Bu elbisenin altına nasıl bir ayakkabı giymeli ???

ben çok merak ettim canım ya, özel değilse biraz açar mısın konuyu???

biraz açayım :) hazırlığımı güzel şeyler olacağını düşünerek yapıyordum ancak herşey yolunda ve güzel giderken kendisine doğru yürüdüğüm kapı birden yüzüme kapandı. ve kapıyı rüzgarın kapattığını zannetmiyorum. söyleyeceklerimden sonra utanç içinde başını öne eğişini görmek istiyorum ve evet ona bir tokat borcum var... bu sefer o kapıyı çarpıp çıkmalıyım... neden bekliyorum sınav gününü ? koridorun sonundaki kapıya varmam için gereken adımlar o tarihte bitiyor

daha farklı bir elbise alsaydın bence siyah sade bir elbise düz şaçlar hafif topuklu bir ayakkabı...

düz reklerden giyinirsen aksam yemegi icin daha uygun olur bence :)

Son düzenleme:

bu ayakkabının siyahı süper olur

buda çok güzel olur.

bilekten olunca daha hoş duruyor gibi değil mi bir de benim ayak bileklerim biraz ince hani orayı doldurması açısından da.

sahne böyle birşeyse kesinlikle platform topuk derim canım. seni olduğündan büyük ve güçlü aynı zamanda feminen göstersin:13::13:

sahne böyle birşeyse kesinlikle platform topuk derim canım. seni olduğündan büyük ve güçlü aynı zamanda feminen göstersin:13::13:

aldım ayakkabıyı sipariş ettim yani meşakkatli oldu biraz ama 3 hafta kadar sonra gelecek inşallah :)

güle güle kullan. cnm ayakkabını elbiseden daha çok beğendim:26:
teşekkür ederim canım :) elbise olarak ya bunu ya da siyah kısa üzerime oturan sade sırt dekolteli ya da düşük omuz bişey giyerim ama sınav günü millet okul buluşması da yapıcaz ya normalde çok rahat giyinir herkes o gün. ama işte ben önce arkadaşlara katılcam sonra o dediğim mesele ardından da istanbula geçicem yani biraz karışık bir gün olacak o yüzden kararsız kaldım. bu elbiseye saçı da aynen böyle kısa kullan daha modern durmuş diyorlar ki benim de daha çok hoşuma gitti :)) offff aptal gibi hissediyorum kendimi ama fikir alınca da daha iyi hissediyorum napayım hiperaktifim zaten bu aralar :)

elbisenin formatı değişti ayakkabı aynen bu :)) topuğu lazım olacak çünkü gözüne saplayıp beynine (varsa tabi) sokmam gerekecek de arkadaşın
elbise siyah, mini, dar, kruvaze olanda karar kıldım gibi ilgilenenlere özellikle canım meslektaşım peline duyurulur yakında eklerim buraya :)

kesinlikle daha iyi bi seçim olmuş cnm bu elbise.. ekle mutlaka üzerindede görmek istiyorum. eminim çok yakışacaktır.

baya heyecanlı bi gün olcak valla

elbisen çok cici, nirden aldın acaba ?
bence de altına ya hafif topuklu birşey ya da babet giy , siyah ya da lacivert renk olsun..çantan da ayakkabıyla aynı renk olsun..yüzünü göremediğim için saçların için bir yorum yapamıycam madem hayırlara vesile olucak en çok sana ne yakışıyor diyorlarsa saçlarını öyle yap çok minicik mavi renkli falan bir kolye de takabilirsin ama dövme yaptırıcaksan gerek de yok..

ayakkabı şu tarz birşey olabilir rengi de lacivertmiş elbisene yakışır..netten ben bunu buldum ama tabii sen araştırırsan çok daha güzellerini de bulabilirsin..markası art bellaymış..

Son düzenleme:
kesinlikle daha iyi bi seçim olmuş cnm bu elbise.. ekle mutlaka üzerindede görmek istiyorum. eminim çok yakışacaktır.

baya heyecanlı bi gün olcak valla

her açıdan olayın boyutu da farklılaştığından siyah ambiansa cuk oturacak inşallah

bence siyah hafif topuklu rugan bi ayakkabı çok muhteşem olurdu tatlım :))
canım arkadaş 191cm falan nerden baksan 19-20 cm var aramızda hani o fark kapansınki ilk karşılaşma anında tek kelime etmeden bakışlarım anlatsın birşeyleri ve utancından gözlerimin içine bakamasın istiyorum o yüzden aradaki farkı kapatmak gerekecek :)

alinsten aldım canım elbiseyi teşekkür ederim :) saçlar victoria beckham modelinin çok azıcık uzamış hali.geçen gün çıt çıt taktım da yok ı ıh olmadı sevmedim.bu kısa saç bende daha modern durdu. konudaki fotoğrafları görebilmek için belli bi mesaj limiti şartı yok sanırım o yüzden herkesin görebileceğini düşünerek karaladım yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…