Bu durumu yaşayan var mı?

Fikren , ruhen , kalpten ve duygusal olarak anlaşabileceğin bir kişi Olmalı .
Bunların hepsi var mı ?
Ama sanırım tanıma aşaması biraz süre verin bence hemen de olmaz sanki .

Valla iki seçenek var ya hoşlanıyorsunuz ama önyargılarınızı aşamıyorsunuz yada ego tatmini. Bana göre kimse sevmediği biriyle evli değilse vakit geçirmez. Biten ilişkiniz yeniyse sebep oda olabilir.

Valla iki seçenek var ya hoşlanıyorsunuz ama önyargılarınızı aşamıyorsunuz yada ego tatmini. Bana göre kimse sevmediği biriyle evli değilse vakit geçirmez. Biten ilişkiniz yeniyse sebep oda olabilir.
Yeni sayılır

Sanırım en doğru çıkarımı siz yaptınız. Hiç hoşlanmıyorum değil ama hep aşık olarak ilişki yaşamak istedim yaşadım da ama sonu iyi olmadı

Şimdiyse kafam karmakarışık

Bence siz bi ayrılın çocuk kessin muhbbeti her şeyi o zaman heyecanlanırsın aklından da çıkmaz. Bazıları çektireni seviyo.

Heycan yoksa bence hic devam etmeyin bir cevabınızda okudum öbür arkadaşalar gibi demisiniz heyacn yok demiziniz siz onu normal bir arkadasdan öte görmüyorsunuz fikirlerinş

Aşk sonradan da olur. İlk görüşte aşk hiç yaşamadım. Eşimle aynı yerde çalışıyorduk ve üç sene arkadaştık. Sonra bir anda aşık olduk. Ama sizin durumda olur mu bilemem. Yaşamak lazım. Akışına bırakmak en iyisi.

Yeni sayılır

Sanırım en doğru çıkarımı siz yaptınız. Hiç hoşlanmıyorum değil ama hep aşık olarak ilişki yaşamak istedim yaşadım da ama sonu iyi olmadı

Şimdiyse kafam karmakarışık
Bazı insanlar aşktan çok acısına alışkınlar. Onyüzden o hissi şuan yaşamadığın için eksik geliyor sana. Heyecan dediğin şey rutine binmeye mahkum birşey. Önce karşındaki adam olacak. Senin için neler yapabilecek ona bakacaksın. Sürüncemeye bırakıyorsa zaten es geç. Yok beni önemsiyor değer veriyor dersen nyargıları yıkıp dene. Kaybedeceğin ne olabilir ki kazanacakların varken?

Merhaba herkese,

Bir aydır konuştuğum biri var. Herşeyiyle çok düzgün bir insan. Saygılı,efendi,düşünceli vs. Ama benim için mantık birlikteliğinden öteye gitmedi şimdiye kadar. Kendisine de başta söyledim çok umut etmeden deneyelim bir süre diye. Şimdi olsun diye herşeyi yapıyor, insan olarak seviyorum ama heyecan duymuyorum ona karşı.

İşi gücü var ama meslek olarak ben ondan daha üst durumdayım. Bu bir kibir ifadesi olarak algılanmasın lütfen. Hayata bakışı etkiliyor zira bu tarz şeyler. Mesela önceki erkek arkadaşımla çok derin sohbetlerimiz olurdu, çok heyecan duyardım ona karşı ama mutlu olmaya yetmiyor ki bunlar.

Şimdi sorum şu, zamanla değişir mi duygular? Yoksa daha fazla bağlanmadan bitirmek mi doğrusu? Aklıma hep selvi boylu al yazmalım filmindeki replik geliyor, sevgi emekti. Ama bir filmin içinde değiliz ki?

Yaşayan bilen duyan fikri olan varsa yorum alabilir miyim?
Yaş ilerleyince duygular biraz köreliyor ve mantık ön planda olunca eski heyecanı bulamıyorsun.
Önceden yaşadıkların gibi yoğun duygular isteyip yaşayamayınca ikilemde kalmışsın.
Biraz daha zaman geçir bakalım zaten bu işler aceleye gelmez.
Zamanla bir şeyler hissetmezsen ona göre davranırsın ne sen üzül ne de o üzülsün.

Yaş ilerleyince duygular biraz köreliyor ve mantık ön planda olunca eski heyecanı bulamıyorsun.
Önceden yaşadıkların gibi yoğun duygular isteyip yaşayamayınca ikilemde kalmışsın.
Biraz daha zaman geçir bakalım zaten bu işler aceleye gelmez.
Zamanla bir şeyler hissetmezsen ona göre davranırsın ne sen üzül ne de o üzülsün.
Haklısınız,biraz zaman geçsin net bir karar vereceğim

Back
X