ilgili işlerine götürüyorlar.Eşim bunlardan uzak olduğunda çokiyi bir insan ama onların yanında sürekli onların dolduruşuna geliyor.İki kızları daha var ama onlar sürekli anne babaları yüzünden insanlardan dışlanmaktan ve eşleriyle kavga etmekten yoruldukları için arayıp sormuyorlar.Bizimkine de sen bizim biricik oğlumuzsun bize bakacaksın bizimle beraber olacaksın yoksa sana hakkımızı helal etmeyiz ve seni mirastan men ederiz diyorlar oda ondan ne deseler yapıyor.Çok kavga ettik bu sebepten kaç kere boşanmanın eşiğinden döndük bir tane oğlum var onun için yuvamı yıkmak istemiyorum ama bu durumdanda bıktım artık ne yapabilirim bu konuda.İnançlı bir insan olmasam büyü yaptırmayı bile düşünecek duruma geldim Allah korusun öyle şeylerden

Son düzenleme:
Şimdi gelmiş olmalı

Bir haftasonu isim var de gitme sen birak o gitsin. Gecimsiz insanlari hic anlamiyorum cidden.

her hafta sonu da kv ye gitmek olmaz ki bunu biraz eşinin düşünmesi lazım bence konuşmayı deneyin ama tartışma modunda konuşmayın onun için sihirli sözcükler neyse onları kullanın en nihayetinde onu en iyi tanıyan kişi sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…