Bu düşünce beni öldürecek!

bu düşünceye yada rüyaya bu kadar odaklanman doğru değil kendine çekersin düşünceni unutma bir rüyayada bu kadar takılma Allah gecinden versin olumlu ol ve güzel olsun herşey

Rüyalara okadar çok itibar edilmez.

Kimleri öldürmüyor hangi güzel olayları bozmuyoruzki rüyamızda yada kendimizi nerelerde görmüyoruzki hangisi gerçek oluyor.

Yinede içinizi ferah tutun ve hayra yorun güzel düşünün.

Kötüyü düşündükçe başınıza belaları çağrır gibi olursunuz.

bakin arkadaslar bu ruyayi kimseye anlatmamis. ilk bizler okuyoruz. hepimiz guzel yorumlar yapalim.))) arkadasim canini sikma. bu sadece bir ruya. ins esinle bir omur boyu mutlu olacagin icin gormussundur. Allah mutlulugunuz bozmasin:69:

belki hatirlamiyorsunuz ama kimbilir o gun belki de bisey dusunudunuz olumle ilgili, ya da bir film izlediniz esi olen bayan anlatan. ne bilim bisey kalmistir aklinizda illa ki.

ben evlenecegim zeaman ailemden en cok da kucuk kardesimden nasil ayrilcam diye ole aci cekiyordum ki anlatamam. cocugun yuzune her bakisimda agliyordum. sonra bi gece ruyamda onun oldugunu gordum ole gercekciydi ki hakikaten de ruya gorurken aglamisim inlemisim vs.
nese kalkinca dedim ki sanirim olum daha zor, onun yasadigini bilmek cok daha huzur verici. simdi uzaktayim ama biliorum ki sag :)

bu ruya belki bana bi ders oldu ama kafayi bunla cok bozdugum icin olduguna eminim, sonra neler gormedim ki yani babamin oldugunu annemin cok hasta oldugunu felan filan. ama bunlar dusunmeyle ilgili. biosey aklimizdan geciyor ve biz onu derinlere itiyorsak ruyamiza illa ki yansir.

Yillar once suleyman demirel i 29 ekim de oldu diye gormustum 17 tane 29 ekim gecti sapa saglam ;)
Endise evham edip de bu guzel gunlerinin keyfini kacirma lutfen

Son düzenleme:
Mutluluğu kaybetmekten korkma psikolojisi içindesiniz ..
Bende ciddi ağır rüyalar görürüm .. haftalarca aklımdan cıkmazlar ve mesela bir ruyayı üst üste aylarca gorurum rüyamda ..

Ama kötüyü çağarmamak lazım dikkat edin..

Mesela ben hep dua ederim : Allahım sen gördüklerimi ve göremediklerimi hakkımızda hayırlara çıkar
Rahman olan isminle bizi koru , gözet ( amin ) derim ..

her mutlu olan insan bu mutlulugum birgün bitermi diye korkar.. hic bitmemesini ister..
belki sizinkide odur.
benimde öyle bi huyum var malesef.. nezamanki cok mutlu olsam korkarim acaba nezamana kadar sürecek diye..halbuki cok yanlis bi düsünce, o anin tadini cikarmak lazim.

rüya tabirlerinde ailenizden birinin öldüğünü görmek,ölen kişinin uzun ömürlü olacağı anlamına gelir diyor.bence çok güzel bir rüya çocuklarınla eşinle uzun yıllar birlikte olacağınız anlamını çıkardım ben bundan

aynen. rüyada birinin ölmesi ömrünün uzaması demektir! kötü rüya gördüğünüzde sabah ilk iş musluğu açıp rüyayı anlatın aksın gitsin. bir de uyandığınızda sol tarafınıza 3 defa tükürür gibi yapın Allahım bu rüyanın şerrinden beni koru diye dua edin.

RÜYADA ÖLMEK, ÖLÜ, ÖLÜM GÖRMEK:

İmam Cafer Sadık (a.s):Tanıdığınız bir kimsenin öldüğünü ve dirildiğini görmek; o kimsenin ömrünün uzayacağına işarettir.

içiniz rahat eder inşallah..

bazen de rüyaların tersi çıkar..
eşinize ömür vermişsiniz demek bence rüya yorumunuz..

hayır olsun inşallahhh...

Lise yıllarında nasıl biriyle evleneceğimizi düşünürüz,merak ederiz.Bununla alakalı olarak eşin rüyanda belirsiz-karanlıkta kalmış olabilir.
Belki o zamanlar bir tanıdığınızın eşi ölmüştür veya film izlemişsindir,seni etkilemiştir,rüyana yansımıştır.Olur böyle şeyler,fazla düşünme,kov kafandan gitsin.
Ö.Çelakıl söylemişti,haberci rüyalar kısa vadede görülürmüş.Yani hemen aynı gün veya önceki gece görülüyormuş.Yıllar önce gördüğüne göre haberci değildir.Ayrıca etkilendiğiniz rüyayı yazın demişti.Yazılan rüyalar çıkmıyormuş.Şimdi sen de buraya yazmış bulundun.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Ancak beni korkutan şey o yıllarda gördüğüm rüyadaki eşimin, daha sonra üniversite 2. sınıfın kayıt gününde gördüğüm kişi ve şu an eşim olması. Yani o rüyada eşimin yüzünü de çok net gördüm ben.

Ders programı almak için bölüm panosuna bakıyordum arkamı bir döndüm aynı yüz. Göz göze geldik. Benim kafamda şimşekler çaktı. Evet işte o dedim içimden. Sonra tanıştık vs, eşimle flört etmeye başladık. Arada ayrılık küslük falan oldu ama kopmadık. O gün bugündür beraberiz...7. yılın sonunda evlendik 7 yıldır da evliyiz.

Yine de desteginiz güzel yorumlarınız için teşekkürler. İçim rahatladı biraz olsun. Artık ömrünün uzadıgına inanıyorum :)

Son düzenleme:
son msjını okuyunca içim ürperdi resmen 6. hissiniz çok kuvvetli demekki ama emin olun tersine çıkacak çocuklarınızla birlikte sağlıklı mutlu yaşayacaksınız

hayra yorun bence rüyaların tersi olurmuş ölüm görmek uzun ömre işaretmiş hem :):)

Back
X