• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duygudan nasil kurtulabilirim?:(

Naina8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
10
0
1
25
Merhaba kızlar ben lise son sınıf öğrencisiyim haliyle sinav stresi beni sarmış durumda sürekli ağlamak istiyorum ne kadar cevremdekilere gulumsesemde geceleri surekli ağlıyorum.Çünkü bu stresin yanin da sinifim da olan cocuktan son 1 aydir cok hoslaniyorum ve ne kadar kendimi frenlemeye calissamda ona hislerimi engelleyemiyorum.O su an arka siramda oturmasına ragmen onunla iletisime utancimdan gecemiyorum.Ben bi de garip bir sekilde hoslandigim cocuklari kendimden daha çok uzaklastiriyorum bunun farkindayim.Hoslandigim cocuk bir iki hafta once benimle konusmaya calisiyordu sabahlari selam verirdi,bana soru sorardi simdi ise ben den hep uzak selam vermiyor,yanim da durmamaya ozen gosteriyor,nedense benden hic hoşlanmadığını düşünüyorum ya da ben onun icin fazla siradanim.Bazen baktigini yakalardim gozgoze gelirdik simdi oyle deil hep uzagimda biliyorum ve onu kendimden uzaklastiran yine benim ...unutmam gerek ama son 1 aydir hep aklimda bu beni delirtiyor hem onunla hem onsuz duramiyorum yapmam gereken ne sizce biliyorum cok buyuk bir sey deil ama beni üzüyor,dikkatimi dagitiyor onu nasil unutabilirim lutfen tavsiye verin:KK43:(

Bunların sadece zihninde birer düşünce olduğunu unutma. doğru veya değil bunu bilmiyorsun, sadece düşünüyorsun.

Bunlarda düşünceden ibaret diye kendine tekrarla, inan faydası var, rahatlarsın. başarılar sınavında.

bunlar seni büyüten, olgunlaştıran şeyler. tabi ki hoşlanabilirsin. öncelikle kendine güven ve bazı konularda ''hayırlısı'' demek iyidir. karşındaki kişinin senden hoşlanacağı varsa sen bir şey yapmasan da hoşlanır. gerilme ve kendin ol öncelikle. fakat önceliğin sınavın. kendine hep bunu hatırlat. bu benim sorumluluğum, 1.görevim bu de. ona odaklan. inşallah sınavını kazan, hallet derslerini. emin ol şu an kafanda büyüttüğün kadar yoğun bile gelmeyebilir hislerin. önce çözebildiğin şeyleri çöz. sonra ilişki vs'ye sıra gelsin.

bunlar seni büyüten, olgunlaştıran şeyler. tabi ki hoşlanabilirsin. öncelikle kendine güven ve bazı konularda ''hayırlısı'' demek iyidir. karşındaki kişinin senden hoşlanacağı varsa sen bir şey yapmasan da hoşlanır. gerilme ve kendin ol öncelikle. fakat önceliğin sınavın. kendine hep bunu hatırlat. bu benim sorumluluğum, 1.görevim bu de. ona odaklan. inşallah sınavını kazan, hallet derslerini. emin ol şu an kafanda büyüttüğün kadar yoğun bile gelmeyebilir hislerin. önce çözebildiğin şeyleri çöz. sonra ilişki vs'ye sıra gelsin.

Haklısınız gerçekten benim için öncelikli olan sınavım.Ama onu dusunmemenin bir yolu olsa çok güzel olurdu.Güzel yorum için teşekkürler

Back
X