Bu durumu nasıl kurtarabilirim

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Biraz önce yanlışlıkla eski sevgilimi aradım. Aslında yanlışlıkla değil. Biraz ickiliydim zaten dakkam da yoktu aradım sonra ödemeli aramak için bilmem neye tıklayın dedi bir an tıkladım Turkcell değil numarası diye hatırlıyorum sonra cevap geldi aradığınız abone cevap vermiyor diye. Nasıl kurtaricam bu durumu ayrılalı 3 gün oldu ve ben ayrıldım. Nasıl bir bahane bulabilirim şimdi uyuyodur ama yarın ne yapacağım ben. Lütfen eleştirmeyin. Yaptım bir hata aramiyicaktim onu zaten ama bir an bu kafayla ne yaptığımi bilemedim. Ne diyicem yarın ben.

Durumu anlatırsın, bi kaç tek yuvarlamıştım diye sonuçta yeni ayrılmışsınız bence büyütülcek bişey yok.

Olan olmuş, kafaya takmayin. Yanlislik yaptiginizi belirtirseniz kendisi ile karsilasma olursa. Olmazsada aramanizin bir onemi yok zaten

Ay hem de ödemeli Allah'tan dakikam yok beni arar mısın diye mesaj atmamışsin

Niye panik oluyorsun ki, ödemeli nasıl bi şey bilmiyorum da ararsa yok say, sanki bu gece böyle birşey hiç olmamış gibi ölü taklidi yap. Çok israr ederse nasıl oldu hiçbir fikrim yok de. Nasılsa eski sevgiliymis tekrar ayrılacak hali yok ya

Dönerse açma teli

Ya kızlar aslında olay şu. Aramak mesele değil de ortada gurur meselesi var o yüzden bu kadar dert ettim. Bana son zamanlar ilgisizlesmisti. Bende bir defa tartıştım ayrılmadık ama küstuk gibi birşey oldu o zaman ilk adımı ben attım barışmak için o da biliyordum falan yaptı. Bu sefer tamamen bitirdim ve o adım atmadığı sürece barışmayacaktim. 3 gün önce ayrıldık bitti de demedim mesajlarına cevap vermedim hiç. Öyle bitirdim. Şimdi ondan adım bekliyordm ortak bir arkadaşımdan üzgün olduğunu da duydum. Yani şimdi ben arayarak herşeyi mahfetmis gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…