Bu durumu yaşatan bir erkek sonradan gerçekten sevebilir mi?

Tabi ki hayır.boşta kalmış aramış..bu kadar basit..

Merhabalar, dün akşam kız arkadaşımla dertleştim ve onunda benim yaşadığım durum gibi flört ettiği biri varmış ve hiç sevgili olmamışlar, erkek ona hep ilgi göstermiş buluşmak istemiş sonrada başkalarıyla sevgili olup kızla görüşmeyi hep kesmiş ve arkadaş kalmak istemiş, ve sonradan yine ilgi gösterip kıza cinsellik istediğini söylemiş ve kız kabul etmemiş, arkadaşımla yaşadıklarım tamamen aynı ve dün akşam erkek arkadaşı aylar sonra ona durduk yerde mesaj atmış seni merak ettim diye, benimde aklıma takıldı kendimde aynı durumu yaşadığım için, sizce sevgili olmayıp ama sevgiliymiş gibi ilgi gösteren, sevdiğini de söylemeyen ama hareketlerine bakınca seviyormuş gibi hissedilen, başkalarıyla sevgili olup ayrılıp sonra da cinsellik isteyen ve reddedilip aylar sonra merak eden insan sizce sevebilir mi kızı ileride, evlilik düşünebilir mi? Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
kesinlikle hayır.Kız bulamamıştır ilgi bulamamıştır gelmiştir.Böyle bi adamdan hayır gelmez koşarak uzaklaşın arkadaşınız da uzaklaşsın yoksa tüm ayarlarıyla oynayıp sonra başka birini koluna takıp gider

Hayır, umut etmek güzeldir insanı canlı tutar ama umut ederken bile olma ihtimali olan şeyler umut edilir. Böyle imkansız şeyler değil. Öyle bir imkan olsa bile sizin türü git surdan demeniz lazım. Yani her türlü imkansız bit şey bu

Köşe başında mı bekleyelim sevmesi için...

Kendinize nasıl yapıyorsunuz bunu çok hayretler verici gerçekten.

Paşam sen git takıl. Ben şuracıkta senin beni sevmeni bekleyeceğim. O kadar biçare ve muhtacım ki... beklemekten başka yolum yok.

Konunuzun özeti bu. Siz bekleyedurun. Inşallah sever cnm ya
Ben vazgeçtim zaten önceki açtığım konuda yaşadıklarımı anlatmıştım vazgeçtiğimi söylemiştim, arkadaşım da yaşayınca beni ilerde sever mi dedi benim de aklıma takıldı, sizlerin görüşlerini almak istedim

Tatlim sizin duygulari farkindalar her yazdığında konusuyosaniz ilginizi farkındadırlar ondan yokluyolar iste düşer mi diye cinsellik teklif eden adamın sonradan saf duygularla yaklascani sanmıyorum
Baştan farklı gözle baktığı için sevemez dimi

kesinlikle hayır.Kız bulamamıştır ilgi bulamamıştır gelmiştir.Böyle bi adamdan hayır gelmez koşarak uzaklaşın arkadaşınız da uzaklaşsın yoksa tüm ayarlarıyla oynayıp sonra başka birini koluna takıp gider
Ben vazgeçtim arkadaşım da soğudu zaten o da vazgeçer büyük ihtimal

Merhabalar, dün akşam kız arkadaşımla dertleştim ve onunda benim yaşadığım durum gibi flört ettiği biri varmış ve hiç sevgili olmamışlar, erkek ona hep ilgi göstermiş buluşmak istemiş sonrada başkalarıyla sevgili olup kızla görüşmeyi hep kesmiş ve arkadaş kalmak istemiş, ve sonradan yine ilgi gösterip kıza cinsellik istediğini söylemiş ve kız kabul etmemiş, arkadaşımla yaşadıklarım tamamen aynı ve dün akşam erkek arkadaşı aylar sonra ona durduk yerde mesaj atmış seni merak ettim diye, benimde aklıma takıldı kendimde aynı durumu yaşadığım için, sizce sevgili olmayıp ama sevgiliymiş gibi ilgi gösteren, sevdiğini de söylemeyen ama hareketlerine bakınca seviyormuş gibi hissedilen, başkalarıyla sevgili olup ayrılıp sonra da cinsellik isteyen ve reddedilip aylar sonra merak eden insan sizce sevebilir mi kızı ileride, evlilik düşünebilir mi? Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ne evliliği
ilişki bile düşünülmez

Bizim zamanımızda buna rafta tutup arada bir yoklama deniliyordu, şimdiki gençler nasıl tabir ediyor bilmiyorum

Bizim kızların ortak sorunu bu işte. Beni sever mi, benimle evlenmek ister mi? Sizin görüşleriniz, duygularınız hiç mi önemli değil? Sizce evliliğe erkek mi karar vermeli? Sizler karar verme yetisinden yoksun musunuz? Bu kadar mı başkalarının isteklerine mahkumsunuz? Siz sevebilirsiniz, siz evlenmek için uygun bulabilirsiniz. Ya da bulmazsınız!

İlerde değişemezler dimi, bide ilerde sevemeyeceklerinin nedeni başta bu gözle baktıkları için mi?
Çok kesin cevaplar istiyorsunuz.
Adamın yüzde bilmem kaçlık değişme ihtimalini bekleyecek kadar işsiz değilsinizdir bence. Niye oturup hazırda bekleyin ki adamı?

Üye adınız tam size uygun olmuş valla

Çok kesin cevaplar istiyorsunuz.
Adamın yüzde bilmem kaçlık değişme ihtimalini bekleyecek kadar işsiz değilsinizdir bence. Niye oturup hazırda bekleyin ki adamı?

Üye adınız tam size uygun olmuş valla
Haklısınız ben vazgeçtim arkadaşım da vazgeçti şu anda, benim aklıma takıldı sizlere sormak istedim, beni sevmeyen birini beklemek boşa zaman kaybı

Back
X