Bu durumu nasıl düzeltebilirim yardım ablalarım

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhabalar nişanlımla birbirimizi sevmemize rağmen çok umursamaz, bir şeyi takmıyor, etmiyor. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
Ne yapsam bana patlıyor, ben hep alttan alan tarafım. Sevgisinden eminim. Konuştuğu zaman öyle güzel konuşuyor öyle gğzel sevdiğini belli ediyor dünyada en çok seven o gibi, ama bir kızması sinirlenmesi var ki dünyanın en sinirli en inat insanı. Ve aramıyor, mesaj atmıyor eskisi gibi. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim, üstüne gittim sevmiyo musun öyle böyle bi daha beni sevgilin olduğumu hissettiren kadar arama dedim az önce. Yardımcı olacak ablalar yorum yazsın, şimdiden çok teşekkür ederim.

Olsun, kardeş olursun o zaman :) geri çekilmeye de sabredemiyorum...
E bende de benzeri oldu. Askerde şu an tabi psikoloji alt üst.
Saçma sapan kızıyor. Ben de soğuk olunca önce bir anlamıyor. Ama sonra kendi anlıyor ettiği haltı.
Zor biliyorum ama bazen gereken bu

E bende de benzeri oldu. Askerde şu an tabi psikoloji alt üst.
Saçma sapan kızıyor. Ben de soğuk olunca önce bir anlamıyor. Ama sonra kendi anlıyor ettiği haltı.
Zor biliyorum ama bazen gereken bu
1 hafta sussam hiçbir şey anlamıyor susuyorum normal konuşuyor en sonunda patlıyorum aramadın etmedin günde 1 kere aranır mı falan diye saymaya başlıyorum

Evlilik sürecine giriyorsunuz
Evlendiğinizde ulaşamamanın heyecanı ihtirası bittiğinde elinizde kalan pek iç açıcı gelmedi bana
Birçok evliliğin başlamasına bitişine şahit oldum düzeltme beklenti içine giren kimsenin mucize yarattığına şahit olmadın

Ben de "abla" değilim muhtemelen ama bir tavsiye vereyim dedim.
Çare bence de kendinizi geri çekmeniz.

Konuşmanın çözemediği durumlarda kısasa kısas yapmak en büyük çözümdür.
Günlerce aramayın, aradığında umursamaz konuşun.

"Neden böylesin" diye sorduğunda gerekli cevabı yapıştırıverirsiniz.

Günde 1 kere arıyor, anlatıyorum anlaıyorum tamam arıcam diyor hala aynı ama

Duzeltemezsin.
Evlenince alttan almaya devam edeceksin.
Sinirlenmesin diye taviz vereceksin.
Yeri gelecek gercek dusuncelerini/duygularini ortaya koyamayacaksin kizmasin diye.
Tartismalarinizda susacaksin kimse duymasin rezil olmayalim diye.
Bunlari yaparsan mutlu bir evliligin olur.

Valla canim.dogrusunu soylemek.gerekirse aşk.bir yere kadar.. Evleneceģin adama körü.körüne aşık olup herseyini göz ardi edersen evlenince duvara.toslarsin.. Şöyle dusun simdi boyle davraniyor evlenince de devam ederse ne yapicaksin oturup uzuluceksin... Nısanlilik sureci zaten birbirini daha iyi tanima surecidir ona gore eğrisi dogrusu herseyi ne istiyorsun ne hissediyorsun konus çekinme ilerde sen uzulursun..

Konuşunca seviyorum falan diyor savunmaya geçiyor bunaltma dır dır yapma beynimin etini yeme falan diyor

Konuşunca seviyorum falan diyor savunmaya geçiyor bunaltma dır dır yapma beynimin etini yeme falan diyor
Kusura bakma.canim bu laflar çok onur kırıcı bence bikere saygisi yok nr demek dır dır yapma sanki kac senelik evlisinizde bunalmis beyfendi... Seni tenzi ederek soyluyrom ama niyeyse bazi insanlar boyle laflari hic duymayip ama.seviyor sevdigi icin yapiyor deyip aldaniyor. Hayir efendim insan sevdigine boyle yapmaz boylede konusmaz.. iyi düşün derim yani tabiki ayril demiyorum ama tum soru isaretlerini çöz

Doğru diyorsun çok haklısın ama nasıl...

Doğru diyorsun çok haklısın ama nasıl...
Zaten sanirim suan arama demissin mesela gercekten aramazsa benm.acimdan bu cok buyuk bir sorundur. Birkere deger gormuyorum saygi duymuyorum hissi uyandirirdi bende. Huyumu boyle yoksa islerimi cok yogun canimi sıkkın bunada bak. Belkide aranizdaki sorun sevgiyi bi kenara birak iletisim kuramamaktir. Oturup biyerde muhabbet ederken herseyi konusabilirmusunuz mesela. Bu esnada cevaplarini ölcebilirsin. Ben evlenmeden önce hep dusunurdum hayatim zehir olucaksa deger goremiceksem ufak bir konuda aşagalanicaksam evde oturmayi tercih ederim diye. Tabiki yarin ne olcagimiz belli degil ama sorun ciktiginda eşimin bakis acisini biliyorum bu yeterli. Sende lutfen aşk evet ask sevgi onemli ama hayatini gecirebilcekmisin fikir alisverisi yapabilcek bir insanmi ona bak

Ben ugrasmak istemem. Cünkü insanin gercek karakteri sinirlenince ve kavga edince ortaya cikar. Cici zamanlarda herkes iyi. Sinirlendigin zaman iyi ve saygili davranmaktir marifet. Senin bu durumda düzeltebilecegin birsey yok cünkü sorunlu olan sen degilsin ki. Dikkat et ki senin tüm enerjini öyle git gelmelerle sömürmesin

benimde moralim çok bozuluyor hayatım zehir oluyor böyke olunca ben hep alttan alıyorum o kadar inat ki

benimde moralim çok bozuluyor hayatım zehir oluyor böyke olunca ben hep alttan alıyorum o kadar inat ki

Vallaha disardan görünen o ki senin tüm bu cabalarina layik biri degil. Evlenmeyi tekrar düsün. Simdi bile böyle ise sonra "garantiledim" daha da sali verir kendini . Iyi niyetlisin ve bu maalesef su anda desavantaj senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…