• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbiseyi düşünerek kilo veriyorum kızlar :))

petunia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
170
2
46
Balıkesir
$1788354_1_m.webp çok farklı bi model değil kızlar ama çok istiyorum bu elbiseyi giymeyi. 10 kasımda kuzenimin düğününde giyicem. umarım bulabilirim , bulamasam da diktiricem ama giyicem bunu :20: tabi istediğim kiloda da olucam o zaman :16: ben göğüslerini bu kadar açık giyemem ama bi de renk lacivert olursa dadından yinmez bu elbise :1:

Güzel bir elbise canım rahatlıkla bulursun bence dediğin gibi klasik bi model vardır mutlaka yakın mağazalarda :)
Yemek yiyeceğin an elbiseyi düşün hemen bırak :52:

Güzel bir elbise canım rahatlıkla bulursun bence dediğin gibi klasik bi model vardır mutlaka yakın mağazalarda :)
Yemek yiyeceğin an elbiseyi düşün hemen bırak :52:

hihihi aynen öyle yapıyorum , daha önce akraba düğünleri kabustu benim için. elbise bulamıyodum çünkü kendime göre :37: bu sefer olanı değil istediğini alıcaksın diyorum kendime :16::16:

hihihi aynen öyle yapıyorum , daha önce akraba düğünleri kabustu benim için. elbise bulamıyodum çünkü kendime göre :37: bu sefer olanı değil istediğini alıcaksın diyorum kendime :16::16:

ben de bi pantolon uğruna başlamıştım :1:
azimli olunca herşey yapılıyor. elbide de hoş saks mavisi gayet hoş olur bence :16:

$1788196_1_m.webp$1788311_1_m.webp bunlar da güzel di mi :16: ben öyle sahneye çıkar gibi taşlı pullu elbise sevmiyorum , bunlar da çok hoşuma gitti. ama ben illaki de ilk elbise diyorum :32:

cnm şu an kaç kilosun kaç kilo vericeksn inşallah verrsn. hedefin olması güzel:31:

Back
X