Bu durumu yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi günler arkadaslar . Daha önceki konularımı okuyanlar bilir. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Aldatma yalan hakaret her sey vardı.. lise mezunu kendisi ben öğretmen ben ayrılınca beni işsizim diye bıraktın dedi. Yaşattıklarını düşünmeden.. 2 ay oluyor sürekli ulasmaya calıstı. Arkadası aradı kendi sucladı.. numaramı değistim. Hesaplarımdan ulastı. En son numaramı da bulmuş. Aradı sucladı bi de üstüne seni istemiyorum dedi hayatındaki ile mutlu ol dedi. Bütün hesaplarımı kapattım numaramı değistim yine. Ya tam kurtuldum unuttum mutluyum derken bunlar geliyor basıma. Toparlandım derken Böyle seyler olması sinirlerimi alt üst etti. Böyle bisey yasayan var mı? Ne yaptınız bu durumdA . Yardımcı olun lütfen.

erkeklerin bu takıntılı hasta halleri daha da işleri zorlaştırıyor. hala seviyor musun diye sormak istemiyorum. kafanda bitirdin umarım

laftan anlamiyor madem, sen de hakaret edip asagilayarak konus. Seni arayacak yuzu gururu kalmasin.
Yaptım . Defalarca hem de. Bi bahane üretip ulastı sürekli. Kendini kesmis biçmiş dediğine göre. Bi de onun icin beni sucluyor. Açmazsan kardeşine mesaj Atarım diyordu

erkeklerin bu takıntılı hasta halleri daha da işleri zorlaştırıyor. hala seviyor musun diye sormak istemiyorum. kafanda bitirdin umarım
2 ay oldu aldatmalarına dayanamayıp bitrmistim. Tam unutmuş değilim malesef.. onsuzluğa alısmısken sürekli karşıma çıkması unutmama daha cok engel oldu

Ya bıraksın bu ayakları...
İnsanlar çoluğu çocuğu olup bi çırpıda silip önüne bakıyor...
Lütfen sende kendini taşıyacak birini bul, böyle adamlarla zaman harcama

Ya bıraksın bu ayakları...
İnsanlar çoluğu çocuğu olup bi çırpıda silip önüne bakıyor...
Lütfen sende kendini taşıyacak birini bul, böyle adamlarla zaman harcama
Önüme bakıyorum. Ondan kurtuldum insallah bu sefer. Bir süre sosyal hesaplarımı da acmıcam

Şikayet edin. Benim 20 yaşındayken ayrıldığım manyak 2 sene falan geçince ulaşmıştı bana. Aileme kadar arayıp benimle yattığını söylemişti (kesinlikle yalan ailem de inanmadı tabi) Bi amcası vardı çekindiği, ablam gidip onunla konuştu. Sonra kesti aramayı. Uzatsaydı savcılığa kadar giderdi olay muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…