• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu elbise sizce çok mu iddalı olur??

ben begenmedim acikcasi..
fizigin herseyi giyebilecek kadar düzgün,daha canli,bedenine oturan,kipir kipir bir elbise düsünebilirsin..
tabii benim fikrim buyerimseniben

kızlar bu da elbisenin ütülenmiş hali tekrar çektim ve daraltma şansım yok çünkü elbise benim değil arkadaşımın ve 36 beden zaten :) bende öyle ince bi kız sayılamam ama daha da daraltmak mümkün olamıycak ... ben sadece bir gece için boşu boşuna masraf yapmak istemedim...kırmızı rengede pek alışık olmadığım için garipsedim biraz...bide bu fotolara bakın bakalım ütüleyince değişmiş mi biraz daha yakından ve boydan çekmeye çalıştım...fikirlerinizi bekliyorumm :kedi:

Eklentiler

• $adsızmmk.webp
    $adsızmmk.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 120
  • $adsızxa.webp
    $adsızxa.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 127
  • $adsızcccccccc.webp
    $adsızcccccccc.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 139
2. pozu sevdim.. bide flas patlayınca alttan cekilince daha nahoş bi görüntü oluyo ama 1. ve 2.cide gayet iyi durmus bu kez... bişey sorcam.. dolgulu camasır giyme sansın varmı gögüslerine.. bi bakın istersen nasıl buyuk gösterebilirim diye... hımm bide elbisenin nasıl durdugunu en güzel sarı ve biraz voltajı düşük ısıkta daha iyi anlarsın.. bide sarı ısıkta bi bak aynada.. eminim daha iyi göstercektir kendini...

elbise çok hoş rengide öyle ama arkadaşların dediği gibi göğüs kısmı pek hoş durmuyor eğer orayı doldurabilirsen çok güzel olacağına inanıyorum

offf yaaaa ama bende okadar göğüs yokkiiii :(( nasıl doldurucam ...ayrıca içine destek olsun diye sudyen dikmiş arkadaşımın annesi...

offf yaaaa ama bende okadar göğüs yokkiiii :(( nasıl doldurucam ...ayrıca içine destek olsun diye sudyen dikmiş arkadaşımın annesi...

canım ya okadarda dert etme.. biz sonucta cok feci alıcı gözle inceleyerek baktık.. bide saclarını dök omuzlarına boununa kolye falan tak o zaman örter ordaki görüntüyü... topuz falan yaptırma.. saclarına hacimli fön cektir.. iddialıda makyaj yaptınmı millet elbiseni incelemez.. zaten rengi baya canlı elbisenin.. ayrıntısına dikkat cektirmicek renklerden...

bak bu son koyduğun resimlerle ilki arasında kocaman bi fark var. :)
şimdi daha güzel olmuş oturmuş, özelikle 2. resimde yan poz vermişsin, elbisenin anlamı çıkmış ortaya, giy bence sen bunu.
:1rolleyes:

üstünde duruşunu bende beğenmedim güzelim yerimseniben
belkide resimlerden kaynaklı ama çok emanet duruyor bol bol üstünden düşecekmiş gibibenneyaptımki
madem emanet almışsın daraltman mümkün değil
bence farklı bir elbise seçeneğine yönel
o güzel vücuduna yakıştıramadım ben :1no2:

elbise de eteklere doğru azcık genişliyo ama model olarak hafif de bi kuyruğu var şu ebru gündeş elbiselerinin modelinden birazcık...

bende beğenmedim cnm...git kendi bedenine göre bişeler al şeker...arkadaştan alınca emanet zaten ve kendinide belli ediyor yani...

Yandan duruş itibari ile zayıfsın boyunda var amma sanki ön profilden olduğundan daha toplu göstermiş gibi artı göğüs kısmına dolgulu sütyen de şart ya da bana öyle geldi sanırım.

Elbise iddialı mı dersen komşumun düğününe gidicem desen belki biraz iddialı derdim ama sonuçta kuzenin yakın akraban seçim gayet normal.

elbise iddalı değil ama üzerinde duruşu hoş olmamış açıkçası... eğer arkadaşın daraltmana izin veriyorsa kendine göre ayarlattır elbiseyi...

kızlar elbiseyi daraltmam mümkün değil malesef...aslında 36 beden resimden belli değil ama tam oturdu bedeni sadece göğüs yerleri biraz büyük bana ama onun için de yapıcak bişey yok malesef :(

yavv pazarda bi elbise 20 lira cicim giyme şu bet şeyi allasen
kalçalarını fıçı gibi göstermiş oohh bee söledim =)
yaşına da gitmemiş giyme vallaha giyme bak bi allahın kulu beğenmedi kızz =)

Back
X