- Konu Sahibi yemyeshill
-
Aslında esıme cok guvenıyorum son 1 yıla kadr bırgun cepten farklı bır face hesabıyla abuk sabuk kız resımlerıne baktıgını gördum sordum önce bılmıyorum dedı sonra kuzenımın hesabı öyle bır baktım dedı ustelemedım daha sonra pc den de o hesaba gırıldıgını farkettım. Hesaba baktım ınceledım genelde hep kız kayıtlı acık sacık resımler gruplar falan ben pc olan odaya gırerken bırden ekran degısmeler benden hemen bıseyler ısteyıp (su meyve vs.) odadan göndermeler falan yıne sordm nıye gırıyorsun dedım falan ıste kuzenın o geldıgınde gırıyor dedı sende gırıyosun o saatlerde oluyor dedım meraktn bakıyorum fıkra falan okuyorum dedı ki ( ben öyle resım falan bakmasına bısey demem yanı beraber o tarz vıdeolar bıle ızledgmz olmustur benım kızdıgım gızlemesı) daha sonra gene pek ustelemeden kontrol ettım takıpteydım bıgun dukkana gıttım elınde tel bıseyler yazıyordu geldıgımı farketmedı bıle arkasına gectm yazdıklarını okudum elım ayagım tıtredı 7 aylık hamıleydım o zaman o kadar terbıyesız bı mesajdı kı ben esımle bıle onları yapamam bıle... basımdöndu sırtına dokundm geldıgımı farketsn ıstedm ve hıc bısey demeden eve gıttım pesımdn geldı kapıyı kılıtledım xorla actırdı vs. kuzenım adına yazıyordum oydu buydu bır suru sey anlattı ara sor dedı bısey dıyemedım sadece ağladım hıc bısey söleyemedım kızdm ama agzmdan tek laf cıkmadı bır daha böle bısey ıstemıyorum ben onada sorucm dıyebldm sadece( kuzenı 20 yasnda ama cokcekıngn bı cocuk kızlarla tanısmk ıstedgnı snaldn sex tarzı seyler konusmk ıstedgnı esıme sölerkn duymustm ondn yardm ıstedgnı falan) daha sonra o hesabı ıyıce ıncelemeye aldm farklı bı hesapla arkds oldum konustm konusan esımdı normal hava su muhabbet ettı sonra ben evlıyım böle konusurken kendımı esıme karsı suclu hıssedıyorum bı daha bana msj atma dedı.... bende aksam eve geldgnde ıste söledm senden hanı gırmıyodun konusmuyodn vs dıye sordm sıfresını ıstedm face ın actm msjları okudum genelde hep esım konusms gıbı yemınler ettı ben degılım kuzenım ıste ben gıbı tanıtıyor kendını vs dıye kızdm bı daha bu eve gelmıcek sende bu adresı acmıcaksın sana 1 ay verıyorum kendıne cekı duzen ver yoksa ne benı ne cocuklarını göremezsn dedım o ara dogumuma 2-3 hafta kalmıstı kocam oldugunu hatırla dedım cocuklarımız ızerıne yemın ederım ben degılım senle tanıstgmdn berı kımseyle bıseyım olmadı vs dedı o 1 ay ıyı davrandı yanımda oturdu ılgı gösterdı ama sonra gene soğukluk ılgısızlık vs aynen devam edıyor bende paranoyak oldum sureklı telını facenı karstryorm yerlı yersız dukkana gıdıyorum arıyorum napıyor edıyor dıyor pc den gecmısı kurcalıyorum bu kım su kım nıye böyle dedı ne yazdı nerdn tanıyorsun sureklı bu moddayım artık evde sana guwenmıyorum dıyorum ama aynı zamanda da ona sewdıgımı söyluyorum cunku cok sewıyorum bana guzel bıseyler söyle ılgılen sew falan dıyorum hergun bu seferde benı cok sıkıyosun boguyosun hep fazlasını ıstıosun bugun dedıklerını yapsam yarın daha cok daha cok ıstıyorsun doymuyosun vs dıye bana kızıyor tartısıyoruz... ama sureklı uyku pc ıs bende ılgı görmek ıstıyorum haksız mıyım???? susmayı da denedım konusmayı guzellıkle ısteklerımı anlatmayı olmadı aynı evde sayflarca mektuplar yazdm mutsuz oldugumu onu cok sewdıgımı ama benı zok uzdugunu vs ama olmadı sewıyorum dıyor ama sadece o kdr o da ben sewıyor musun dıye sorarsam ya da cok nadır 1000 de 1 kendılıgınden napsam bılemedım onun sewdıgını hıssetmek ıcın napabılırım( ben cok karstrdgm ıcınde artk tum aramalrını msjlarını teldn faceten sılıyor acıklaması da herseye bı sorun cıkarmammıs))
ben napıyım bayanlar acaba esımı saplantı halıne mı getırdm yoksa sabahtan aksama kadar 2 kucuk cocuk ev ısı vs darlanıp gercektn ona cok mu yuklenıyorm bılemedım
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bu durum beni cok bunalttı artık...
haklısın canım ilgi görmek ister bi bayan ama gerçekten saplantı haline getirmişin çok fazla verici olmuşun ve karşındakini adeta hint kumaşı moduna sokmuşun sende biraz kendine gel ve farklı meşguliyetler edin birazda çocuları o doyursun en azından yardımcı olsun birascık vücudunu dinlendir kafanı toparla face konusuna gelince kafanda bitirmelisin çünkü demişya kuzeniymiş hem içinde varsa kesinlikle manide olamazsın o hesap olmaz başka hesap olur bana kalırsa fazlaca üzerinde durulacak konu iş saatlerinin değiştirilmesi madem kuzeni var dükkanı birasda o beklesin sıkıldığını bunaldığını belirtmediğin sürece erkekler anlamaz ve bunu en güzel anınızda samimiyetle söylemende yarar var
Sorgulamışsın,konuşmaya çalışmışsın,yakalamışsın,affetmişsin,ilgisizliğe tahammül etmişsin herşeyin üstüne sevgi gösterip sevgi bekleyen yine sen olmuşsun.
Kendine bugün söz ver ve herşeye en baştan başla derim.
Öncelikle eşin seni nasıl yok sayıyorsa sende onu yok say. Süslen-püslen,dışarı çık. Eşinin nerede olduğunu sorgulama-internette ne yaptığını sorgulama. Hayatının en mutlu günlerini yaşıyormuş gibi davran. Eve gelip tv mi izliyor, yanında bile oturma. (Ama hep mutlu ve bakımlı görün) Hiç yanaşma,yüz verme. Adamın kafasına bu kadına ne oluyoru yerleştir.
Emin ol bir süre sonra kendisi senin üstüne düşecektir.
Allah hakkında hayırlısı versin.
Ilk basta ALLAH'a dua et sonrada onun ilgisini cekmeye calis mesela daha cok bakim yapmaya özen göster (yapmiyorsan) daha cekici giyinmeye calis vede hic üzerine gitme tam tersine birden bire sende ilgilenmemeye basla ama mutsuz gösterme kendini fazla ilgi erkekleri usandiriyor bazi zamanlar..
Face-mesaj konusunada gelince kuzenini bir ara görürsen 'facendede baya güzel kizlar varmis gecen gördm' diyip agzini yoklayabilirsin ama yinede esine güvenini yitirme -
Ben daha ilk mesajınızı okuduğumda lütfen PC başındayken eşinizle birlikte oturun gidin bakın ne yapıyor, erkekler genelde böyle aldatıyorlar diyecektim ki zaten kaç kere yapmış. Affetmişsiniz, inanmış görünmüşsünüz, halbuki bariz yalan. Ama neden hala sizsiniz acı çeken? Çünkü eşinizi hayatınızın merkezine koymuşsunuz. O da sizin o ne yapsa da affettiğinizi bildiğinden artık ip ucu bırakmadan yapıyor sanıyorum. Yapcak birşeyiniz yok, böyle sürüp gidecek bu. Çünkü bu tarz sitelere giren adamlar KK'dan öğrendiklerime göre bağımlısı oluyorlar, sigara bağımlılığı gibi artık nasıl haz alıyorlarsa o kızlarla iki sohbetten bile, bırakamıyorlar. Siz de sürekli vakit geçir benle dedikçe bıktıran kadın oluyorsunuz, çünkü adamın özel zevklerinden mahrum olmanıza sebep olacak bu durum, hoşuna gitmiyor.
Kendinize hobiler edinin, çocukları alın gezmeye gidin, siz de internette vakit geçirin, bakalım siz onunla ilgilenmeyince o ne yapıyor? Belki aldatmanızdan korkar, kendi yapıyo ya...
Ben daha ilk mesajınızı okuduğumda lütfen PC başındayken eşinizle birlikte oturun gidin bakın ne yapıyor, erkekler genelde böyle aldatıyorlar diyecektim ki zaten kaç kere yapmış. Affetmişsiniz, inanmış görünmüşsünüz, halbuki bariz yalan. Ama neden hala sizsiniz acı çeken? Çünkü eşinizi hayatınızın merkezine koymuşsunuz. O da sizin o ne yapsa da affettiğinizi bildiğinden artık ip ucu bırakmadan yapıyor sanıyorum. Yapcak birşeyiniz yok, böyle sürüp gidecek bu. Çünkü bu tarz sitelere giren adamlar KK'dan öğrendiklerime göre bağımlısı oluyorlar, sigara bağımlılığı gibi artık nasıl haz alıyorlarsa o kızlarla iki sohbetten bile, bırakamıyorlar. Siz de sürekli vakit geçir benle dedikçe bıktıran kadın oluyorsunuz, çünkü adamın özel zevklerinden mahrum olmanıza sebep olacak bu durum, hoşuna gitmiyor.
Kendinize hobiler edinin, çocukları alın gezmeye gidin, siz de internette vakit geçirin, bakalım siz onunla ilgilenmeyince o ne yapıyor? Belki aldatmanızdan korkar, kendi yapıyo ya...
Ben zaten pc de cok vakıt gecıren bırıyım cocuklardan fırsat buldukca otururum... Aynısıını ben de sana yapıcam dedim bende baska erkeklerle konusucam vs dedım güldü sen yapamazsın ki zaten bende kötü birsey yapmadım dedi... ki eşim benim" erkek arkadaslrımla falan görüşmemi hep engelledi bugüne kadar o tanımadıgı kızlarla konusuyor:26: sebebini sorunca da öylesine vakit gecırmek takılmak ıcın falan dıyor... eşimin asla yüzyüze bı baskasıyla görüşmeyecegını ıste aralarnda bırsey olmayacagını bılıyorum ama sanaldan da olsa bu tarz seyler beni cok kırıyor güwenımı zedelıyor...
düzelten taraf biz oldukça, düzeltilecek şeyleri karşımıza çıkarıyorlar....
Ben zaten pc de cok vakıt gecıren bırıyım cocuklardan fırsat buldukca otururum... Aynısıını ben de sana yapıcam dedim bende baska erkeklerle konusucam vs dedım güldü sen yapamazsın ki zaten bende kötü birsey yapmadım dedi... ki eşim benim" erkek arkadaslrımla falan görüşmemi hep engelledi bugüne kadar o tanımadıgı kızlarla konusuyor:26: sebebini sorunca da öylesine vakit gecırmek takılmak ıcın falan dıyor... eşimin asla yüzyüze bı baskasıyla görüşmeyecegını ıste aralarnda bırsey olmayacagını bılıyorum ama sanaldan da olsa bu tarz seyler beni cok kırıyor güwenımı zedelıyor...
Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz bunun 3 yılı evlilik süreci ve 2 tane kızımız var. Benim problemim eşimin ilgisizliği iş ve internete olan aşırı ilgisi... Eşim sabah 8 bucuk 9 gibi işe gider işyeri aynı sokakta öglen yemege gelir hızlıca yer gide aksamları da 10-11 o civarda eve gelir. Uykusuna cok düşkündür geldiğinde kapıdan girerken ilk söylediği sey ne yicez olur yemek yer az tv karsısında aynı odada otururz( aşırı söylenmelerimden sonra oturmaya basladık) sonra içeri pc başına gecer 1 e kaadr falan basında oturur ve benım cok uykum var yatıyorum fazla oturma der yatar eger ben bır konusma acmazsam bırsey söylemezsem aynen böyle sürüp gidiyor günler... Önceleri işi daha ağırdı yorgun oluyordu fazla ses cıkarmamaya calısıyordum söylenıyordum ama hakta veriyordum ama artık dukkan actı ve butun gun oturuyor ama gene aynı hergun ' nedense benım bugün cok uykum geldi' vazgecılmez cümlesidir sanki sadece o gune özelmıs gıbı ctesı calısıyor dukkan actıgından berı pazarları da cogu zaman calısıyor ve ben onunla hıc vakıt gecıremıyorum söyledıgımde ıste oturuyoruz ya dıyor ( tv karsısında) ama o ara ben genelde cocukları uyutmaya doyurmaya vs ile ugrasmaya calısıyorum ama aynı odadayız ya bundan memnun olmamaı beklıyor esım. Ben ise nerden biliyim geldiğinde bir nasılsın desın güzel bırsey söylesın öpsun ilgilensin ya nerden bılıyım bırseyler paylasalım ıstıyorum bunu söyledıgımde cevap hep aynı yorgun oluyorum ne konusucaz aklıma bırsey gelmıyor vs.
çook güzel tespit!
bişey soracağım konu sahibi arkadaşım..
başlarda nasıldı? yani ilk evlendiğiniz zamanlar? veya flört döneminizde?
ilgisi yüksekmiydi size karşı?
klasik kadın beklentileri ve klasik yeni moda erkek modeli..
önceden erkekler kahveye gidermiş. şimdi başımıza internet çıktı, televizyon çıktı…bir kere internet müptelası olan erkeklerin ayrı bir kategoride tedavi edilmeli. Yani ikili ilişkiler yaşamıyorsa sanalda neye bakıyorlar ne ile zaman geçiriyorlar? Insan çocuklarıyla karısıyla olmak istemez mi?ilk hamle neti kestirmek. Yoksa konuş konuş konuş sonu yok bu işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?