Bu durumudan kendimi nasıl kurtarabilirim beni gerçekten anlayabilen arkadaşlardan...

arakdaşım dönem dönem olur. bizim 9. sene bitiyor nisanda 10. senemize giriyoruz aşkımla.. ilk yıllarda oluyor bunlar.. 20 yaşımdayken aynı bunalımları bende yaşadım. hatta daha öncesinde de... ama yeni ortamlara girdiysen (ünv., iş, kurs gibi) bazen sıkılabiliyor insan. banalleşmiş gibi geliyor. ama tamamen geçici dönemler inan bana.. seninki biraz fazla olmuş.. kıskansam diyorsun böyle olmazdı..

bence kk daki aldatılma hikayelerini ve çok seviyorduk beni terketti topiclerini bol bol oku:) en yapmayacak denilen insanların neler yapabildiğini görüyorsun.

bir de belkide bazı adımlar atma zamanı gelmiştir? babayla tanışma söz nişan vs.:)

geçici duygular ve geçecek.. bak dile kolay ben 10 yıldan bahsediyorum. 23 yaşındayız biz şuan. hergün hala heycanla uyanıyorum onu görücem diye.. hala süpriz dolu hayatımız. hala sokak ortasında göz kırpmadan birbirimizn gözlerine bakıp dakikalarca sarılabiliyoruz. tabiki artık elim terlemiyor titremiyor ellerimi tuttuğunda, artık bana anlatabileceği farklı tek bir anısı bile yok benim de aynı şekilde:) hatta bazen aynı hikayeyi 3-4 defa anlattığı oluyor ilk kez dinler gibi dinliyorum.. he ama napıyoruz.. at binmeye gidelim diyoruz.. model uçak uçuruyoruz, doğum gününde gerçek uçak kullanması için süpriz yapmaya çalışıyorum, hala süpriz yemeklere çıkıyoruz, hala sahilde kulaklarımızda kulaklık ve süper aşk parçası eşliğinde buz gibi kumsalda dolaşıyoruz. bir süre sonra artık senin bir parçan haline geliyor karşındaki kişi.. 10 senedir üst üste 2 gün görmediğim sadece yaz tatiline gittiğimizde olmuştur. biz hergün görüşürüz. bir süre sonra mesaj beklemiyorsun her dakika. sadece neredesin napıyorsun kaçta geliyorsun... günde toplasan 3 mesaj.. birde gece seni seviyorum iyi gecelerle dolu bir mesaj.. beklentilerini kısabildiğin zaman çok daha mutlu hissedeceksin. herşey sizin elinizde.. güçlü ol ve ayağa kaldır ilişkinizi. yapmadığınız şeyler yapın..

inan geçecek:)) seni seven adamı kaybetme.. yanında mutlu olduğun birini bulmak öylesine zor ki.. çevrene bak...

Son düzenleme:
Bu kötülük değil ki sadece buhran gibi bişey.
Sigortam yok maddi açıdan sıkıntıya düşmeyelim diye hastaneye gitmiyorum ama. Bi psikiyatra gitmekte yarar var bence..Hani içinden çıkamıyoruz belli ki yardım almak lazım. Psikolojik bişey çünkü. İstemeden yapıyosun hakim olamıyosun kendine.. Bizim ilacımız sevdiğimiz adamlar aslında :) Ama onları her daim yanımızda bulamadığımız için doktora başvurmak lazım.. Yapmıcam etmicem demekle olmadıysa birazda somut adımlar atmak lazım..
Diğer insanların sorunları yanında basit bir durum atlatılmıcak bişey değil. Kendine acı çektirme :/

çok teşekkür ederim kızçem cevabın ile az daha olsa rahatlattın beni .. ama ben psikologa gitmek istemiyorum ben bunu kendi içimde başarmak istiyorum :59:

Bu ilişki rayına oturmuş artık...
Ondan heyecan kalmamış.
Kaybetme korkusu olayına gelince madem kaybetmekten korkmuyorsun neden gelip bu konuyu açtın :23:
Üzülmüşsün kafaya takmışsın..
Sevmeyen korkmayan insan hiç umursamaz bile aman korkmuyorsam bitiririm olur biter diye düşünür..
Ama sen öyle düşünmüyorsun.Baksana bunu.dert edinmişsin kendine..
Ben evliyim.Valla bende de oluyor bazen bu durumlar.
Kavga ettiğimizde kaybetme korkum bitiyor.Korkusuz korkak oluyorum :27:
Ama barışınca öyle düşündüğüm için şaşıyorum kendime :18:
Bence bu durumu sıkıntı yapma kendine.Boşuna vesveseye girme.
Bak ne güzel seni seven biri var.Ve sen de seviyorsun :nazar:
Var mı ötesi :31:
Keyfini çıkarmaya bak kızcem :13:

kızçem çok teşekkür ederim cevabın için öncelikle .
çok haklsın hani diyorum ki işte kanıtı .. gerçekten sevmesemm gelip buraya konu açmam sorun etmem kurtulmak için çabalamam değil mi. tabiki her zaman heycan olacak diye bir durumda söz konusu değil .. ama ben çok taktım bu konuyu taktıkca beynimde bir yer etti geçmesini istiyorummm ah ah ne çok isterimmm keyfini çıkarmayı be kızçem bi bilsen :14: :14:

Benim ilişkim de 1 yıl 2 ay oldu:nazar::9:
Bu dönemsellik bence, insanız yani bazen karışıyo hatlar:44:
Bazı anlar konuşasım gelmiyor tabii benim beynim doluysa oluyor 1 gün en fazla... Ama didiştiğimiz an tutuşuyor bi'yerlerim:9::9:

keşke benimde 1 gün olsa 2 gün olsa bunlarda ne varki kızçemm.. sevililp sevmenin keyfini bile çıkaramaz oldum ben sevdiklerime zarar veriyorum artık :31:

canım bende de aynısı var ve sevgilim de farkında. ama olan seyler bunlar ben de çok takıyodum kafama ama taktıkça daha cok beynine işliyo bişeyi düşünmemeye calısırsan daha cok düşünürsün siyah bi fil sakın düşünme desem dank diye siyah bi fil parlar kafanda. bu psikolojik bişey. psikiyatr a gidebilirsin bunun için. her ilişki de sevgi heyecan yerini baglılıga sadakate bırakıyo kimsenin sürekli kalbi güm güm çarpmıyo bende de var aynısı üzülüyırum ama aıstım düşünmüyorum çok fazla

peki sevgilin ne diyor bu duruma kızçem hı :26:
ayne aynen :31: ne kadar düşünmemeye çalışırsammm o kadar düşünüyorum ya böyle bir şey olamaz çok ciddiyim olamaz.
biliyorum psikolojik bir durum ama ben bunu kendi kafamda bitirmek istiyorm .
herkez düşünmemeye çalış diyor ama daha çok düşünüyorum bilmiyorlar :31:
peki şimdi nasıl aranız iyi mi :26:
arakdaşım dönem dönem olur. bizim 9. sene bitiyor nisanda 10. senemize giriyoruz aşkımla.. ilk yıllarda oluyor bunlar.. 20 yaşımdayken aynı bunalımları bende yaşadım. hatta daha öncesinde de... ama yeni ortamlara girdiysen (ünv., iş, kurs gibi) bazen sıkılabiliyor insan. banalleşmiş gibi geliyor. ama tamamen geçici dönemler inan bana.. seninki biraz fazla olmuş.. kıskansam diyorsun böyle olmazdı..

bence kk daki aldatılma hikayelerini ve çok seviyorduk beni terketti topiclerini bol bol oku:) en yapmayacak denilen insanların neler yapabildiğini görüyorsun.

bir de belkide bazı adımlar atma zamanı gelmiştir? babayla tanışma söz nişan vs.:)

geçici duygular ve geçecek.. bak dile kolay ben 10 yıldan bahsediyorum. 23 yaşındayız biz şuan. hergün hala heycanla uyanıyorum onu görücem diye.. hala süpriz dolu hayatımız. hala sokak ortasında göz kırpmadan birbirimizn gözlerine bakıp dakikalarca sarılabiliyoruz. tabiki artık elim terlemiyor titremiyor ellerimi tuttuğunda, artık bana anlatabileceği farklı tek bir anısı bile yok benim de aynı şekilde:) hatta bazen aynı hikayeyi 3-4 defa anlattığı oluyor ilk kez dinler gibi dinliyorum.. he ama napıyoruz.. at binmeye gidelim diyoruz.. model uçak uçuruyoruz, doğum gününde gerçek uçak kullanması için süpriz yapmaya çalışıyorum, hala süpriz yemeklere çıkıyoruz, hala sahilde kulaklarımızda kulaklık ve süper aşk parçası eşliğinde buz gibi kumsalda dolaşıyoruz. bir süre sonra artık senin bir parçan haline geliyor karşındaki kişi.. 10 senedir üst üste 2 gün görmediğim sadece yaz tatiline gittiğimizde olmuştur. biz hergün görüşürüz. bir süre sonra mesaj beklemiyorsun her dakika. sadece neredesin napıyorsun kaçta geliyorsun... günde toplasan 3 mesaj.. birde gece seni seviyorum iyi gecelerle dolu bir mesaj.. beklentilerini kısabildiğin zaman çok daha mutlu hissedeceksin. herşey sizin elinizde.. güçlü ol ve ayağa kaldır ilişkinizi. yapmadığınız şeyler yapın..

inan geçecek:)) seni seven adamı kaybetme.. yanında mutlu olduğun birini bulmak öylesine zor ki.. çevrene bak...

çok güzel yazmışşın maşşallah kızçemmm 10 yıl ya 10 yıllllllll :nazar::
bu yazdıkların ibret alınacak şeyler aslında ... tabiki ben o ilk gün ki heycanı beklemiyorum ... o şeyleri beklemiyorm
ama içimde öyle bir düşünce yer ettki gitmiyor lanet olası :59:
düşünmemeye takmamaya başladıkca daha cok geliyor aklıma sevmenin sevilmenin keyfini bile cıkartamıyorum .. şu 2 ay hayat zehir oldu bana zehir hep yanımda sevdiğim beni seven koruyan güvenen kendinden bile sakınan biri olsun isterdim oldu ..
ama şimdi ki halim içler acısı ... 2 ay .. belki çok az ama her gün bu duygularla cebelleşiyorum ve bazen kaldıramıcak gibi oluyotum dün bilerek elimi kestim biliyormusun .. belki kendime gelirim diye nerde... durduk yere kavga cıkartıyorum sonra üzülüyorum bir daha yapmayacağım diyorumm .. neden yapıyorm diyorum kafama vuruyorum sabah bi kalkmışım ruhum çekilmiş sanki napıyım ben şimdi napyım kızçemmm :14:

arakdaşım dönem dönem olur. bizim 9. sene bitiyor nisanda 10. senemize giriyoruz aşkımla..

Yaaa gülümseyerek okudum nazar değmesin size!:nazar:
Allah bize de nasip etsin inşallah böyle uzun güzel yılları, hep böyle kalın inş:16:

Yaaa gülümseyerek okudum nazar değmesin size!:nazar:
Allah bize de nasip etsin inşallah böyle uzun güzel yılları, hep böyle kalın inş:16:
:16::16: teşekkür ederim arkadaşım.. Allah herkesin karşısına onun gibi seven mutlu eden bir adam çıkarsın inşallah.. tüm kadınlar hakediyor:))
çok teşekkür ederim kızçem cevabın ile az daha olsa rahatlattın beni .. ama ben psikologa gitmek istemiyorum ben bunu kendi içimde başarmak istiyorum :59:

kızçem çok teşekkür ederim cevabın için öncelikle .
çok haklsın hani diyorum ki işte kanıtı .. gerçekten sevmesemm gelip buraya konu açmam sorun etmem kurtulmak için çabalamam değil mi. tabiki her zaman heycan olacak diye bir durumda söz konusu değil .. ama ben çok taktım bu konuyu taktıkca beynimde bir yer etti geçmesini istiyorummm ah ah ne çok isterimmm keyfini çıkarmayı be kızçem bi bilsen :14: :14:

peki sevgilin ne diyor bu duruma kızçem hı :26:
ayne aynen :31: ne kadar düşünmemeye çalışırsammm o kadar düşünüyorum ya böyle bir şey olamaz çok ciddiyim olamaz.
biliyorum psikolojik bir durum ama ben bunu kendi kafamda bitirmek istiyorm .
herkez düşünmemeye çalış diyor ama daha çok düşünüyorum bilmiyorlar :31:
peki şimdi nasıl aranız iyi mi :26:

çok güzel yazmışşın maşşallah kızçemmm 10 yıl ya 10 yıllllllll :nazar::
bu yazdıkların ibret alınacak şeyler aslında ... tabiki ben o ilk gün ki heycanı beklemiyorum ... o şeyleri beklemiyorm
ama içimde öyle bir düşünce yer ettki gitmiyor lanet olası :59:
düşünmemeye takmamaya başladıkca daha cok geliyor aklıma sevmenin sevilmenin keyfini bile cıkartamıyorum .. şu 2 ay hayat zehir oldu bana zehir hep yanımda sevdiğim beni seven koruyan güvenen kendinden bile sakınan biri olsun isterdim oldu ..
ama şimdi ki halim içler acısı ... 2 ay .. belki çok az ama her gün bu duygularla cebelleşiyorum ve bazen kaldıramıcak gibi oluyotum dün bilerek elimi kestim biliyormusun .. belki kendime gelirim diye nerde... durduk yere kavga cıkartıyorum sonra üzülüyorum bir daha yapmayacağım diyorumm .. neden yapıyorm diyorum kafama vuruyorum sabah bi kalkmışım ruhum çekilmiş sanki napıyım ben şimdi napyım kızçemmm :14:

canım ailenle falan sorun yaşıyor musun? yada canını sıkan başka bir şey? elini kesmişsin... çünkü böyle hissetmek istemiyorsun kendine kızgınsın... ama yinede kendine zarar verme derecesine gelmen iyi değil... bu soruyu sormak istemiyorum ama olur ya.. kafanı karıştıran ve seni heycanlandıran başka biri fln var mı? (sorumu yanlış anlama lütfen...)

:16::16: teşekkür ederim arkadaşım.. Allah herkesin karşısına onun gibi seven mutlu eden bir adam çıkarsın inşallah.. tüm kadınlar hakediyor:))

canım ailenle falan sorun yaşıyor musun? yada canını sıkan başka bir şey? elini kesmişsin... çünkü böyle hissetmek istemiyorsun kendine kızgınsın... ama yinede kendine zarar verme derecesine gelmen iyi değil... bu soruyu sormak istemiyorum ama olur ya.. kafanı karıştıran ve seni heycanlandıran başka biri fln var mı? (sorumu yanlış anlama lütfen...)

yaşıyorum tatlım ailemle ilgili sorunn..
hayır tabikide yok ben ondan başkasına kafamı çevirip bakmam bile kızçem istese dünyanın en yakışıklı en zengin insanı gelsin karşıma asla aslaaaa :105:

Cabuk alisan ve bikan bir kisiliginiz var demekki...
hayır öyle bir kişiliğim yok öyle olsaydı 1 yıl bu çabuk mu ?
anlamadan yorum yapmanızı anlayamadım ben :ssz:

20 yaşındasınız, aşkın alışkanlığa dönüşmesi için çok erken. Sizin sıkıntınız da bundan kaynaklanıyor tahminen. Bazıları aşk da neymiş, ben mantığa sevgiye bakarım der. Bazıları da aşk olmadan olmaz, tutku olmadan olmaz der. İkinci gruptansanız bu ilişki yorar sizi. İlk gruptan olmanıza da içim elvermedi zira vasat bir sevgiyle yaşamak veya "idare etmek" için daha çok gençsiniz... Panik yapmadan, sıkılmadan kendinizi dinleyin. Duygular değişebilir, bunun ayıbı yok.

başka cevap verebilecek kızçelerim yok mu :26:

Trakyalımıyız?? :) Eğer öyleyse merhaba hemşehrim :)
İlişki sürecinde bu tür hislere hepimiz kapılabiliyoruz, üzme kendimi arkadaşım...
İlişkinin ilk ayları hepimiz bulutların üstündeyiz, heyecanı doruklarda yaşıyoruz....
Sonraki aylar/yıllar bu aşkın yerini sevgiye bırakıyor...
Tutkuyla değil de şefkatle seviyoruz.
Sen hala onu sevmeseydin bunları söylemezdin zaten, sen hala ona karşı boş değilsin bence...
Yalnızca birtakım korkulara kapılmışsın, bu güzel yaşlarını endişeyle geçirme...
Sarıl aşkına...
Mutlulukla....

Son düzenleyen: Moderatör:
Nacizane fikrim aşk heyecan tutku 7/24 yaşanılası şeyler değildir...Sende demişsin sevgi diye...Aşk yok değil elbette var..Ama anlık duygular zaman zaman alevlenen...Eğer artık hiç alevlenmiyorsa aşkın,heyecanın durum ciddi...Ama demişsinki yanındayken herşey güzel... O yoğun hisleri sürekli yaşamak istiyorsan sürekli sürekli daldan dala konman lazım:) Malesef cicim ayları denen gerçek var:ssz:Ama herşeyinde ayrı bir güzelliği var.. İnan arada yaşanılan bu duygu patlamaları daha özel oluyor...Hayatını paylaşmak,varlığını hissetmek sana yetmiyorsa bilemem...Böyle şeyleri düşündükçe yer eder kalbinde...

Trakyalımıyız?? :) Eğer öyleyse merhaba hemşehrim :)
İlişki sürecinde bu tür hislere hepimiz kapılabiliyoruz, üzme kendimi arkadaşım...
İlişkinin ilk ayları hepimiz bulutların üstündeyiz, heyecanı doruklarda yaşıyoruz....
Sonraki aylar/yıllar bu aşkın yerini sevgiye bırakıyor...
Tutkuyla değil de şefkatle seviyoruz.
Sen hala onu sevmeseydin bunları söylemezdin zaten, sen hala ona karşı boş değilsin bence...
Yalnızca birtakım korkulara kapılmışsın, bu güzel yaşlarını endişeyle geçirme...
Sarıl aşkına...
Mutlulukla....

yok hayır kızçem konyalıım ben :16:
benim derdim keşke heycan tutku olsa... içimdeki olan sevgimi aşkımı yaşayamam sıkıntılarım yüzünden hissedemem bunlar beni çok yıprattı maffetti.. acı cekmek bir şeylerin beni kendime getirmesini istiyorum elimdekilerini . sevdiklerimi kaybetmeden ama nasıl kendime geleceğimi biliyorum .. herkez kolay konuşuyor aslında ama yenmesi o kadar zor ki bunu .. 2 aydr sanki içimde bir canavarla savaşıyorum ... susturamadığım engel olamadığım bir canavar .. ve o canavar benden hislerimi duygularımı alıp götürüyor beni düşüncesiz kötü biri yapıyor :14:
bende sarılmak istiyorum sımsıkı sımsıkı aşkıma tadını cıkarmak istiyorum ama neden neden ... :((

Nacizane fikrim aşk heyecan tutku 7/24 yaşanılası şeyler değildir...Sende demişsin sevgi diye...Aşk yok değil elbette var..Ama anlık duygular zaman zaman alevlenen...Eğer artık hiç alevlenmiyorsa aşkın,heyecanın durum ciddi...Ama demişsinki yanındayken herşey güzel... O yoğun hisleri sürekli yaşamak istiyorsan sürekli sürekli daldan dala konman lazım:) Malesef cicim ayları denen gerçek var:ssz:Ama herşeyinde ayrı bir güzelliği var.. İnan arada yaşanılan bu duygu patlamaları daha özel oluyor...Hayatını paylaşmak,varlığını hissetmek sana yetmiyorsa bilemem...Böyle şeyleri düşündükçe yer eder kalbinde...

kızçem zaten benim derdim heycan değil ki ... o ilk zamanların yeri çok çok ayrı özel .. ama şimdide o kadar güzel ki ne güzel rayına oturdu herşey seviyorum seviliyorum .. ilk defa beni biri korkuyor değer veriyor kendinden bile sakınıyor..
saçımın bir teline zarar gelse için için aglayacak biridir o .. ama benim şu yaşadıklarım beni çok yıprattı ailem vs.
daha sonra içimdeki bir düşünce duygularımı hislerimi yok ettti sanki .. bomboş etti beni sen onu sevmiyorsun dedirtti. sen ondan sıkılıyorsun dedirtti.
kötü davran detirrdi. sanki.. ben naptım yerden yere vurdum onu yerden yere .. sonra çok üzüldüm ağladım neden bunu yapıyorum dedim .
ama ne fayda sabah sanki o aglayan üzülen ben değilim gibi devam ettirdi... dün elimi kestim sırf acı cekiyim diye.. içimin acısından hissetmedim bile ..
yanında o kadar huzurluyum kii onu ne kadar çok sevdiğimi hissediyorum bu düşüncelerim onun yanında iken susuyorlar rahat bırakıyorlar beni yaklaşamıyor bana ama yanından gidince başlıyorlar.. biliyorum bu psikolojik ama kendi içimde yenmem gerekiyor güçlüyüm ben geçecek biliyorum beni sevenleri sevdiklerimi üzmeyecem kaybetmeyecem ...
bende ne çok istiyorum 2 ay öncesine dönmeyi aşkımı sevgimi deli dolu yaşamayı ama ama :14: :14: :14:

yok hayır kızçem konyalıım ben :16:
benim derdim keşke heycan tutku olsa... içimdeki olan sevgimi aşkımı yaşayamam sıkıntılarım yüzünden hissedemem bunlar beni çok yıprattı maffetti.. acı cekmek bir şeylerin beni kendime getirmesini istiyorum elimdekilerini . sevdiklerimi kaybetmeden ama nasıl kendime geleceğimi biliyorum .. herkez kolay konuşuyor aslında ama yenmesi o kadar zor ki bunu .. 2 aydr sanki içimde bir canavarla savaşıyorum ... susturamadığım engel olamadığım bir canavar .. ve o canavar benden hislerimi duygularımı alıp götürüyor beni düşüncesiz kötü biri yapıyor :14:
bende sarılmak istiyorum sımsıkı sımsıkı aşkıma tadını cıkarmak istiyorum ama neden neden ... :((

Kızçe diye hitap edince birden bizim buralardan sandım kızçem, afedersin :)
Üzmesen kendini, akışına bıraksan biraz....
Hiçbir acı sebepsiz değildir unutma..
Kendini de yıpratma, her şey olacağına varır.

kızçem zaten benim derdim heycan değil ki ... o ilk zamanların yeri çok çok ayrı özel .. ama şimdide o kadar güzel ki ne güzel rayına oturdu herşey seviyorum seviliyorum .. ilk defa beni biri korkuyor değer veriyor kendinden bile sakınıyor..
saçımın bir teline zarar gelse için için aglayacak biridir o .. ama benim şu yaşadıklarım beni çok yıprattı ailem vs.
daha sonra içimdeki bir düşünce duygularımı hislerimi yok ettti sanki .. bomboş etti beni sen onu sevmiyorsun dedirtti. sen ondan sıkılıyorsun dedirtti.
kötü davran detirrdi. sanki.. ben naptım yerden yere vurdum onu yerden yere .. sonra çok üzüldüm ağladım neden bunu yapıyorum dedim .
ama ne fayda sabah sanki o aglayan üzülen ben değilim gibi devam ettirdi... dün elimi kestim sırf acı cekiyim diye.. içimin acısından hissetmedim bile ..
yanında o kadar huzurluyum kii onu ne kadar çok sevdiğimi hissediyorum bu düşüncelerim onun yanında iken susuyorlar rahat bırakıyorlar beni yaklaşamıyor bana ama yanından gidince başlıyorlar.. biliyorum bu psikolojik ama kendi içimde yenmem gerekiyor güçlüyüm ben geçecek biliyorum beni sevenleri sevdiklerimi üzmeyecem kaybetmeyecem ...
bende ne çok istiyorum 2 ay öncesine dönmeyi aşkımı sevgimi deli dolu yaşamayı ama ama :14: :14: :14:

Canım dert sende derman sende..Dedim ya düşündükçe yer eder kalbinde...Kitap oku film izle tavsiyem..Dağıt aklını...Diyorsun yanındayken huzurluyum, seni doyuramayan ne anlamadım ki:26:Bir olay da olmamışsa aldatma incitme kırma:26:Kendini sen tedavi edebilirsin..Kalbinin sesini dinle...Onsuz daha mutlu mu olacaksın?Yeterince destek olamıyormu sana?Tatmin etmiyormu seni?

geçici duygular ve geçecek.. bak dile kolay ben 10 yıldan bahsediyorum. 23 yaşındayız biz şuan. hergün hala heycanla uyanıyorum onu görücem diye.. hala süpriz dolu hayatımız. hala sokak ortasında göz kırpmadan birbirimizn gözlerine bakıp dakikalarca sarılabiliyoruz. tabiki artık elim terlemiyor titremiyor ellerimi tuttuğunda, artık bana anlatabileceği farklı tek bir anısı bile yok benim de aynı şekilde:) hatta bazen aynı hikayeyi 3-4 defa anlattığı oluyor ilk kez dinler gibi dinliyorum.. he ama napıyoruz.. at binmeye gidelim diyoruz.. model uçak uçuruyoruz, doğum gününde gerçek uçak kullanması için süpriz yapmaya çalışıyorum, hala süpriz yemeklere çıkıyoruz, hala sahilde kulaklarımızda kulaklık ve süper aşk parçası eşliğinde buz gibi kumsalda dolaşıyoruz. bir süre sonra artık senin bir parçan haline geliyor karşındaki kişi.. 10 senedir üst üste 2 gün görmediğim sadece yaz tatiline gittiğimizde olmuştur. biz hergün görüşürüz. bir süre sonra mesaj beklemiyorsun her dakika. sadece neredesin napıyorsuün kaçta geliyorsun... günde toplasan 3 mesaj.. birde gece seni seviyorum iyi gecelerle dolu bir mesaj.. beklentilerini kısabildiğin zaman çok daha mutlu hissedeceksin. herşey sizin elinizde.. güçlü ol ve ayağa kaldır ilişkinizi. yapmadığınız şeyler yapın..

Nasıl ya 13 yaşında mı başladınız çıkmaya :53:

seni bi terketse bi iki ay da yüzüne bakmayıp başkalarıyla gezse tozsa hiçbişeyciğin kalmaz :)

itici gelebilir ama doğru.şımarıklık etme, seni terketmeyen değerini bilip seven bi adama karşı böyle hissetme.

sevgi artık çoookk zor bulunuyor..

Çok doğru bir tesbit bence :) Herkez için geçerlidir bu. Terkedilmiş, süründürülmüş olan kimsenin bunları düşünmeye fırsatı kalmaz :)

aynısı bana olmuştu hatta ben müsade isteyip memlekete dönüştüm (okuyodum o zaman ) ve nedeninide sölemiştim sıkıldım ben die. saolsun anlayışla karşıladı. geri döndüğümde herşey deişmişti ona daha çok bağlandım, o benim bu şekilde davranmamaı haketmiyodu çnkü. şuanda yanından ayrılmak istemiyorum. zaman ver sadce kendinee herşey düzelecektir :34::34::34:

iyi akşamlar kızçelerim herkeze öncelikle nasıl anlatacağım bilemiyorum. :26:
beni gerçekten anlıyabilenler yorum yapsın lütfen bu durumu yaşayanlar veya çevresinde yaşayıp da nasıl oldugunu gözlemleyenler.
Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 22 . bir yıl 2 aydır beraberiz. gecen sene tanımıştım onu görmüştüm. o yokken cok mutsuzdum. umutsuzdum neden bende sevilmiyorum diye ah eder dururdum. ve ben çok zor seven karşımda ki kişinin de çok ama çok zor olmasını tercih eden biriyim.
sonra sevgili olduk bu günlere geldk ilk başlarda çok güzeldi herşey. ben ilişki nasıl yaşanır bilmezken kendimi ilişkinin aşkın heycanın tutkunun içinde bulmuştum. kaybetmekten her saniye korkar mı bir insan her saniye kalbi güm güm atarmı eli ayagı titrermi.. hiç abartmıyorum gerçekten öyleydim.. içim giderdi telefonla aradığında heycandan konuşmazdım.
gel zaman git zaman tanıdıkca birbirimizi iyice alıştık o tatlı heycanların yerini durgunluk aldı sevgiye dönüştü yavaş yavaş.
ben ise en büyük hatam galiba artık onu kaybetmekten korkma duygumu kaybetmem oldu artık rahattım. kaybetmekten korkmuyordum bilmiyorum ya korkmuyordum. istediğim gibi kavga çıkarır vs oldum. ama biliyorum ki. kaybetetmekten biraz dahi korksam bu durumu yaşıyor olmazdım şu an. eminim ama bu duyguyu nasıl yaşarım ?
2 .2 bucuk aydır bu durumdayım. Herşeyden sıkılmış gibi. ondan hislerimden duygularımdan düşüncelerimden onu sevdiğimi biliyorum ama bu duyguyu hissedemez oldum ama kötü günler yaşadım ( annemin hastalığı dedemin ameliyatı teyzemin bebeginin ölmesi.. arkadaşlarımın dağılması ) bunlar beni çok yıprattı . aslında bir tek erke arkadaşıma karşı böyle değilim
anneme babama akrabalarıma karşı da.
bu durumdan kurtulmak istiyorum aşkımı sevgimi doya doya yaşamak hislerimi geri gelmesini istiyorum bir kaç arkadaşım bu durumu yaşamış ama sonradan düzeldiklerini söylediler ben neden düzelemiyorum.
sürekli kendimi sorguluyorum içten içe o kadar düşünceliyim ki dün elimi dogradım mutfakta resmen. beni didikleyen düşüncelerim susmuyor.

pazar günü buluştuk yemek yedik sinemaya gittik herşey çok güzeldi çok biran gözlerim doldu kendimden utandım..
nasıl olur da böyle düşünürüm diye yanında iken hiç bu düşünceler gelmiyor aklıma ona doya doya sarıldım.. seni seviyorum diye bagırmak haykırmak geldi içimden nasılda sevinçliydim kurtuldum sandım ama bu haldeyim yine.
su an 1 bucuk ay görüşemeyeceğiz normalde aynı şehirlerdeyiz.
napacağımı bilmiyorum bilmiyorum :59: çok üzgünüm.
ben duygularımı heycanımı sevgimi geri istiyorum. geçti sanıp da bu durumda olmak istemiyorum.
yaşadıklarım mı beni böyle yaptı bilmiyorum
aramız da çok iyi üstelik çok güzel herşey. anlatabildim mi bilmiyorum ama gerçekten yardıma ihtiyacım var :14: :14:

aay ayy ayy sevgim meleğiimm:) kıyaamammm...
canımm benmde 3 yıla yakın ilşkim oldu 3 5 aydırda nişanlıyım:) inan birçok kez ayrılık düşündüm, sevmiyorum gibi geldi nebiliyim heycan kalmadı felan işte telefonla rahatça kabaca konşmlara başladım :) arıcak diye telefonu yanımda dolaştrırdım bunları yapamaz oldum:) dönem dönem tabi bazen bu 2 3 ay sürdü bazen 3 5 gün:) ama neticede sevdiğimide biliyorum çünkü yanında çok mutluyum... bu durum genelde yasadıklarından dolayı oluyor.. hani derler yaa kıyamet kopmak aslında sevdiğine birşey olmasıdır dsiye aynen öyle... insan okadar çok şey yasıyor ki ister istemez duyguları ölüyor düşünüyorsun şöyle bi annem hasta nebiliyim arkdasm yok tyzemin bebeği ölmüş ne ilşkisi ne aşkı yaa die ister istemez beyinden geçer bunlar... bende yasadım çünkü.. sen oluruna bırak böyle şeyler aklına gelince sevgilini ara konuş rahatla:) gerçekten sevmesen ilgin olmasa bunları sorun etmez direk ayrılısın ve yanında olmaktan sıkılırsın... seen hiiiiç birşeyi düşünme seni seven biri var sende seviyorsun etrafında olan biteni kafana takma Allah ım herşeyin hayrlısını bilir demekki böyle olması gerekiyor ki oldu.. mutluluklaaaaaaaar:) unut bunları sil kafandan:16:

ben sıkıldığınızı sevmediğinizi düşünmüyorum. bence sorun ayrı şehirlerde olmak.
Uzak mesafe ilişkisi biraz zordur. Belki bilinçaltınız onu suçluyor, yanınızda olamadığı için ve o yüzden durduk yerde kavga çıkarıyorsunuz.
Madem yanyanayken her şey güzel, o zaman sık sık görüşmeye, ilişkinizi beslemeye çalışın...Mutluluklar dilerim...

ben sıkıldığınızı sevmediğinizi düşünmüyorum. bence sorun ayrı şehirlerde olmak.
Uzak mesafe ilişkisi biraz zordur. Belki bilinçaltınız onu suçluyor, yanınızda olamadığı için ve o yüzden durduk yerde kavga çıkarıyorsunuz.
Madem yanyanayken her şey güzel, o zaman sık sık görüşmeye, ilişkinizi beslemeye çalışın...Mutluluklar dilerim...

biz uzak şehirlerde değiliz bu 1.
2. cisi sevmediğimi düşünen bu yorumların içnde bunu söyleyen bir tek sizsiniz 2.
ben sevmesem onun yanında gözlerim dolmaz bu durumdan kurtulmaya çalışmam bu da 3.. lütfen bir daha anlamadığınız konulara yorum yapmayın biraz saçma oluyorr :34:

aay ayy ayy sevgim meleğiimm:) kıyaamammm...
canımm benmde 3 yıla yakın ilşkim oldu 3 5 aydırda nişanlıyım:) inan birçok kez ayrılık düşündüm, sevmiyorum gibi geldi nebiliyim heycan kalmadı felan işte telefonla rahatça kabaca konşmlara başladım :) arıcak diye telefonu yanımda dolaştrırdım bunları yapamaz oldum:) dönem dönem tabi bazen bu 2 3 ay sürdü bazen 3 5 gün:) ama neticede sevdiğimide biliyorum çünkü yanında çok mutluyum... bu durum genelde yasadıklarından dolayı oluyor.. hani derler yaa kıyamet kopmak aslında sevdiğine birşey olmasıdır dsiye aynen öyle... insan okadar çok şey yasıyor ki ister istemez duyguları ölüyor düşünüyorsun şöyle bi annem hasta nebiliyim arkdasm yok tyzemin bebeği ölmüş ne ilşkisi ne aşkı yaa die ister istemez beyinden geçer bunlar... bende yasadım çünkü.. sen oluruna bırak böyle şeyler aklına gelince sevgilini ara konuş rahatla:) gerçekten sevmesen ilgin olmasa bunları sorun etmez direk ayrılısın ve yanında olmaktan sıkılırsın... seen hiiiiç birşeyi düşünme seni seven biri var sende seviyorsun etrafında olan biteni kafana takma Allah ım herşeyin hayrlısını bilir demekki böyle olması gerekiyor ki oldu.. mutluluklaaaaaaaar:) unut bunları sil kafandan:16:

dogru söylüyorsun kızçem.. dün gece biraz düşündüm de dediiğin gibi eğer sevmesem bunları bile paylaşma geregi duymam..
yanında mutlu olmam huzurlu olmam bak sene hepimize oluyormuş.. neyseki yalnız değilmişim..
neyseki geçiyormuş bende geçecek inanıyorum buna .. ama 1 2 ay daha sürmez inşallah kötü ediyor bu durum beni.. herşey bende bitiyor sanırım değil mi herşey :59:

aynısı bana olmuştu hatta ben müsade isteyip memlekete dönüştüm (okuyodum o zaman ) ve nedeninide sölemiştim sıkıldım ben die. saolsun anlayışla karşıladı. geri döndüğümde herşey deişmişti ona daha çok bağlandım, o benim bu şekilde davranmamaı haketmiyodu çnkü. şuanda yanından ayrılmak istemiyorum. zaman ver sadce kendinee herşey düzelecektir :34::34::34:
ben müsade isteyemem kızçem öyle bir durum olamaz. kendisi tüm çeker gider biliyorum .
ben bunu kendi içimde yeneceğim artık çok inanıyorum umutluyum bol bol dualarımı edeceğim kurtulacağımm sizler nasıl başardıysanız bende rabbimin izni ile başaracağımm yorumlarınız için çok teşekkür ederimmm :16:

Back
X