Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mutlu etsin canım ne güzel darısı bana olur inşallah ay ben taniştigim nirine yaşımı söylerken de utanıyorumÜzülmeyin ben de 33 yaşındayım nişanlıyım kısmetse 1 ay sonra düğünüm var.Umutsuz olmayın nasibiniz bir yerde sizi bekliyordur.Herkes erkenden evlenecek diye bişey yok.Önemli olan anlaşmak , mutlu olmak doğru insanı bulmak.Şimdiye kadar çıkmıştır kısmetleriniz sizin içinize sinmediği için istememişsinizdir.Kimbilir hayat güzel şeyler hazırlıyor olabilir size bir de bişeyi çok istemeyince oluyor kafayı takınca uzaklaşıyor sanki
Allah mutlu etsin canım ne güzel darısı bana olur inşallah ay ben taniştigim nirine yaşımı söylerken de utanıyorum
Aynı bende sizin gibiydm çekinirdim ama çok şükür eşim çıktı karşıma hemde benden küçükk yaş olarakAllah mutlu etsin canım ne güzel darısı bana olur inşallah ay ben taniştigim nirine yaşımı söylerken de utanıyorum
Yaa kaç yaş küçükAynı bende sizin gibiydm çekinirdim ama çok şükür eşim çıktı karşıma hemde benden küçükk yaş olarakhiç çekinmedim yaşımdan o da bunu problem etmedi,inşallah sizede nasip olsun en güzelleri.
İnanin toparlamaya çalışıyorum ama olmuyor yapamiyorumki o boşluk hiç gitmiyor içimdenMutluluğu neden sadece evlilikte ariyorsunuz? Buna şartlamayın lütfen kendinizi. Kader bu belki haftaya evlilik kararı alacaksınız, belki bu yıllar sürecek...
Düşünsenize bu arada neler kaybedeceksiniz. Bu psikolojiyle çok yanlış bir evlilik yapabilir, yanlış yerlere kayabilirsiniz. Toparlayın kendinizi ve başka şeylere kanalize olmaya çalışın.
İki buçuk yaşcıkYaa kaç yaş küçük