• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbisenin altına nasıl bir ayakkabı giymeli ???

Ben sade olmaktan yanayımdır her zaman. Saçların düz olsun ve siyah bir babet giy derim (::34:

öncelikle elbisen çok hoş ve sana da çok yakışmış arkadaşım:dmaşallah sana:D
topuklu giyiyorsan yazlık şu sağdan soldan çarpraz bağlanarak tırmana dolgu topuklu ayakkabılar var ya öyle mavi veya bej bi renkte hoş olabilir.tabi bence herkes farklı düşünebilir tabi:d
ii günlerde giy:D

Merhabalar. Bence saçlar maşa olabilir, ayakkabı olarak da siyah ince topuklu yalnızca ucu açık şık bir ayakkabı hoş durur. yada bu senenin modası bot tarzı önleri açık ayakkabılar.

Arkadaşlar elbise bu, umarım beğeninizi alır :) Hayırlara vesile olabilir :)) O yüzden baştan ayağa bi kombin olması gerek. Boşver bu elbiseyi derseniz de boşvericem :)
Şunları da ekleyeyim kombin gözünüzün önünde canlansın kruvazenin kenarından geçecek şekilde hint kınası kibar bir dövme olacak göğüs kısmında sol tarafta. Saçlar da uzun olacak dğz mğ dalgalı mı bilemedim ama. Neyse yorum sizin... Şimdiden teşekkür ettim :)

Uploaded with ImageShack.us

bu elbiseyi akşam yemeğine giyiceksin??

gece mavisi bir platform topuklu ayakkabı su dalgası maşası yakışır derım ben ama illa sadelikten ynaysan dolgu topuklu ayakkabı yda babet giy

images

bence böle bi ayakkabıııı süperrr olur cnmmmm:16::16::16:

gece mavisi bir platform topuklu ayakkabı su dalgası maşası yakışır derım ben ama illa sadelikten ynaysan dolgu topuklu ayakkabı yda babet giy

bende sana katılıyorum.Siyah dolgu topuk ayakkabı ve maşa güzel olur.Dolgu topuk siyah süet de olabilir.

bence akşam yemeği için giyeceksen platform topuk siyah bir ayakkabı, gündüz giyeceksen babet hoş olur. saçlarının da dümdüz değil, su dalgası şeklinde ve eğer yakışıyorsa yarım toplayabilirsin canım. ama elbise gerçekten hoş ve sen de çok iyi taşımışsın:nazar: umarım hayırlara vesile olur:kkk:

öncelikle elbisen çok hoş ve sana da çok yakışmış arkadaşım:dmaşallah sana:D
topuklu giyiyorsan yazlık şu sağdan soldan çarpraz bağlanarak tırmana dolgu topuklu ayakkabılar var ya öyle mavi veya bej bi renkte hoş olabilir.tabi bence herkes farklı düşünebilir tabi:d
ii günlerde giy:D

teşekkür ederim canım :) benim de ayakkabı konusunda senin söylediklerin canlanıyordu :) çok teşekkür ederim güzel fikirlerin ve dileklerin için

Hava nasıl oralarda üşüyor musun? :)
Üşümezsen siyah bantlı bir topuklu olabilir.
Atıyorum:
yuksetopuklu+elisse+baya+ayakkabilari+trend+tasarimlar.jpg

hepiniz çok tatlısınız :) ve hepinizin fikri benim için önemli arkadaşlar gerçekten çok sağolun...

uzmanlık sınavımızdan sonra akşam bi okul toplaşmamız oluyor eş zamanlı önemli bi hesaplaşmam olacak. hem yemek hem sohbet gecenin ilerleyen saatine kadar sürecek birşey :)

akşam yemeğiyse cnm bnce daha şık bişeyler giymelisin bu elbise biraz basit kaçar gibime geldim. sınavında başarılar dilerim meslektaşım:21::21::16::16::16:

akşam yemeğiyse cnm bnce daha şık bişeyler giymelisin bu elbise biraz basit kaçar gibime geldim. sınavında başarılar dilerim meslektaşım:21::21::16::16::16:

teşekkür ederim canımmm :) ama işte kafa dağıtma komponenti de varya işin bi taşta iki kuş olmalı hani =)))) bide yemek dediğim kısım çok kısa sürecek bi tokat atıp çıkıcam :D

teşekkür ederim canımmm :) ama işte kafa dağıtma komponenti de varya işin bi taşta iki kuş olmalı hani =)))) bide yemek dediğim kısım çok kısa sürecek bi tokat atıp çıkıcam :D

ben çok merak ettim canım ya, özel değilse biraz açar mısın konuyu???

elbisen çok tatlı çok hoş canm bence altına babet olur topuklu ayakkabıda olur

Back
X