- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Olsun, kardeş olursun o zaman :) geri çekilmeye de sabredemiyorum...Yani muhtemelen abla değilimdir
Geri çekilin bence. Başka türlü anlamaz.
Hala da bir değişiklik olmazsa yapacak tek bir şey kalıyor maalesef...
E bende de benzeri oldu. Askerde şu an tabi psikoloji alt üst.Olsun, kardeş olursun o zaman :) geri çekilmeye de sabredemiyorum...
1 hafta sussam hiçbir şey anlamıyor susuyorum normal konuşuyor en sonunda patlıyorum aramadın etmedin günde 1 kere aranır mı falan diye saymaya başlıyorumE bende de benzeri oldu. Askerde şu an tabi psikoloji alt üst.
Saçma sapan kızıyor. Ben de soğuk olunca önce bir anlamıyor. Ama sonra kendi anlıyor ettiği haltı.
Zor biliyorum ama bazen gereken bu
Günde 1 kere arıyor, anlatıyorum anlaıyorum tamam arıcam diyor hala aynı amaBen de "abla" değilim muhtemelen ama bir tavsiye vereyim dedim.
Çare bence de kendinizi geri çekmeniz.
Konuşmanın çözemediği durumlarda kısasa kısas yapmak en büyük çözümdür.
Günlerce aramayın, aradığında umursamaz konuşun.
"Neden böylesin" diye sorduğunda gerekli cevabı yapıştırıverirsiniz.
Duzeltemezsin.Merhabalar nişanlımla birbirimizi sevmemize rağmen çok umursamaz, bir şeyi takmıyor, etmiyor. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
Ne yapsam bana patlıyor, ben hep alttan alan tarafım. Sevgisinden eminim. Konuştuğu zaman öyle güzel konuşuyor öyle gğzel sevdiğini belli ediyor dünyada en çok seven o gibi, ama bir kızması sinirlenmesi var ki dünyanın en sinirli en inat insanı. Ve aramıyor, mesaj atmıyor eskisi gibi. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim, üstüne gittim sevmiyo musun öyle böyle bi daha beni sevgilin olduğumu hissettiren kadar arama dedim az önce. Yardımcı olacak ablalar yorum yazsın, şimdiden çok teşekkür ederim.
Konuşunca seviyorum falan diyor savunmaya geçiyor bunaltma dır dır yapma beynimin etini yeme falan diyorValla canim.dogrusunu soylemek.gerekirse aşk.bir yere kadar.. Evleneceģin adama körü.körüne aşık olup herseyini göz ardi edersen evlenince duvara.toslarsin.. Şöyle dusun simdi boyle davraniyor evlenince de devam ederse ne yapicaksin oturup uzuluceksin... Nısanlilik sureci zaten birbirini daha iyi tanima surecidir ona gore eğrisi dogrusu herseyi ne istiyorsun ne hissediyorsun konus çekinme ilerde sen uzulursun..
Kusura bakma.canim bu laflar çok onur kırıcı bence bikere saygisi yok nr demek dır dır yapma sanki kac senelik evlisinizde bunalmis beyfendi... Seni tenzi ederek soyluyrom ama niyeyse bazi insanlar boyle laflari hic duymayip ama.seviyor sevdigi icin yapiyor deyip aldaniyor. Hayir efendim insan sevdigine boyle yapmaz boylede konusmaz.. iyi düşün derim yani tabiki ayril demiyorum ama tum soru isaretlerini çözKonuşunca seviyorum falan diyor savunmaya geçiyor bunaltma dır dır yapma beynimin etini yeme falan diyor
Doğru diyorsun çok haklısın ama nasıl...Kusura bakma.canim bu laflar çok onur kırıcı bence bikere saygisi yok nr demek dır dır yapma sanki kac senelik evlisinizde bunalmis beyfendi... Seni tenzi ederek soyluyrom ama niyeyse bazi insanlar boyle laflari hic duymayip ama.seviyor sevdigi icin yapiyor deyip aldaniyor. Hayir efendim insan sevdigine boyle yapmaz boylede konusmaz.. iyi düşün derim yani tabiki ayril demiyorum ama tum soru isaretlerini çöz
Zaten sanirim suan arama demissin mesela gercekten aramazsa benm.acimdan bu cok buyuk bir sorundur. Birkere deger gormuyorum saygi duymuyorum hissi uyandirirdi bende. Huyumu boyle yoksa islerimi cok yogun canimi sıkkın bunada bak. Belkide aranizdaki sorun sevgiyi bi kenara birak iletisim kuramamaktir. Oturup biyerde muhabbet ederken herseyi konusabilirmusunuz mesela. Bu esnada cevaplarini ölcebilirsin. Ben evlenmeden önce hep dusunurdum hayatim zehir olucaksa deger goremiceksem ufak bir konuda aşagalanicaksam evde oturmayi tercih ederim diye. Tabiki yarin ne olcagimiz belli degil ama sorun ciktiginda eşimin bakis acisini biliyorum bu yeterli. Sende lutfen aşk evet ask sevgi onemli ama hayatini gecirebilcekmisin fikir alisverisi yapabilcek bir insanmi ona bakDoğru diyorsun çok haklısın ama nasıl...
benimde moralim çok bozuluyor hayatım zehir oluyor böyke oluncaBen ugrasmak istemem. Cünkü insanin gercek karakteri sinirlenince ve kavga edince ortaya cikar. Cici zamanlarda herkes iyi. Sinirlendigin zaman iyi ve saygili davranmaktir marifet. Senin bu durumda düzeltebilecegin birsey yok cünkü sorunlu olan sen degilsin ki. Dikkat et ki senin tüm enerjini öyle git gelmelerle sömürmesin
benimde moralim çok bozuluyor hayatım zehir oluyor böyke oluncaben hep alttan alıyorum o kadar inat ki
çok umursamaz, bir şeyi takmıyor, etmiyor.
Ve aramıyor, mesaj atmıyor
Sevgisinden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?