- Konu Sahibi MinikPiranha
-
anee turuncu değilmi oasker yeşili görüyorum oky
oyy. renk körüyüm ben demekki :)))))Ben sarı görüyorumdermişim
aslında birazda turuncuya çalıooo içinde mor kırçıllarda var hahahahaanee turuncu değilmi o
kandırılıyoruz sanırımbende beyaz sarı görüyorumm
kendimi adeta parçaladım ama yok olmuyor olmuyor mavi siyah göremiyorum :))))
Ben de mavi siyah göremedim Meleğimbende beyaz sarı görüyorumm
kendimi adeta parçaladım ama yok olmuyor olmuyor mavi siyah göremiyorum :))))
benım kızçeyle aynı anda baktık o mavi siyah gördüBen de mavi siyah göremedim MeleğimBizde bir problem var.
Çok vahimbenım kızçeyle aynı anda baktık o mavi siyah gördü
ben sarı beyaz
anam krem kahve gördü :)))))) hahahahaha durum çok vahim
valla genşler maviş siyah yaşlılar beyaz sarı görüyormuş ya nevoşum hahahahha bizim pil bitmiş :))))Çok vahimSebebini öğrenseydik bari
valla bende mavi siyah görsem bir rahatlıcam :)))) ama yok göremedim daha hahahahahBen de mavi-siyah görüyordum. Geçen bir arkadaş paylaşmış beyaz-altın gördüm. ''Hıı demekki renkleri var herkes farklı renktekini paylaşıp milleti çıldırtıyor'' diye düşündüm.Okumak için yorumlara indim sonra yukarı bi çıktım elbise mavi-siyah oldu
İki rengi de gördüm mutluyum
Ben mavi kahve görüyorum o ne olacak orta yaşlıyım o zamanvalla genşler maviş siyah yaşlılar beyaz sarı görüyormuş ya nevoşum hahahahha bizim pil bitmiş :))))
valla nevoşummm bende arada kaldım :)))))Ben mavi kahve görüyorum o ne olacak orta yaşlıyım o zaman
nevoşummmm dehşet tokum ama canım hamsi tava çekti senın imzayı görünce offffffBen mavi kahve görüyorum o ne olacak orta yaşlıyım o zaman
İmzam etkili oluyor o zaman değiştirmeyeyimnevoşummmm dehşet tokum ama canım hamsi tava çekti senın imzayı görünce offffff
"Sonuç olarak, elbisenin rengine dair net bir sonuca ulaşılamadı ise de şu kadarı herkesin ortak fikri: Ortada bir göz yanılsaması, bir renk bozulması var. Fotoğrafın renklerini açtığınız zaman beyaz-altın, mevcut haliyle baktığınızda ise mavi-siyah görünüyor.
SONUÇ: ELBİSE MAVİ-SİYAH RENKTE!"
.....................................................................
Ne elbiseymis arkadaş
Ben de açık mavi altın sarısı gibi gibi..Ben hala ilk tonda görüyorum mavi kahve
Ben de açık mavi altın sarısı gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?