Bu duygudan kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Bende çok ön yargılıydım hekimlere karşı hayatta sevgili dahi olmam derdim evlendim nasip öyleymiş çalışma hayatı şartları aile hayatı düzeni çok zor olsada iyiki evlenmişim yine olsa yine evlenirim bence yaş mesleği dışarıda bırakıp sadece insan olarak bakın karşısınızdaki kişiye

Dilerim bir ömür boyu çok mutlu olursunuz eşinizle. Bakalım, sessizce bu duyguyu atlatmayı diliyorum şu an için.

Niye bu kadar gozunde buyuttun ki bu duyguyu. Dusunmicem demekle gecmez. Akisina birak sadece

Niye bu kadar gozunde buyuttun ki bu duyguyu. Dusunmicem demekle gecmez. Akisina birak sadece
Akışına bırakınca da yorulduğumu hissediyorum. Umutsuzum, herhangi bir şekilde karşılığının olmadığını biliyorum ancak görmek istiyorum filan saçma sapan davranıyorum sanki. Mutsuz ediyor bu durum da beni. Durduk yere platonik oldum Hiç istemeden böyle bir hisse nasıl kapıldım bilmiyorum.

Ben olsam yürürdüm ya bekar olduğuna emin olduktan sonra.
Hislerimde görüştükten sonra ya geçer ya ilerler yani çok kasmamak lazım

Ben olsam yürürdüm ya bekar olduğuna emin olduktan sonra.
Hislerimde görüştükten sonra ya geçer ya ilerler yani çok kasmamak lazım
O cesaret bende bulunmuyor ne yazık ki. İlk zamanlardaki gibi değil sanki ya. Bilemedim artık. Umarım tamamen geçer gider şu hislerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…