Bu durumudan kendimi nasıl kurtarabilirim beni gerçekten anlayabilen arkadaşlardan...

Çok doğru bir tesbit bence :) Herkez için geçerlidir bu. Terkedilmiş, süründürülmüş olan kimsenin bunları düşünmeye fırsatı kalmaz :)

evet gerçekten öyle ama düşündüm ki zor olan bunları yaşamadan önce kendime gelmek galiba ve ben bunu yapacağım inşallah :))

biz uzak şehirlerde değiliz bu 1.
2. Cisi sevmediğimi düşünen bu yorumların içnde bunu söyleyen bir tek sizsiniz 2.
Ben sevmesem onun yanında gözlerim dolmaz bu durumdan kurtulmaya çalışmam bu da 3.. Lütfen bir daha anlamadığınız konulara yorum yapmayın biraz saçma oluyorr :34:

Dogru söylüyorsun kızçem.. Dün gece biraz düşündüm de dediiğin gibi eğer sevmesem bunları bile paylaşma geregi duymam..
Yanında mutlu olmam huzurlu olmam bak sene hepimize oluyormuş.. Neyseki yalnız değilmişim..
Neyseki geçiyormuş bende geçecek inanıyorum buna .. Ama 1 2 ay daha sürmez inşallah kötü ediyor bu durum beni.. Herşey bende bitiyor sanırım değil mi herşey :59:

Ben müsade isteyemem kızçem öyle bir durum olamaz. Kendisi tüm çeker gider biliyorum .
Ben bunu kendi içimde yeneceğim artık çok inanıyorum umutluyum bol bol dualarımı edeceğim kurtulacağımm sizler nasıl başardıysanız bende rabbimin izni ile başaracağımm yorumlarınız için çok teşekkür ederimmm :16:

elbette herşey sende bitiyor ama bunda arkdasınında payı var:) biraz daha ilgili olsun mesela biraz daha arasın sorsun:1: Bunları konuş onunla

Çok doğru bir tesbit bence :) Herkez için geçerlidir bu. Terkedilmiş, süründürülmüş olan kimsenin bunları düşünmeye fırsatı kalmaz :)

Canım dert sende derman sende..Dedim ya düşündükçe yer eder kalbinde...Kitap oku film izle tavsiyem..Dağıt aklını...Diyorsun yanındayken huzurluyum, seni doyuramayan ne anlamadım ki:26:Bir olay da olmamışsa aldatma incitme kırma:26:Kendini sen tedavi edebilirsin..Kalbinin sesini dinle...Onsuz daha mutlu mu olacaksın?Yeterince destek olamıyormu sana?Tatmin etmiyormu seni?

hiç biri değil canım bunlar her zaman yanımda oldu destekcim oldu benim kırmadı üzmedi .. ben varken dönüp de bir kıza o gözle bakmaz o kadar güveniyorum ona... gözü kapalı her zaman en kötü zamanlarımda yanımda oldu ... su kelime( dert sende derman sende.. evet... dermanım bende anladım k i. bu düşüncelere nasıl kapıldı isem öyle de yok etmesini bileceğimm kafama koydum .. izin vermeyeceğim sevdiklerimi sevenlerimi kaybetmeme.. asla

ah be kızçem zaten ilgili onunla ilgiili hiç ama hiç bir sorunum yok tatlım sorun tamamen benim..

ozaman ne yapıyorsun:) bu düşünceler gelince hemen kışkışlıyorsun güselcee sevgiline seni seviyorum diye bi msj atıyorsun:) oturup resimlerinizz bakıyorsun ve böyle birşeyi birdaha düşünmüyorsun:16:

ozaman ne yapıyorsun:) bu düşünceler gelince hemen kışkışlıyorsun güselcee sevgiline seni seviyorum diye bi msj atıyorsun:) oturup resimlerinizz bakıyorsun ve böyle birşeyi birdaha düşünmüyorsun:16:

oy oy oy :103:
tamam kızçemmm benim bundan sonra öyle yapacağım zaten bu düşünceler geldimi valla eziyet edecem bunlara hatta sayacammm :27:
bu ne canım yiter yaf dimi ama :1: sevdiklerimi benden alamıyacaklar işte o kadarrrrrrrr oh bee :))

oy oy oy :103:
Tamam kızçemmm benim bundan sonra öyle yapacağım zaten bu düşünceler geldimi valla eziyet edecem bunlara hatta sayacammm :27:
Bu ne canım yiter yaf dimi ama :1: Sevdiklerimi benden alamıyacaklar işte o kadarrrrrrrr oh bee :))

tabisi şekeriiimm:) gelmişler 2-3 günler gıcıklar senin sevdiğini alacaklar verme sakın o senin:1:

tabisi şekeriiimm:) gelmişler 2-3 günler gıcıklar senin sevdiğini alacaklar verme sakın o senin:1:

vermicemmmmmmmmm vermicemmmmm :82:
kızçemmm çok teşekkür ederim cevabın için
şaka bir yana ben bunu bugun daha iyi anladım ki. her şey benim elimde..
kandilin de mübarek olsun :) topiğime gelsedin ne güzel kandilinizi kutlamıştım ben sizin şeker dağıtacatkcımmm :63:

vermicemmmmmmmmm vermicemmmmm :82:
Kızçemmm çok teşekkür ederim cevabın için
şaka bir yana ben bunu bugun daha iyi anladım ki. Her şey benim elimde..
Kandilin de mübarek olsun :) topiğime gelsedin ne güzel kandilinizi kutlamıştım ben sizin şeker dağıtacatkcımmm :63:

rica ederiimmmmmmmm :) verme tabi kimseciklere bidaha duymayım böyle şeyler hemen geliyorum ama şeker istemem kandil simiti istiyorum ben:1:

onu kaybetmekten korkmasanız bu konuyu açmazdınız bence:)kendinizi bişeyler yapmaya yönlendirin çok düşünmeyin neden geçmiyor diye,siz geçmiyor diye üzülmeye devam ettikçe geçmeyecek.

mesela için daraldığında üzülmek yerine eline bi kalem kağıt al ona mektup filan yaz,sürprizler yapmayı dene

Uzun ilişkinin verdiği bir rahatlık var evet ama emin ol içerlerde bir yerde kaybetme korkun var:1:
Sonuçta 1 seneyi aşkın bir zaman dilimi..Çevremizdeki çok alakadar olmadığımız insanlar bile hayatımızla bir şekilde alakaları kesilince tuhaf bir duygu hissetmez miyiz hem :)

Öyle ara ara gelir sonra geçer merak etme sen :52:

Son düzenleme:
onu kaybetmekten korkmasanız bu konuyu açmazdınız bence:)kendinizi bişeyler yapmaya yönlendirin çok düşünmeyin neden geçmiyor diye,siz geçmiyor diye üzülmeye devam ettikçe geçmeyecek.

çok haklsınızz ben düşündükcee üzüldükce daha kötü oldu herşeyy :31:
ama işte istemekle olmuyor sen istesende istemesende geliyor aklna..

konyalım naptn sen yaaa niye kendini böyle üzüyorsun biraz rahat ol :ssz:
zamanla herşey biraz monotonlaşmış olabilir ama canlı tutmak senin elinde...
bu düşüncelerini yenmeye çalış.. ne körü körüne bağlan nede bu derece rahat ol....
güç sende :31:

Uzun ilişkinin verdiği bir rahatlık var evet ama emin ol içerlerde bir yerde kaybetme korkun var:1:
Sonuçta 1 seneyi aşkın bir zaman dilimi..Çevremizdeki çok alakadar olmadığımız insanlar bile hayatımızla bir şekilde alakaları kesilince tuhaf bir duygu hissetmez miyiz hem :)

Öyle ara ara gelir sonra geçer merak etme sen :52:

evet canım çok haklsınnn rahatlık ... keşke ama rahat olmasam razıyım ben yeterki gitsin bu düşüncelerim ...
arada bir olsa ah keşke ama 2 aydır geçtiği yok ki :18:

konyalım naptn sen yaaa niye kendini böyle üzüyorsun biraz rahat ol :ssz:
zamanla herşey biraz monotonlaşmış olabilir ama canlı tutmak senin elinde...
bu düşüncelerini yenmeye çalış.. ne körü körüne bağlan nede bu derece rahat ol....
güç sende :31:

ah kızçem herkez böyle diyor ama bilmiyorlar ki.. ben zaten bu durumu yenmeye çalışıyorum ..
ama ne kadar düşünmek istemesem de geliyorlar basıyorlar beni işte .... o anda en iyi çözüm uyku oluyor o zaman hiç bir şey düşünümoyurm neyseki :18:
rahat olmasam keşke diken üstünde olsam da bunları yaşamasam ama kafama koydum öyle yada böyle aşacağım ben bunu başaracağımm..!!

evet canım çok haklsınnn rahatlık ... keşke ama rahat olmasam razıyım ben yeterki gitsin bu düşüncelerim ...
arada bir olsa ah keşke ama 2 aydır geçtiği yok ki :18:

Çok şey üstüste gelmiş ilişkinde pek problem yaşamasan bile diğer olanlar seni huzursuz edip bu tür şeyler düşünmene sebebiyet verebilir:21:

Bir de olumlu düşünmeye bak geçirdiğiniz güzel anları sık sık hatırlamaya çalış onla sık sık zaman geçir atlatırsın umarım:31:

ah kızçem herkez böyle diyor ama bilmiyorlar ki.. ben zaten bu durumu yenmeye çalışıyorum ..
ama ne kadar düşünmek istemesem de geliyorlar basıyorlar beni işte .... o anda en iyi çözüm uyku oluyor o zaman hiç bir şey düşünümoyurm neyseki :18:
rahat olmasam keşke diken üstünde olsam da bunları yaşamasam ama kafama koydum öyle yada böyle aşacağım ben bunu başaracağımm..!!

diken üstünde olmak dahamı iyi sanki sürekli bi panik hali dahada rahatsız edici:19:
kim ne derse desin olay sende bitiyo:20:
hadi bakalım silkelen kendine gel :16:

Çok şey üstüste gelmiş ilişkinde pek problem yaşamasan bile diğer olanlar seni huzursuz edip bu tür şeyler düşünmene sebebiyet verebilir:21:

Bir de olumlu düşünmeye bak geçirdiğiniz güzel anları sık sık hatırlamaya çalış onla sık sık zaman geçir atlatırsın umarım:31:

inşallah tatlımm çok teşekkür ederim cevaplarınn için :59:

diken üstünde olmak dahamı iyi sanki sürekli bi panik hali dahada rahatsız edici:19:
kim ne derse desin olay sende bitiyo:20:
hadi bakalım silkelen kendine gel :16:

bu durumu yaşamaktan daha iyidir emin ol kızçemm :31:
tamam tamam geliyorumm geliyormmmmmmmmmmmmmmmmm kızmaaa :82:

inşallah tatlımm çok teşekkür ederim cevaplarınn için :59:

bu durumu yaşamaktan daha iyidir emin ol kızçemm :31:
tamam tamam geliyorumm geliyormmmmmmmmmmmmmmmmm kızmaaa :82:

kızarmıyım ben sana hiççççççç:38:
sadece kendini toparlamazsannnnn:57:

Back
X