- 2 Ocak 2021
- 2.355
- 1.151
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Belki deYani numaranızın olmasının veya olmamasının onun için bir anlamı yoktur. Sizin sildiğinizi fark bile etmemiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki deYani numaranızın olmasının veya olmamasının onun için bir anlamı yoktur. Sizin sildiğinizi fark bile etmemiştir.
Tantana değil ya. Dediğim gibi umursanmamak insanın zoruna gidiyorbir kez gördüğünüz adam için mi bu tantana.
Tantana değil ya. Dediğim gibi umursanmamak insanın zoruna gidiyor
Yok ben asla yazmam ona. Yapmadım da daha önce. Evet sadece yediremiyorum.Aradığın sevgi aşk bu heriften gelmez. Sadece kendine yediremiyorsun tavrını. Ne yap ne et asla iletişim kurma. Kendini durdur. Yaptığın her iletişim çabası hareketi ona zevk verecek.
İşte ilk siz sildiğiniz için yedirememiş ondan benceSözde çok istiyordu. Ben ilk tanıştığımızda sildim numarasını. Kendi istiyorum dedi anlam veremedim
Belki de beğenmedi ama ben bitirmek istedikçe o istemedi. Ki arkadaşına da beğendim nişan yapmak istiyorum diyormuş. Beğenmediysen olmasın dedim hatta bilemedim kendi ısrar ettiAdama teşekkür etmeniz lazım sizi bırakmış ki mutlu olabilesiniz bir başkasıyla, siz daha pişman etmek istiyorsunuz. Belli ki beğenmemiş sizi,beğense her hafta gelirdi.
Evet olabilir. Normalde dönüş alırım. Öyle rahat ederim ama bu sustuumursanmamak ancak, değer verdiğiniz hayatınızda yer edinmiş yaşanmışlığınız olan insanlar tarafından görüldüğünde can yakar genelde
bu durumda siz takıntı yapmışsınız gibi görünüyor daha çok.
Kafasında ne tilkiler varmış kim bilir. Belki de çalışan birini buldum evleneyim düşünmüş sonra vaz geçmiş. Erkekleri bu kadar takmamak lazımBelki de beğenmedi ama ben bitirmek istedikçe o istemedi. Ki arkadaşına da beğendim nişan yapmak istiyorum diyormuş. Beğenmediysen olmasın dedim hatta bilemedim kendi ısrar etti
Bilemiyorum cözemedimKafasında ne tilkiler varmış kim bilir. Belki de çalışan birini buldum evleneyim düşünmüş sonra vaz geçmiş. Erkekleri bu kadar takmamak lazım
Tebrikler, adamın neden boşandığını öğrenmiş olmuşsunuz.Merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım ama bu durum yıprattı. Belki yaşayan vardır ve bana akıl verirsiniz.
Arkadaş aracılığı ile boşanmış biriyle görüştüm. 4 ay falandı. Uzak mesafe iliskisiydi. İlkin gelemeyeceğim lütfen sen gel dedi ve işlerinin yoğunluğuna güvenerek gittim. Görüşmeden sonra da beğendik sözde birbirimizi fakat hep ağırdan alalım kafasında olduğu icin ben de zaten aceleye gerek yok demiştim.
Ama bir gün boyunca hiç konuşmamamız ve bunun 3 4 defa olması canımı sıkmıştı. Bu durumu normal karşılıyordu. Rahat ol. Konuşmasak ne olacak gibi.
O yanıma gelecekti bu sefer ama yine işleri okulu bahane etti. Ben de öğretmenim. O da. Ama bir de işyerleri vardı. Ben de okula uykusuz geldim ordan dönüşte.
3 aydır yüz yüze görüşmemiştik. Bu sefer yaz tatilinde görüşelim dedi. Ama bunu artık kabul edemedim. Ki beni istediğini, evlilik düşündüğünü, birbirimizi zaten beğendiğimizi aceleye gerek olmadığını söyledi. Beni anla biraz gibi şeyler sacmaladı.
Artık dayanamadım. Gelmene gerek yok gibi. O da uzatma işine bak dedi. 8 9 gün oldu. O bana yazmayınca da sosyal medyadan da whatsapptan da sildim. O silmemişti.
Şimdi içten içe pişman olsun istiyorum ama adam beni hiç umursamadığı icin mi silmedi numaramı.
Bu şekilde umursanmamak zoruma gidiyor. Hep yazsın da içimdekileri ona dökeyim istiyorum.
Nasıl asabilirim bu durumu ?
Yoo sinirli bir şekilde yazmazdım asla. Sadece bir daha adım atarsa o şansı vermeyeceğimi söyleyecektim.Dejavu...
Ben bu konuyu okumuştum sanki.
Adamın söyledikleri içinde tek bir güzel söz var "uzatma".
Niye uzatıyorsunuz. İçinizdekileri kusmak ne işe yarar. Hatta karşı tarafa iyi ki olmamış, ne huysuz/ sabırsız/ sinirli kadınmış aman amam dedirteceksiniz.
Muhtemelen de bu yüzden boşandı. İlgisizliğinden. Hayırlısı buymuş demek ki. Hayır aslında dikkat çekmek değildi amacım. Beni cepte görsün istemedim. İstediğim zaman gelirim demesi bile cepte gördüğünü gösteriyorduTebrikler, adamın neden boşandığını öğrenmiş olmuşsunuz.
Erkekler için silmek bir anlam ifade etmiyor, boşta kalırsa dönecek biri olsun mantığıyla çıkarmıyorlar. Kadınlar da içten içe bi adım atmak için siliyor genelde, dikkat çekeyim, bana yazsın gibisinden.
Daha gençsiniz, böyle öküzlerden daha iyisini hakettiğinizi düşünmeniz lazım bence. Ne hali varsa görsün
yapmayın.Yoo sinirli bir şekilde yazmazdım asla. Sadece bir daha adım atarsa o şansı vermeyeceğimi söyleyecektim.
Bu dert mi şimdi ? Gönlü olan adam böyle olmaz şunu size başkası anlatmış gibi okuyup kendınız bi yorumlar mısınız ?Merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım ama bu durum yıprattı. Belki yaşayan vardır ve bana akıl verirsiniz.
Arkadaş aracılığı ile boşanmış biriyle görüştüm. 4 ay falandı. Uzak mesafe iliskisiydi. İlkin gelemeyeceğim lütfen sen gel dedi ve işlerinin yoğunluğuna güvenerek gittim. Görüşmeden sonra da beğendik sözde birbirimizi fakat hep ağırdan alalım kafasında olduğu icin ben de zaten aceleye gerek yok demiştim.
Ama bir gün boyunca hiç konuşmamamız ve bunun 3 4 defa olması canımı sıkmıştı. Bu durumu normal karşılıyordu. Rahat ol. Konuşmasak ne olacak gibi.
O yanıma gelecekti bu sefer ama yine işleri okulu bahane etti. Ben de öğretmenim. O da. Ama bir de işyerleri vardı. Ben de okula uykusuz geldim ordan dönüşte.
3 aydır yüz yüze görüşmemiştik. Bu sefer yaz tatilinde görüşelim dedi. Ama bunu artık kabul edemedim. Ki beni istediğini, evlilik düşündüğünü, birbirimizi zaten beğendiğimizi aceleye gerek olmadığını söyledi. Beni anla biraz gibi şeyler sacmaladı.
Artık dayanamadım. Gelmene gerek yok gibi. O da uzatma işine bak dedi. 8 9 gün oldu. O bana yazmayınca da sosyal medyadan da whatsapptan da sildim. O silmemişti.
Şimdi içten içe pişman olsun istiyorum ama adam beni hiç umursamadığı icin mi silmedi numaramı.
Bu şekilde umursanmamak zoruma gidiyor. Hep yazsın da içimdekileri ona dökeyim istiyorum.
Nasıl asabilirim bu durumu ?