• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu elbise sizce çok mu iddalı olur??

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar bu elbiseyi kuzenimin düğününde giymeyi düşünüyorum ama çok mu iddalı olur?çok mu kırmızı karar veremedim ...sizce...???CADIARZU

Eklentiler

• $DSC06443.webp
    $DSC06443.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 172
idda değilde yanlış anlamazsanız biraz emanet gibi duruyo..

sanki sizin değilmiş gibi..

yani oturuşu iyi değil..

bir yaz rengi düşünebilirsiniz..tiril tiril olur..

kışılk bi havası var elbisenin..

bence düğün için gayet normal..
hiç abartılı değil..

idda değilde yanlış anlamazsanız biraz emanet gibi duruyo..

sanki sizin değilmiş gibi..

yani oturuşu iyi değil..

bir yaz rengi düşünebilirsiniz..tiril tiril olur..

kışılk bi havası var elbisenin..
bencede elbıse guezel ama ..... buyuk gıbı gögüs kısmı falan ....

çok teşekkürler yorum yazan herkese...elbise arkadaşımın ben düğüne elbise almak istemedim...ama böyle kırmızı renge de alışık değilim bide ütüsüz orda elbise bugün ütüledim bi daha resi
m koyarım

resmi cekerken fotograf makinesini biraz daha yukarda tutarak cek resmi ayrıca dik durki elbisede kendini göstersin.. hoş bir elbise gibi duruyor tarzım olmasada.. dedigim gibi cekersen resmi belki dahada hoş duracaktır.. ayrıca gögüs kısmı biraz buyukce belkide cekimden dolayıdır..

canim yanlis anlamazsan ben hic begenmedim.cünkü arkadaslarinda dedigi gibi üzerinde büyük duruyor,hele gögüs kismi falan.sen bilirsin yinede.baska alternatif yokmu,illda bu diyorsan biraz daraltman gerekir.

yo rengi güzel ama diğer arkadaşların dediği gibi üstünde tam oturmamış 1 küçük bedeni olsaymış tamsüper olurmuş maaşallah boyun uzun anladığım kadarıyla

aslında kıyafet gayet güzel.eğer üzerine dolgulu çamaşır giyersen göğüs kısmı normal görünür.zaten bu tür kıyafetlerde her zaman olur o göğüs sorunu.elbise ütülenip saç makyaj yapıldığında çok daha içine siner.

bence rengi,duruşu gayet hoş..
ama biraz daha daraltırırsan tam süper olur....
alkisalkisalkis

kırmızıya şahsen bayılırım, renk tercihin süper ama tarzı konusunda aynısını söyleyemeyeceğim, sanki biraz demode gibi mirmirmirmir

Back
X