Statü farkı derken? Kendinizi o kişiden aşağıda mı görüyorsunuz? Yapmayın lütfen. 2 yaş da önemli bir fark değil bence. Meslekleriniz nedir?Bana lütfen bir şeyler önerin. Çalıştığım yerde biri var. Efendi görünümlü, saygılı ve saygın bir mesleğe sahip biri. Yaşı benden neredeyse 2 yaş küçük. Ara ara görürdüm yemek aralarında veya işe giriş çıkışta ama herhangi bir sohbetimiz vs. olmadı şimdiye kadar. Geçenlerde iş çıkışı selam verdi elini kaldırarak ben de başımla selam verdim. Daha sonrasında iş yerinin yanında olan bir dükkana girdim birkaç dakika sonra bu kişi girdi ben satıcıyla konuşuyordum o arada herhangi bür konuşma geçmedi. Nasıl oldu bilmiyorum bu çocuk aklımdan çıkmıyor, yemek aralarında işe giriş çıkışlarda görme hissi oluştu içimde ve sürekli aklımda, bu his beni çok rahatsız ediyor arkadaşlar. Karşımdaki kişinin bana karşı duygusu vs olduğunu zannetmiyorum kesinlikle. Öyle kolay kolay platonik olan biri de değilimdir asla ama zihnim beni yoruyor düşünmemeye çalıştıkça kendimi onu düşünürken buluyorum. Aramızda hem yaş hem de statü farkı olduğu için karşı taraftan adım geleceğini düşünmüyorum. Beklentim de yok, sadece bu hoşlantı hissi beni rahatsız ediyor. Olmayacak birini sürekli düşünmek, görmek istemek ve bunu engelleyememek beni yoruyor. Aklımdan nasıl çıkarabilirim bu kişiyi bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Platonik aşktan kurtulma yolları nedir, işe yarayan ne varsa uygulamak istiyorum kalbim zihnim bu histen kurtulsun istiyorum.
Ben memurum o hekim, etrafımda arkadaşlarımdan hekimle evli olanlar var fakat yaşadıkları çatışmaları ve bazı sıkıntıları bildiğim için sıcak bakmadığım daha doğrusu korktuğum bir birliktelik örneği. Ayrıca karşı tarafın belki de masumane bir şekilde verdiği selam sonrası ya da bir anlık göz göze gelme durumu sonrası böyle saçma sapan hislere kapılmak kendime kızmama neden oluyor. Yani kendi kendime umutsuz, karşılıksız bir hoşlantı yaşayıp strese girmek yoruyor beni. Belirttiğim gibi öyle hemen her selam verenden, konuşandan hoşlanan biri de değilimdir. Bu kişi nasıl olduysa tavrıyla, duruşuyla dikkatimi çekti ve düşündükçe düşünmeye, görmek istemeye başladım. Kendisi bekar ama hayatında biri var mıdır bilmiyorum. Yapım gereği adım atacak biri de değilimdir böyle durumlarda. Sadece bu hislerden düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.Statü farkı derken? Kendinizi o kişiden aşağıda mı görüyorsunuz? Yapmayın lütfen. 2 yaş da önemli bir fark değil bence. Meslekleriniz nedir?
Adam evli değilse. Hayatında biri yoksa, neden olmasın? Yetişkin insanlarsınız, birini beğeniyorsanız usülünce iletişime geçebilirsiniz. Birbirinizi tanıdıkça da uygun olup olmadığınıza bakarsınız.
Yani imkansız aşk triplerine girmenin anlamı yok ki. Konuşarak her şeyi halledebiliriz yetişkin insanlar olarak
Kendisi hekim. Sessiz sakin, efendi mütevazı birisi, olumsuz hiçbir şey duymadım hakkında. Bana da diğer arkadaşlara nasıl selam veriyorsa o şekilde selam vermiştir eminim. Kendi kendime nasıl böyle hislere kapıldım neden böyle oldu bilmiyorum. Belki de duruşuyla dikkatimi çekti bilemiyorum. Bu his beni yoruyor.2 Yaş önemli değil de. ne iş yapıyor kendisi, yada size karşı bir şey hissetmediğini nerden biliyorsunuz?
Yani öyle olsa sosyal medyadan ya da başka bir şekilde iletişime geçmez miydi? Ben kendi kendime yaşıyorum gibi geldi. Bu hislerimin karşılıksız olma ihtimalinin yüksekliği nedeniyle çare arıyorum. Yoruyor bu his insanı.Kalp kalbe karşısıysa, onunda duyguları varsa zamanı bekliyor olabilir
Ne bu acele,sizin davranışlarınızı tartıyor olabilir.Yani öyle olsa sosyal medyadan ya da başka bir şekilde iletişime geçmez miydi. Ben kendi kendime yaşıyorum gibi geldi. Bu hislerimin karşılıksız olma ihtimalinin yüksekliği nedeniyle çare arıyorum. Yoruyor bu his insanı.
Aynı konuyu ikinci kez açmış oldum bir hafta arayla. Yorum yapılmamıştı pek. Ben de geçicidir diye tekrar yazmadım ama geçmiyor ve beni yoruyor bu his. Kusuruma bakmayın lütfen.Ben bu konuyu daha önce okudum
Memurum. Görmemeye çalışıyorum ama duygularım kalbim görmek için beni yönlendiriyor. Bu görme isteği de benim canımı sıkıyor. Kendimi, ruhumu boşu boşuna yoruyormuşum gibi geliyor.siz ne iş yapıyorsunuz? bence görmemeye çalışın iyi gelecektir.
Cesaretim de yok açıkçası. Olma ihtimali de korkutuyor beni. Etrafımda bu şekilde olan birlikteliklerde yaşanan sıkıntıları vs. görüp duyunca korkuyorum da. Kalbime, hislerime engel olabilmenin, aklımdan çıkarmanın bir yolu olsa denesem. Çocuk evlense keşke bir an önce. Belki o zaman bu hislerim geçer.Ne bu acele,sizin davranışlarınızı tartıyor olabilir.
Bir bakış bir tebessüm ilk adıma sebep olabilir
İnsan kaçmaya çalıştıkça, uzaklaşmak istedikçe yaklaşmak için bahaneler üretir ya öyle oluyor. Zihnim bir yandan düşünme ne yapacaksın, olmayacak bir şey olsa bile yoracak bir ilişki olur diyor, kalbim de sabah denk gelsem, yemekte görsem, akşam görsem diye bahaneler üretip saçma sapan yönlendiriyor beni. Gözüm arıyor resmen, bu durum da benim canımı fazlasıyla sıkıyor. Öyle adım atabilecek birine kolay kolay güvenebilecek biri de değilim halbuki. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.Ne 2 yaşi ne de meslek konusunu gözünüzde buyutmeyin..hoşlandıysanız ve uyumlu olacağınızı düşünüyorsanız neden olmasın
Yani ara ara dikkatimi çekerdi sessiz, sakin biri oluşuyla bu kişi ama yani herhangi bir hisse kapılmazdım. Selam verdi diye kendi kendime gelin güvey oldum, hoşlanmaya başladım ruhen saçma hisler içerisindeyim resmen.Kafanı dağıtmaya çalış
Belki de dönemsel bir ruh halindir
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.yaaaaneden bir şey hissetmediğini düşünüyorsunuz ki? bence çok hoş bu ilk his anları.. ne hissediyorsanız kendinizi bunun akışına bırakın derim.. düşünmemenin yolu yok, kendinizi sıkmak yerine rahatlayın biraz, kimseye bir şey hissedemeyen ve bundan şikayetçi olan ne çok kişi var biliyorsunuz. hem belki de selam vermesi onun için ilk adımdır zamanla göreceksiniz diye düşünüyorum. ha öyle değilse de zaten vakit geçtikçe sizin de hisleriniz körelir ama ilk önce statü farkını düşünmeyi bir kenara bırakın siz anlaştıktan sonra fark mı kalır? hakkınızda hayırlısı olsun
Aslında güzel şeyler bunlar yaYani ara ara dikkatimi çekerdi sessiz, sakin biri oluşuyla bu kişi ama yani herhangi bir hisse kapılmazdım. Selam verdi diye kendi kendime gelin güvey oldum, hoşlanmaya başladım ruhen saçma hisler içerisindeyim resmen.Sanırım duygusal bir boşluk anıma denk geldi. Öyle hemen her selam verene karşı böyle hissedecek biri de değilim halbuki. Çok saçma buluyorum bu hislerimi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?