- Konu Sahibi yemyeshill
-
arkadaslar öncelıkle cevaplarınız ve ılgınız ıcın tesekkurler
baslarda cok farklıydı ılgılıydı gene erken yatardı pc basında otururdu ama ılgıde gösterırdı vakıt gecırırdk gezeerdık ama cocuklar olduktn sonra degıstı... hatta cıkarken ılgı ısteyen bekleyen taraf hep o olurdu o kızardı sewmıyosun konusmuyosun calısıyosun eve gelnce yoruldm deyıp yatıyosun dıyen o olurdu...
bencede reel ya da sanal farkı yok ılla bırıyle konusması da gerekmıyor benım acımdan gızlı yapılan hersey aldatmadır bu fotolara bakmak vs olsa bıle...
zaten öyle hasta numarası falan yapabılecek bırı degılım ben dogru da bulmuyorum öyle bısy gercekte olsa kalkar gelır zaten ısyerı aynı sokakta evle
Netı kestırmek neyı degıstırecek bu kezde telden gırecek nete dukkanda var bu sefer eve daha gec gelecek ya da net olmadıgı zamanlardakı gıbı oyun yukleyıp oynuyacak bu netten cok pc bagımlılıgı falan gıbı bıseey anlayamadım
benımde cıktı cok konusuyormusum herseyı bın kez söyluyormusum vs.
tamam kuzenı de gırıyor bunu kendı gözlerımle de gördum ama kendı de gırdı konustu msjlastı belkı cınsel degıldı mesajları ölesıne havadan sudandı ama gızlı yaptı ınkar ettı önce sonra kabul ettı bunlarda guwenımı sarstı sımdı söleyınce sen zaten bana güwenmıyosun naparsam yapıyım aklında hep şüphe var bigün sırf sen süphelerınden kurtul dıye yapıcam dıyor bu sefer ıyıce delırıyorum essegın aklına karpuz kabugu sokuyosun zorla dıyor
yapıyorum bebegı bırakıyorum dısarı cıkıyorum bazen buyugu özellıkle babasına bırakıp kucukle cıkıyorum ama hava alıyım degısıklık olsun dıyorum ama eve gelıyorum gene aynı ben bıraz herseyı kafasında kuran bı ınsanım kafamdn atamıyorum bazı seylerısanal olmuş reel olmuş, yapılan şey yapılmıştır.şekli önemli değil bence, kendini düzelt, kendine önemse, kendine saygından giyin kuşan, al çocuklarını gezmelere git. küçüğünü babaanne ya da anne anneye bırak, büyük çocuğunla sinemaya git.vs. vs.
çook güzel tespit!
bişey soracağım konu sahibi arkadaşım..
başlarda nasıldı? yani ilk evlendiğiniz zamanlar? veya flört döneminizde?
ilgisi yüksekmiydi size karşı?
baslarda cok farklıydı ılgılıydı gene erken yatardı pc basında otururdu ama ılgıde gösterırdı vakıt gecırırdk gezeerdık ama cocuklar olduktn sonra degıstı... hatta cıkarken ılgı ısteyen bekleyen taraf hep o olurdu o kızardı sewmıyosun konusmuyosun calısıyosun eve gelnce yoruldm deyıp yatıyosun dıyen o olurdu...
tabiki bu konuda herkes farklı bakış açısına sahip ama bence sanaldan aldatmanın da gerçek hayatta aldatmadan bir farkı yoktur. Aldatmayı sadece fiziksel birliktelik olarak düşünmüyorum ben. Sizin onu aldatmayacağınızdan emin ve tipik bir erkek modeli: sen erkeklerle görüşemezsin ama ben bir sürü kadınla sanal ortamda cinsel doyum bile yaşarım, karışamazsın. Karışsan da zaten bir yolunu bulup yaparım, nasıl olsa sen beni bırakamazsın....
Bence bir çözümü yok, bir erkek bu mantıkta ise, değişmez zaten. Sizin de onu bırakmayacağınızı biliyor hiç değişmez.
Bu arada bir arkadaş hasta numarası yapın tarzı birşeyler söylemiş, sakın yapmayın kendi değerinizi daha fazla alçaltmayın. Benim iki komşum eve gelmeyen ve aldatan kocalarına bu ROLÜ oynadılar, adam gelmiyor, sonra çocuklarına babalarını aratıp, baba annem çok kötü bayıldı gel eve lütfen dedirtiyor, adam söyleniyor kadına küfrediyor, yine de erken değil 1 2 saat sonra geliyor, YALAN YAPIYORSUN di mi? Beni eve çağırmak için yaptın diyor
Yaniii kesinlikle böyle hareketlere bulaşmamalı.
bencede reel ya da sanal farkı yok ılla bırıyle konusması da gerekmıyor benım acımdan gızlı yapılan hersey aldatmadır bu fotolara bakmak vs olsa bıle...
zaten öyle hasta numarası falan yapabılecek bırı degılım ben dogru da bulmuyorum öyle bısy gercekte olsa kalkar gelır zaten ısyerı aynı sokakta evle
Klasik kadın beklentileri ve klasik yeni moda erkek modeli..
Önceden erkekler kahveye gidermiş. Şimdi başımıza internet çıktı, televizyon çıktı bir kere internet müptelası olan erkeklerin ayrı bir kategoride tedavi edilmeli. Yani ikili ilişkiler yaşamıyorsa sanalda neye bakıyorlar ne ile zaman geçiriyorlar? İnsan çocuklarıyla karısıyla olmak istemez mi?ilk hamle neti kestirmek. Yoksa konuş konuş konuş sonu yok bu işin.
Netı kestırmek neyı degıstırecek bu kezde telden gırecek nete dukkanda var bu sefer eve daha gec gelecek ya da net olmadıgı zamanlardakı gıbı oyun yukleyıp oynuyacak bu netten cok pc bagımlılıgı falan gıbı bıseey anlayamadım
işte bende bu yüzden eve net bağlattırmadım hiç bağlatmayı da düşünmüyorum çokkk doğru tespit tebrik ederim16: oturuyoz dizimizin karşısına hem yorum yapıyoa hem yiyoz içiyoz oh mis gibiyiz internet olsa pc olsa başından kaldıramazdım sorada adım dırdırcıya çıkardı :
benımde cıktı cok konusuyormusum herseyı bın kez söyluyormusum vs.
Bayan açısından bakarsak akşama kadar evde koca bekleniyo onun için yemek hazırla çocuklarla uğraş insan evde ilgi bekler
Erkek için düşünürsek çalışıyo ediyo bende çalışan bi insanım akşamları çok konuşmak gelmiyo içimden sakinlik sessizlik istiyorum ilgi göstermek zorunda hissetmek itici bir durum.
Eşlerin ikisi çalışmış olsa ilgi bekleme gibi bi durum olmaz 2 tarafta ilgi açısından haklı
Ama işte klasik erkek kuzen giriyomuş falan yalanın daniskası kendi giriyo besbelli ortada malesef bunu yapmayan erkeğin olduğunu da pek sanmıyorum ne diyim Alah yardım etsin.
tamam kuzenı de gırıyor bunu kendı gözlerımle de gördum ama kendı de gırdı konustu msjlastı belkı cınsel degıldı mesajları ölesıne havadan sudandı ama gızlı yaptı ınkar ettı önce sonra kabul ettı bunlarda guwenımı sarstı sımdı söleyınce sen zaten bana güwenmıyosun naparsam yapıyım aklında hep şüphe var bigün sırf sen süphelerınden kurtul dıye yapıcam dıyor bu sefer ıyıce delırıyorum essegın aklına karpuz kabugu sokuyosun zorla dıyor