Bu duygular normal mi

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Kızlar biliyorsunuz eşimle sorun yaşıyorduk, Aileme anlattım ve kafami dinlemek için ailemin yanında kaldım. Şimdi abimle bizim bir arti bir evimizdeki benim eşyalarımı alıp arkadaşıma gideceğiz. Ben bir süre arkadaşım da yaşayıp ev bakacağım. Eş kişisi bilmiyor.Söylemiştim,inanmıyordu.Çok mutsuzum, böyle bir evliligim olsun istemiyordum .Ayrılcam bu kesin .Nerde hata yaptım diyorum .Böyle bir insanla nasıl evlenmişim. Büyük bir deprem yaşadık onda hayallerim yıkılmıştı ,Şimdi de bedenim.Çaresiz ve enkaz gibi hissediyorum .Ben nasıl iyileşirim

depremi yaşamış biri olarak herşeyden önce sağlık geldiğini biliyorsun değil mi?
sağlıktan ötesi yalan,sağlığına sahip çık,psikolojik yardım al
hobi edin,turlara katıl,kendine yeni arkadaşlar edin,gez,toz,hayata biraz da eğlenme taraflı bak.
bir süre sonra yeni ortamlar ,yeni arkadaşlar ve yeni hayat yaşadığın herşeyi sana unutturacak
ben boşansam böyle yapardım

Daha önceki konunuza yazdığımı kopyalayıp yapıştırıyorum

8 Şubat 2023

Kasım ayında tanışıp, Haziran ayında nişanlandığınız adamla tanımadan evlenince ne olacaktı? Bir de uzaktan yürütmüşsünüz ilişkiyi. Çekin gidin annenize. Deprem olmuş psikolojiniz bozulmuş ama ailecek sizin üzerinize geliyorlar. Böyle adamla evli bile kalmayın

Evet ama işte çok sevdigim için evlendim .

Neyini sevdiniz ki? Uzak mesafe ilişkisi yaşamışsınız. İlk bir araya geldiğinizde de evlenmişsiniz. hiç tanımadan evlenmişsiniz.
Adamın derdi evde bir kadın olsun, yemek yapsın, temizlik yapsın. çamaşırları yıkasın, anama babama hizmet etsin.
Evlendiğinizden beri şu dediğim şeylerin aksini size asla yapmadı. Kendini değiştirmek için hiç bir adım atmadı. Ben böyleyim evlilik böyle bir şey deyip sizi zorunlu kıldılar.
Böyle sevgi olmaz olsun. Celladına aşık olmuş gibi davranıyorsunuz

Aslnda görüşüyorduk , haftada 3 kez ama kendini iyi saklamış. Ona karşı sevgim kalmadı sadece hayallerime üzülüyorum

Evet ama işte çok sevdigim için evlendim .
Siz onu değil, evli olmayı sevdiniz. Bu adamı yukardan uzaylılar alsa yerine başkasını koysa sizin için değişen pek bir durum olmayacak. Siz 30 una kadar evlenip doğurmuş olmayı seviyorsunuz, kocanız sadece bir figüran.

Evli olmayı pek sevmedim açıkçası,ben bekar gibi hissediyordum

Evli olmayı pek sevmedim açıkçası,ben bekar gibi hissediyordum
Size bundan olmuş. Kopamadığınız kocanız değil,bu döngü.

Zaten memlekete gideli aramadı sormadı, Ailene anlatma küfürle girerim diyordu en son .Giderken de iyi davranıyormuş gibi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…