Bu durumu nasıl düzeltmeliyim bilmiyorum?

arkadaslar öncelıkle cevaplarınız ve ılgınız ıcın tesekkurler

yapıyorum bebegı bırakıyorum dısarı cıkıyorum bazen buyugu özellıkle babasına bırakıp kucukle cıkıyorum ama hava alıyım degısıklık olsun dıyorum ama eve gelıyorum gene aynı ben bıraz herseyı kafasında kuran bı ınsanım kafamdn atamıyorum bazı seylerı

çook güzel tespit!
bişey soracağım konu sahibi arkadaşım..
başlarda nasıldı? yani ilk evlendiğiniz zamanlar? veya flört döneminizde?
ilgisi yüksekmiydi size karşı?

baslarda cok farklıydı ılgılıydı gene erken yatardı pc basında otururdu ama ılgıde gösterırdı vakıt gecırırdk gezeerdık ama cocuklar olduktn sonra degıstı... hatta cıkarken ılgı ısteyen bekleyen taraf hep o olurdu o kızardı sewmıyosun konusmuyosun calısıyosun eve gelnce yoruldm deyıp yatıyosun dıyen o olurdu...

bencede reel ya da sanal farkı yok ılla bırıyle konusması da gerekmıyor benım acımdan gızlı yapılan hersey aldatmadır bu fotolara bakmak vs olsa bıle...
zaten öyle hasta numarası falan yapabılecek bırı degılım ben dogru da bulmuyorum öyle bısy gercekte olsa kalkar gelır zaten ısyerı aynı sokakta evle

Netı kestırmek neyı degıstırecek bu kezde telden gırecek nete dukkanda var bu sefer eve daha gec gelecek ya da net olmadıgı zamanlardakı gıbı oyun yukleyıp oynuyacak bu netten cok pc bagımlılıgı falan gıbı bıseey anlayamadım

benımde cıktı cok konusuyormusum herseyı bın kez söyluyormusum vs.

tamam kuzenı de gırıyor bunu kendı gözlerımle de gördum ama kendı de gırdı konustu msjlastı belkı cınsel degıldı mesajları ölesıne havadan sudandı ama gızlı yaptı ınkar ettı önce sonra kabul ettı bunlarda guwenımı sarstı sımdı söleyınce sen zaten bana güwenmıyosun naparsam yapıyım aklında hep şüphe var bigün sırf sen süphelerınden kurtul dıye yapıcam dıyor bu sefer ıyıce delırıyorum essegın aklına karpuz kabugu sokuyosun zorla dıyor

Bir de gün boyu zaten iş iş iş… gerek var mı kendine ayrı dünya yaratmaya? Erkeklerin bu bağımlılığını anlayamıyorum ben.
Ama burada bir sürü konu açıldı buna benzer; internet kaynaklı kopuk ilişkiler. Sonuçta somut bir adım yok.. iki taraf da karar vermeli, birbirine zaman ayırma niyetinde mi çift olarak? Eğer cevap evetse engel ne? –intenet!! Yok edilmeli. Yoksa daha çok konu okuruz burada.

Neti kestirmek en azından evde net üzerinde geçireceği zamanı minimize eder. Telden bağlanmak koca ekrandan aldığı zevki vermeyeceği için belli bir süre sonra sıkılır bence. Ama öncelikle o istemesi lazım bunu. İşin aslı zaten eşin istiyorsa kendi iradesini kullanır da nete girmez. Ama diyelim bağımlı duruma düştü ki artık klinik olarak böyle bir şey var…net yüzünden işe gitmeyenler vs gerçek bunlar ve tedavi ediyor artık devlet bunları. Böyle bir durumsa ilk çözüm neti kestirmek. Yoksa net evdeyken alkolik birinin önüne alkol koyup da içme demek gibi.

dÜN AKSAM KENDIMI tutamadım bır bakayım gecmıse dedım gene aynı gecmıs sılınmıs gıttım sordm ne yapıyorsun da sılıyorsun durmadan dıye hıc bısey sen buluttan bıle nem kaptıgın ıcın herseyı sıldım dedı ben kımseyle öle sewgılı gıbı ve ya cınsellık falan konusmuyorum ıhtıyacm yok sadece muhabbet ettgm 1-2 kısı var o kdr dedı

aaa ne kadar açık sölüyo ya çekinmeden oldu canım ne konuşuyolarmış peki askerlik anılarınımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…