Genelde barışılsa da çok dikiş tutmuyor o ilişkiler. Çünkü ilişki yıpranmış bir kere. Güven , sevgi, saygı bitmiş..Merhabalar herkese, ailem kadar sevdiğim bir dostumu kaybettim hiç kendimde değilim sürekli aklıma geliyor anılarımız ağlıyorum beni en iyi anlayan nadir insanlardan biriydi, şu anda bunu yazarken de ağlıyorum birbirimize çok saçma sapan bir nedenden dolayı küsmüştük, yeni barışmıştık seni arayacağım dedi ama fırsat olmadı ve sonradan ailesinden ölüm haberini aldım, hala inanmakta zorluk çekiyorum onun öldüğüne, kendimi hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum, geçmişimde küs olduğum birkaç kişi var bu kişilerle yaşadıklarımda bazılarında haklıyım bazılarında haksızım, sizce onlarla barışsam mı bilemedim değer verdiğim insanlardı onlarda, dünkü bahsettiğim kişiyle konuşmam artik zaten ama sizin görüşünüzü merak ettim, görüşleriniz için teşekkür ederim şimdiden
Ölüm çok acı evet te ben küsmüşsem vardır sebebi ölüm banada sanada var. Ölecez diye herşeyi affetmicez herhalde bazı hesaplar mahşere artıkMerhabalar herkese, ailem kadar sevdiğim bir dostumu kaybettim hiç kendimde değilim sürekli aklıma geliyor anılarımız ağlıyorum beni en iyi anlayan nadir insanlardan biriydi, şu anda bunu yazarken de ağlıyorum birbirimize çok saçma sapan bir nedenden dolayı küsmüştük, yeni barışmıştık seni arayacağım dedi ama fırsat olmadı ve sonradan ailesinden ölüm haberini aldım, hala inanmakta zorluk çekiyorum onun öldüğüne, kendimi hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum, geçmişimde küs olduğum birkaç kişi var bu kişilerle yaşadıklarımda bazılarında haklıyım bazılarında haksızım, sizce onlarla barışsam mı bilemedim değer verdiğim insanlardı onlarda, dünkü bahsettiğim kişiyle konuşmam artik zaten ama sizin görüşünüzü merak ettim, görüşleriniz için teşekkür ederim şimdiden
Barismam asla bana kotuluk yapanla zaten kusmusumdur Hesap gunununde konusurum ancakMerhabalar herkese, ailem kadar sevdiğim bir dostumu kaybettim hiç kendimde değilim sürekli aklıma geliyor anılarımız ağlıyorum beni en iyi anlayan nadir insanlardan biriydi, şu anda bunu yazarken de ağlıyorum birbirimize çok saçma sapan bir nedenden dolayı küsmüştük, yeni barışmıştık seni arayacağım dedi ama fırsat olmadı ve sonradan ailesinden ölüm haberini aldım, hala inanmakta zorluk çekiyorum onun öldüğüne, kendimi hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum, geçmişimde küs olduğum birkaç kişi var bu kişilerle yaşadıklarımda bazılarında haklıyım bazılarında haksızım, sizce onlarla barışsam mı bilemedim değer verdiğim insanlardı onlarda, dünkü bahsettiğim kişiyle konuşmam artik zaten ama sizin görüşünüzü merak ettim, görüşleriniz için teşekkür ederim şimdiden
BendeBen barişmam kinciyim
Sizde mi bir yakınınızı kaybettiniz1 ay once sorsaniz barismam derdim simdi kesinlikle barisirim, dunyadaki en kotu insan bile olsa bir kez olsun yuzunu guldururum diyorum. zor bir durum kimsenin de yasamasini istemem, sizi cok derinden anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?