Bu durumum için utaniyorum sanırım

Insanlar zaten hrp artık bu yaslarda evleniyorlar o Yüzden takmayın kafanıza .
Işiniz yoksa iş bulup çalışın , sonra kendinize bir hobi bulun , sosyalleşin , instagram vs bunları daha sık kullanın .
Hersey nasip karamsar olmayın.

Ortaminizi degistirin biraz. Yaptiginiz seylerden gittiginiz yerlerden baska yerlere gidin. Farklı arkadaslarinizin ortmaina girin
Ancak en başta bekar olmanin kötü birşey olmadığını, evlenmek zorunda olmadiginizi ve bunun da bir kusur olmadigini unutmayin lütfen. Allahim bu gununuzu aratmasin dielrim.

Ben 31 yasindayim bekarim duzgun istedigim gibi biri olursa evlenirim,sizde sartlarinizi belirleyin dua edin evlenmek isteyenleri arastirin istihare mutlaka yapin istisare yapin ve evlenin.

Evlenmek isteyen bir alrabam vardi 36 mi 38 yani yasi ileriydi evlendi cokta mutlu,bir komsumuzda oyle yani yasim 30 falan doye dusunmeyin gencsiniz evde kaldim sekilde dusunurseniz kendinizi uzersiniz ancak pozitif olun zor birsey degilki

Allah gönlünüze göre versin. Fırsatları kaçırmayın. Düğün, nişan, kına gibi organizasyonlara katılın mutlaka. Teyzeler oğullarına kız bakarlar bilirsiniz öyle yerlerde. Kültürümüzde var bu. Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Bir şey bahane oluverir hayatınızın aşkıyla bir araya gelmeniz için. Biriyle görüşmeye başlarsanız da baktınız evlilikte falan gözü yok, hiç uzatmayın. Vaktiniz kıymetli, sizin niyetiniz belli. Yol verin gitsin, sıradakine bakın.

Evlenmek isteyen, istediğini bulamadigini ifade eden insanlara saldiran, cok absürd bi sey istiyormus veya erkek de erkek diye bitmiş muamelesi yapan tayfa gelir şimdi..
Ya lavanta sorma:))
Bunu söyleyenler de genelde evliler.
Mademki başlar göğe ermiyor,neden herkes koşa koşa evlenmiş?Ha pardon,onlar hiç düşünmüyordu,40a da gelse erkendi,ama aşkitoları zorla :KK4::KK4:nikah masasına oturttu unutmuşum:ukala::ukala:
Bir adam söyleniyordu trafikte,"Bu ne araba merakı arkadaş,parayı bulan araba alıyor,çok acelesi var gibi"
"Ama amca sen de çok gençken almışsın,oğluna da universitede aldın,size lazım da başkasına lazım değil mi?"dedim."Ya onu karıştırma,herkes bizim gibi kullanamaz"oldu cevabı.Onu hatırladım şimdi...:KK51:
Evliyim,iyi günüm de oldu kötü günüm de.
Fakat bir eşle paylaşılan hayatın güzelliklerini herkes yaşasın isterim.İsteyen herkese hayırlı eşler diliyorum şu mübarek gecede..:KK200:.

:sinirli:Kasımda 55 im bitecek.Bekarım.Böyle konu da açmak hiç aklıma gelmedi.Takıp koluma çantamı çıkıyorum:)

Ya lavanta sorma:))
Bunu söyleyenler de genelde evliler.
Mademki başlar göğe ermiyor,neden herkes koşa koşa evlenmiş?Ha pardon,onlar hiç düşünmüyordu,40a da gelse erkendi,ama aşkitoları zorla :KK4::KK4:nikah masasına oturttu unutmuşum:ukala::ukala:
Bir adam söyleniyordu trafikte,"Bu ne araba merakı arkadaş,parayı bulan araba alıyor,çok acelesi var gibi"
"Ama amca sen de çok gençken almışsın,oğluna da universitede aldın,size lazım da başkasına lazım değil mi?"dedim."Ya onu karıştırma,herkes bizim gibi kullanamaz"oldu cevabı.Onu hatırladım şimdi...:KK51:
Evliyim,iyi günüm de oldu kötü günüm de.
Fakat bir eşle paylaşılan hayatın güzelliklerini herkes yaşasın isterim.İsteyen herkese hayırlı eşler diliyorum şu mübarek gecede..:KK200:.
Evliligi tavsiye etmeyen evlileri de anlarim bi dereceye kadar, olabilir yani mutlu degildir ve onermiyordur.. Benim kizdigim, kadina koca delisi evlilik delisi muamelesi yapilmasi.. Ya belki sizden daha entel, daha kültürlü, daha cok gezen ve hayatini yasayan bi insan ama sevgi, paylaşım, hayat arkadasligi, çocuk vs istiyor, olamaz mi? Hemen yerden yere vurmalar, bilmislik yapip asagilamalar..
Insanlar haddini aşmayi biraksa çoğu sorun çözülecek aslinda..
Duana da yurekten "amin" diyorum ve bayramini kutluyorum simdiden, senin ve tum KK hatunlarinin :KK200:
Rabbim sevdiklerimiz ile nicelerine eriştirsin..

Konu sahibi bir de, ben 23 yasinda evlendim ve hayatim altüst oldu, 24 yasinda bosandim.. Bi akrabamiz 30unda evlendi ve Allah a sukur cok mutlu.. Bunun yaşla başla da cok ilgisi yok, karsina cikan adama gore degisiyor.. O yuzden sabirla ve dua ile bekle, o arada da kendini uzme bos yere, uzulmek seni bi yere vardirmaz, sevdiklerinle sevdigin seyleri yapmaya bak..

Ben 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben :KK43:(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum

31 yasinda bek
Ben 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben :KK43:(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum

31 yasinda bekarim ben de. Akraba bol ceyizimi dizdiler sağ olsunlar da gına geldi eşyaların arasında boguluyorum o derece. Daha bugün yine çeyiz seti geldi :KK70: ( sinirden gülüyorum ) iki ev var evimde! Annemlere de yazık.

Çok nankörum ama. Sulalede sıra diğer kuzenimle bende :-)

Aradığımı bulana kadar evlenmeyecegim. Çocuk istiyorum hatta evlenince ilk işlerinden biri direk koruyucu aile olup bir kızın büyümesini izlemek olacak ama kimse kusura bakmasın o nikah masasina herkesle oturamam.

Hastasiniz sandım geldim merakla konu sahibesi şükür siz de hasta değilsiniz.

Netten bakın isterseniz "Ayetel Kursu duasi ve 3 mucizesi " ve Ya Varis esması var.

Hayat evlilikten ibaret değil. Kim ne derse desin yanlış kisiyle evlensek kimse gelip adami duzeltmeyecek.

Konuşanlar vara yoga konuşacak. Bu şarkı bitecek sıradaki gelecek kısacası Onlar için.

Allah hayırlısı nasip etsin gönlünüzce ve bu güzel gecede seher vakti duaniz bol olsun.

Son düzenleme:
Back
X