Abiye Elbise Kombinleri Bu elbise abimin düğünü için nasıl sizce

Hayatımda tanıdığım 10 görümcenin 8 i, düğünde niyeyse kırmızı giyiyor.
Benimki de giydi düğünümde hatta kınamda büyük görümcem benimle beraber kırmızı giydi
Bu herhalde istemsiz şekilde göze çarpmak adına dürtüsel bir seçim ve çok gülüyorum, açık söyleyeyim.

Biz sadece 2 kardeşiz ve abimin yakında düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
Hayır cok guzel ve asilduruyor ❤ ve dugun sizin abinizin yani abartili duracagini sanmiyorum dugun sahibi sizsiniz cunku

Ben mavi giydim

Biz sadece 2 kardeşiz ve abimin yakında düğünü olacak onun için elbise bakıyorum. Bu elbiseye bayıldım fakat sizce düğün için çok abartılı olur mu rengi vs..
Cok hos guzel bir elbise begendim. Icinize sinmisse neden olmasin.

Ki Bakın mesele kırmızı olmasi değil zaten ben renginden dolayı tereddüt ediyorum. Son dönem abiyeler özellikle tesettür abiyeler pazar işinden farksız ve ben bunun modelini çok beğendim eğer çevrem abartılı olur falan derse başka rengini diktirmeyi düşünüyorum

Başka rengini diktirmelisiniz kesinlikle.
Çünkü böyle olunca geline özenmiş de kına elbisesi giymiş gelmiş gibi duruyor.
Ayrıca görseldeki sizseniz ya da o yaşlarda bir genç hanımsanız zaten kırmızıdan uzak durun.
Hep olgun gösterir bu renk saçma şekilde.

Fotoğraftaki ben değilim,19 yaşındayım

Fotoğraftaki ben değilim,19 yaşındayım
Daha miniminnoş bir genç kadınsın, ne güzel renkler var.
Lütfen bu modelden de kırmızıdan da vazgeçin.
Madem diktireceksiniz, uçuş uçuş, cıvıl cıvıl, 30 40 yaşında giymenizin abes olacağı bir şey seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…