Bu durumum için utaniyorum sanırım

Üzülmeyin ben de 33 yaşındayım nişanlıyım kısmetse 1 ay sonra düğünüm var.Umutsuz olmayın nasibiniz bir yerde sizi bekliyordur.Herkes erkenden evlenecek diye bişey yok.Önemli olan anlaşmak , mutlu olmak doğru insanı bulmak.Şimdiye kadar çıkmıştır kısmetleriniz sizin içinize sinmediği için istememişsinizdir.Kimbilir hayat güzel şeyler hazırlıyor olabilir size bir de bişeyi çok istemeyince oluyor kafayı takınca uzaklaşıyor sanki
Allah mutlu etsin canım ne güzel darısı bana olur inşallah ay ben taniştigim nirine yaşımı söylerken de utanıyorum

yapma Allasen senin psikolojin bozulmus. biraz komplexe girmissin. bunun kotu tarafi bu psikolojiye girenler karsilarina cok yanlis biri de ciksa atliyolar. sonrasi felaket.
yasin gec degil artik evlilik yasi ilerledi. sana soranlara vardir vakti nasip kismet de gec. ezilip buzulme. calis hayatini yasa. gez toz ya hu. ölüp gidecegiz evlilik mi butun hayatin odagi vaktini iyi gecir. mutlu olmaya bak. illa ki birileri cikacak ama gercek aski iste ki hayatin guzel sursun

Sizi çok çook iyi anlıyorum 30 dan sonra evlenecek biri olarak . Ve hatta kız kardeşleri bakımından da aynıyız okurken bizden bahsediliyor dedim resmen. Aşka evliliğe inancımı kaybetmişken buldum eşimi bir yılın içinde tanıdım sevdim nikahlandım on gün sonrada nasipse düğünüm var. Demem o ki nasipse illaki buluomuş sizi. Ha bunları söylemek kolay daha evel 30 yaş bekar topiği falan okurdum burda ve böyle yazanlar olurdu hadi canım sizde , bunlar hep laf inanmıyorum ulan derdim ama bak şimdi bende yazıyorum demekki olunca oluyomuş .inşaallah size de nasip olsun böyle bir mesajla buraya geri yazmak.

30 yaş büyük değil ki

18 inde evlenilen ortamda büyük olabilir de okuyan çalışan bir kadın için daha evlenme modu yeni başlar

Ben 26 yaşında evlendim 6 yıllık sevgilim ile

Herkes bana çok erken evleniyorsun derdi

Arkadaşlarım hep 30 sonrası evlendi

Geç kalmadın kendini germe uygun ne istediğini bilen adamlarla tanışıp Mutlu olursun umarım

Mutluluğu neden sadece evlilikte ariyorsunuz? Buna şartlamayın lütfen kendinizi. Kader bu belki haftaya evlilik kararı alacaksınız, belki bu yıllar sürecek...
Düşünsenize bu arada neler kaybedeceksiniz. Bu psikolojiyle çok yanlış bir evlilik yapabilir, yanlış yerlere kayabilirsiniz. Toparlayın kendinizi ve başka şeylere kanalize olmaya çalışın.

Allah mutlu etsin canım ne güzel darısı bana olur inşallah ay ben taniştigim nirine yaşımı söylerken de utanıyorum
Aynı bende sizin gibiydm çekinirdim ama çok şükür eşim çıktı karşıma hemde benden küçükk yaş olarak:olamaz:hiç çekinmedim yaşımdan o da bunu problem etmedi,inşallah sizede nasip olsun en güzelleri.

Mutluluğu neden sadece evlilikte ariyorsunuz? Buna şartlamayın lütfen kendinizi. Kader bu belki haftaya evlilik kararı alacaksınız, belki bu yıllar sürecek...
Düşünsenize bu arada neler kaybedeceksiniz. Bu psikolojiyle çok yanlış bir evlilik yapabilir, yanlış yerlere kayabilirsiniz. Toparlayın kendinizi ve başka şeylere kanalize olmaya çalışın.
İnanin toparlamaya çalışıyorum ama olmuyor yapamiyorumki o boşluk hiç gitmiyor içimden

Yaa kaç yaş küçük
İki buçuk yaşcık:olamaz: en baştan söyledim bak sorun olursa hiç kalkışmayalım bu işlere diye Allah var o günden sonra şakasını dahi yapmadı sanki hiç öyle değilmiş gibi çok olgun biri sağolsun. Ailesi de sorun etmedi inşallah böylede gider

Back
X