- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Siyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlarSanırım farklı gezegenlerden geliyoruz siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim
Ben hala beyaz goruyorummDeğişen birsey yok hala mavi siyah görüyorum, facede,ekşide, burada heryerde defalarca gördüm ama hep mavi siyah görüyorum. Alıp yer bezi yapacağım en sonunda,dellendim
Aslında gözlerimde pek sağlam değildir -5 derece miyopumama mavi gormem benim renkleri iyi secebildigime işaretse bu sevindim.
mavi siyah görenler azınlıkta ailemizde tek mavi siyah gören ablam oda 3 derece miyop 2 derece astigmat var aynı şekilde 2 arkadaşımda öyle miyop var acaba miyop olmakla bi ilgisi varmımiyop olupta beyaz gold görenler yazsın bi
Ahanda ben1.50 miyopum fekat ısrarla uçuk maviye kaçan diyelim beyaz-sütlü kahve görüyorum. Demekki teziniz yanlş :)
İlk sayfadaki resmi önce beyaz sonra mavi kahve goruyorum.Ama bu resim hep aynıÖnceden de mi beyaz görüyordun?
İlk sayfadaki resmi önce beyaz sonra mavi kahve goruyorum.Ama bu resim hep aynıSiyah hiç görmedim
üzülme margaciğim yalnız değilsin,bende ısrarla mavi-siyah görüyorum .valla bu elbise bizi bize düşürürBen hala beyaz goruyorumm
Bak bu espiriyi tuttumsabahları beyaz kahve akşamları mavı sıyah....
elbıse bıle aksamları koyu makyajı biliyor:))))
Bence alakası yoktur,eşimin gözleri atmaca gibi o da mavi siyah gördü ama tabii diğer gözleri bozuk olanlardan yorum bekliyoruzmavi siyah görenler azınlıkta ailemizde tek mavi siyah gören ablam oda 3 derece miyop 2 derece astigmat var aynı şekilde 2 arkadaşımda öyle miyop var acaba miyop olmakla bi ilgisi varmımiyop olupta beyaz gold görenler yazsın bi
Senin göz numaran yetmiyor canım, daha çok ekmek Yemen lazım, bak burada-3ler,benim gibi _5 ler var.derecen arttıkça o uçuk mavi koyulasacaktir merak etme,mesela ben saks mavısıne yakın görüyorumAhanda ben1.50 miyopum fekat ısrarla uçuk maviye kaçan diyelim beyaz-sütlü kahve görüyorum. Demekki teziniz yanlş :)
elbisede ahım şahım güzel bırsey olsa...üzülme margaciğim yalnız değilsin,bende ısrarla mavi-siyah görüyorum .valla bu elbise bizi bize düşürür
Bak bu espiriyi tuttum
Bence alakası yoktur,eşimin gözleri atmaca gibi o da mavi siyah gördü ama tabii diğer gözleri bozuk olanlardan yorum bekliyoruz
Senin göz numaran yetmiyor canım, daha çok ekmek Yemen lazım, bak burada-3ler,benim gibi _5 ler var.derecen arttıkça o uçuk mavi koyulasacaktir merak etme,mesela ben saks mavısıne yakın görüyorum
İşte değil ama iyi reklamını yaptı. Bence bunlar elde kaldı,ne yapsak ta elden çıkarsak dediler,sonuç bu oldu.hep paralelcilerin oyunlarielbisede ahım şahım güzel bırsey olsa...
aynen paralel...:)İşte değil ama iyi reklamını yaptı. Bence bunlar elde kaldı,ne yapsak ta elden çıkarsak dediler,sonuç bu oldu.hep paralelcilerin oyunlari
Hah ayni yorumu ben de yapmistim.
Ama simdi ne kadar ugrassam da beyaz -altini goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?