Bir söz vardır "gavura kızıp oruç bozulmaz" derler.
Bu kıyaslamalarla,yorumlarla dolup dolup eltinize bilenmeyin.
İyi bir insansa iyi geçinin, sevmeye çalışın .
Yeni evliymişsiniz,bana kalırsa geçici bir süreç, siz biraz eskiyin, geçer bunlar.
Ben eltilerimi severim, başkaları kıyaslama yaparlar mı bilmem ama her birimizin farklı güzel davranışları var, övgü almışlığımız vardır toplum içinde, "gelinler şöyle böyle " gibi. .
Onların iyi bir yönü beni bozmaz, benim iyiliğim onları kızdırmaz, geçinir gideriz
Kayınvalide hiçbirimizi ayırmaz, hepimize karşı aşırı mesafeli, soğuktur.Peki onlarda seni rahatsiz eden durumlar oldu mu nasil tepki verdin
ve kv yaklasimi nasil bir ayrim sezdin mi hic bugune kadar
Sen kendini birisiyle kiyaslayip, kiskanip, yaris icine girmedikten sonra sorun olmaz. Onlari daha fazla sevsinler , ne fark eder ki, anan degil, baban degil sonucta bu insanlar...
Evililikte asil onemli olan sen ve esin degil mi?
4 elti sahibi olarak ben hiç biriyle kıyaslanmadım. Zira kıyaslandığımı hissedersem direkt lafı söylerim. Sonuçta herkes birey. Benden küçükse çocuğu varsa ben istemeyebilirim kime ne! ? Kayınvalidem beni sevmiş sevmemiş umrumda da değil oğlu sevsin yeter
cok tehlikelisiniz bunun sizde farkindasiniz umarim icinizdelileri torpulersinizBen yeni evliyim esimin bir ablasi bir de abisi var. Aile apartmaninda yasiyoruz yeni bir ev alma gibi durumumuz yok belirteyim.
Alt katimda kaynim ve eltim yasiyor, kimse kusursuz degildir zaten bende melek degilim ama rahatsiz oldugum konular var en onemliside yani sorunun kendisi zaten bir eltim olmasi. Evlenmeden once boyle sey dusunmedim yani hesapla sevmiyor ki insan ama bazen keske bir ailenin tek bir cocugunu sevseymisim diyorum.
Onlar 2 yillik evliler eltim benden 2 yas kucuk su an ilk cocuguna hamile. Nasil kisa kessem bilmiyorum ama herhalde sorunum kiyaslanmak bir eltimin var olmus olmasi diyebilirim.
Laf arasinda herhangi birinin senden kucuk ama senden once anne oluyor demesi, yeni araba almislar sizde alacakmisiniz demesi, kayinvalidemin o bunu boyle yapiyor demesi vs vs vs cok rahatsiz ediyor beni hep eltimle kiyaslanmak istemiyorum
Belkide oyle degildir ama ilk gunden bu yana esimin ailesinin hep eltime ve kaynima daha cok deger verip sevdiklerini dusundum, kendimide hep geri planda hissettim esimin ailesinide sevmiyorum bu yuzden, belkide sorun bende ama sorunun kimde oldugunu degil neticede bu durumdan rahatsiz ve mutsuz oldugumu bilirim.
Zorundamiyim, omur boyu baska biriyle kiyaslanmak zorundamiyim
Yani ne yapabilirim bilmiyorum ki, eltisi olanlar ne hissediyorsunuz? Bana bu konuda onerisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?