- 28 Mayıs 2025
- 75
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi hafizehanm
-
Kanama alanı vs görmedi değil mi doktorBugün kanamam oldu 5 haftalık hamileyim cok ağladım görünce iki kaybım vardi yine olmadı mı hemen özele gittim karından baktı net olmamakla kesimi değil mi göremedik tam ve progestan iğne verdi beta baktırdı 3000 iki gün aralıklarla 32,220,630, en son Bugün 3000 çıktı kanama neden olmuş olabilir düşük mü yoksa cok kötüyüm gerçekten yarın doktor arayacak beni böyle kanaması olan varmı
Yok doktor karından baktı dün olmuştu ondan olur mu kiKanama alanı vs görmedi değil mi doktor
Birde cinsel birliktelik oldu mu ardindan mı oldu acaba
Dün olan neydiiiYok doktor karından baktı dün olmuştu ondan olur mu ki
Cinsel birliktelikDün olan neydiii
Doktor kanama alanı yada rahim ağzı açıklğı ve kesede bi bozulma görmediyseCinsel birliktelik
Amin amin İnşallah teşekkür ederim ;(Doktor kanama alanı yada rahim ağzı açıklğı ve kesede bi bozulma görmediyse
Cinsel birliktelik sonrasi rahim ağzı hasari olmus olabilir
Vajina iç yapısı hormonlardan dolayı değiştiği için olabilir
Bende aynı süreci yasamistm yaklasık 1,5 ay birliktelik yasakti
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız evladinizi
Merhaba bugün bende oldu adet kanaması gibi hemen doktora gittim. Bu yoğun kanama 1-2 saat de sürdü rahat. Bugün 5 haftalık gebeyim tam olarak ultrason ile baktı rahim duvarı kalın dedi. Beta ver dedi iki gün önce 450 falandı bugün 1086 olmuş. Şimdi diyor hamilesin ama istirahat et dedi ve ilaç yazdı. Kullanmam için. Sizde son durumlar nedir? Kanamanız ne kadar olmuştu?Bugün kanamam oldu 5 haftalık hamileyim cok ağladım görünce iki kaybım vardi yine olmadı mı hemen özele gittim karından baktı net olmamakla kesimi değil mi göremedik tam ve progestan iğne verdi beta baktırdı 3000 iki gün aralıklarla 32,220,630, en son Bugün 3000 çıktı kanama neden olmuş olabilir düşük mü yoksa cok kötüyüm gerçekten yarın doktor arayacak beni böyle kanaması olan varmı
İnşallah ikimiz için de bir sıkıntı yoktur dünden beri öyle aşırı bir kanama değil fakat hâla kahve rengi lekelenme gibi bisey yaşıyorum damla gibi bende iğne kullanıyorum 3 günde 1 progestan ve ilaç yazdı bitane bana da istirhat et ağır kaldırma ilişki vs dikkat et dedi perşembeye kadar bakalım inşallah sıkıntı olmaz ;(Merhaba bugün bende oldu adet kanaması gibi hemen doktora gittim. Bu yoğun kanama 1-2 saat de sürdü rahat. Bugün 5 haftalık gebeyim tam olarak ultrason ile baktı rahim duvarı kalın dedi. Beta ver dedi iki gün önce 450 falandı bugün 1086 olmuş. Şimdi diyor hamilesin ama istirahat et dedi ve ilaç yazdı. Kullanmam için. Sizde son durumlar nedir? Kanamanız ne kadar olmuştu?
Bu arada kese göründü mü sizde bende net bisi yoktuİnşallah ikimiz için de bir sıkıntı yoktur dünden beri öyle aşırı bir kanama değil fakat hâla kahve rengi lekelenme gibi bisey yaşıyorum damla gibi bende iğne kullanıyorum 3 günde 1 progestan ve ilaç yazdı bitane bana da istirhat et ağır kaldırma ilişki vs dikkat et dedi perşembeye kadar bakalım inşallah sıkıntı olmaz ;(
Ben çok stresli bir insanım düşünmemeye çalışn kafanıza takmayın hersey olacağına varıyor ilk mi sizin
Amin insallaj ilk evet benimde. Çok stresli bir süreç ben sırtüstü yattım hep. Bol su içtim. Ve allaha tefekkur ettimİnşallah ikimiz için de bir sıkıntı yoktur dünden beri öyle aşırı bir kanama değil fakat hâla kahve rengi lekelenme gibi bisey yaşıyorum damla gibi bende iğne kullanıyorum 3 günde 1 progestan ve ilaç yazdı bitane bana da istirhat et ağır kaldırma ilişki vs dikkat et dedi perşembeye kadar bakalım inşallah sıkıntı olmaz ;(
Ben çok stresli bir insanım düşünmemeye çalışn kafanıza takmayın hersey olacağına varıyor ilk mi sizin
Allah büyüktür iyi yapıyorsunuz kontrolünz ne zamandıAmin insallaj ilk evet benimde. Çok stresli bir süreç ben sırtüstü yattım hep. Bol su içtim. Ve allaha tefekkur ettim
Yarın beta vereceğim devlette ona doktoruma haber vereceğim. Olumlu ya da olumsuzAllah büyüktür iyi yapıyorsunuz kontrolünz ne zamandı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın burdan paylaş olur mu sonucuYarın beta vereceğim devlette ona doktoruma haber vereceğim. Olumlu ya da olumsuz
İnsallah haber veririmİnşallah güzel sonuçlar alırsın burdan paylaş olur mu sonucu
Merhaba bugün betam 175’lere düşmüş doktorum yaşadığın kanamanin kimyasal gebelik olduğunu acikladi. Yani bebis yok artık.İnşallah güzel sonuçlar alırsın burdan paylaş olur mu sonucu
Mrb geçmiş olsun kanama miktarınız çok muydu acaba ağrınız fln olmusmuyduMerhaba bugün betam 175’lere düşmüş doktorum yaşadığın kanamanin kimyasal gebelik olduğunu acikladi. Yani bebis yok artık.
Ağrım çok az oldu kanamam coktuMrb geçmiş olsun kanama miktarınız çok muydu acaba ağrınız fln olmusmuydu
Yaa çok geçmiş olsun inşallah rabbm sağlıklı gebelik nasip eder tekrarMerhaba bugün betam 175’lere düşmüş doktorum yaşadığın kanamanin kimyasal gebelik olduğunu acikladi. Yani bebis yok artık.
Amin insallahYaa çok geçmiş olsun inşallah rabbm sağlıklı gebelik nasip eder tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?