Görseli ekle canımBiz sadece 2 kardeşiz ve abimin yakında düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
Kına gecesinde genelde gelinler tercih eder bu rengi ve modeli bence kınada sakın giyme ama düğün için uygunKına gecesi düğünden ayrı olacaksa olurelbise çok hoş ama kına elbisesi gibi duruyor renginden dolayı
Hayır cok guzel ve asilduruyor ❤ ve dugun sizin abinizin yani abartili duracagini sanmiyorum dugun sahibi sizsiniz cunkuBiz sadece 2 kardeşiz ve abimin yakında düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
Bende onu demek istedim kınada giyme . Kına & düğün bir olacaksa da giyme. Düğün ayrı ise giyilirKına düğün ayrı olacak ama kinada böyle kırmızı giymek istemiyorum gelinin yerine geçer gibi
Ben mavi giydimHayatımda tanıdığım 10 görümcenin 8 i, düğünde niyeyse kırmızı giyiyor.
Benimki de giydi düğünümde hatta kınamda büyük görümcem benimle beraber kırmızı giydi
Bu herhalde istemsiz şekilde göze çarpmak adına dürtüsel bir seçim ve çok gülüyorum, açık söyleyeyim.
Bence çok güzel cnm begendimBiz sadece 2 kardeşiz ve abimin yakında düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
Cok hos guzel bir elbise begendim. Icinize sinmisse neden olmasin.Biz sadece 2 kardeşiz ve abimin yakında düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
Bakın mesele kırmızı olmasi değil zaten ben renginden dolayı tereddüt ediyorum. Son dönem abiyeler özellikle tesettür abiyeler pazar işinden farksız ve ben bunun modelini çok beğendim eğer çevrem abartılı olur falan derse başka rengini diktirmeyi düşünüyorumHayatımda tanıdığım 10 görümcenin 8 i, düğünde niyeyse kırmızı giyiyor.
Benimki de giydi düğünümde hatta kınamda büyük görümcem benimle beraber kırmızı giydi
Bu herhalde istemsiz şekilde göze çarpmak adına dürtüsel bir seçim ve çok gülüyorum, açık söyleyeyim.
Başka rengini diktirmelisiniz kesinlikle.Ki
Bakın mesele kırmızı olmasi değil zaten ben renginden dolayı tereddüt ediyorum. Son dönem abiyeler özellikle tesettür abiyeler pazar işinden farksız ve ben bunun modelini çok beğendim eğer çevrem abartılı olur falan derse başka rengini diktirmeyi düşünüyorum
Fotoğraftaki ben değilim,19 yaşındayımBaşka rengini diktirmelisiniz kesinlikle.
Çünkü böyle olunca geline özenmiş de kına elbisesi giymiş gelmiş gibi duruyor.
Ayrıca görseldeki sizseniz ya da o yaşlarda bir genç hanımsanız zaten kırmızıdan uzak durun.
Hep olgun gösterir bu renk saçma şekilde.
Daha miniminnoş bir genç kadınsın, ne güzel renkler var.Fotoğraftaki ben değilim,19 yaşındayım
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimDaha miniminnoş bir genç kadınsın, ne güzel renkler var.
Lütfen bu modelden de kırmızıdan da vazgeçin.
Madem diktireceksiniz, uçuş uçuş, cıvıl cıvıl, 30 40 yaşında giymenizin abes olacağı bir şey seçin.
Maşallah çok güzel olmuş hiç de abartı değil asilBiz sadece 2 kardeşiz ve abimin düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?