• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ELTILER HEPMI MANYAK??

Umudumfirat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
1
0
1
44
Merhaba ben yeni bi uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyordum uye olmak bu gune kismetmis.Hemen sorunuma geliyorum.Biz ve eltimler karsilikli dairelerde oturuyoruz.ilk once biraz eltimin karakterinden bahsetmek istiyorum.Kendisi calisan bir bayan hic bir sebep yokken size kuser ve daha siz ne oldugunu anlamadan sizinle barisir kisaca dengesiz biraz.Asil sorunu kafaya taktigi seyi o anda degilde aradan gunler haftalar belki aylar gecmesine ragmen size yansitmasi cunku once bi kendini doldurmasi kafasinda onun kavgasini yapmasi gerekiyo.Konustugumuz sure 3 yada 5 ayi gecmez sikayetcimiyim bu durumdan asla zaten muhattap aldigim bi kisilik degil yada oturup sohbet edebilecegim biri hic degil kisaca ortak tek bir noktamiz bile yok.Calistigi icin ve eve en buyuk katkiyi o sagladigi icin kocasinida her seferinde ezen ve bunu herkesin yaninda soylemeyi huy edinmis biri gelgelelim asil konuya beni asil.uzen sey esimin kardesi karisnin lafina yada parayi veren dudugu calar lafi burada cok uygun evde onun borusu ottugu icin nedensiz ve sebepsiz yere esimle butun sohbeti muhabbeti kesip kardes degilde dusman gibi davranmasi.Esim belli etmesede uzuluyor biliyorum ama karisinin karaktersizligi kocasinida kendine benzetme yonunde cok buyuk etken.Beni sevmemesinden dolayi kardesi kardesede dusman etti.Ben 40 yil gormesem aklima gelmez ama kardes iste insani yaptiklari uzuyo ve ortada hic bir sebep yokken.Esime anlatmaya calisiyorum oda farkinda ama hala bu sekilde davranmasi zoruna gidiyo.Acaba kaynimla konusmalimiyim bu durumu arada esim olmasa asla muhatap alacam insanlar degiller ama o uzulsun istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

kardesi kardese kardesler istemese kimse dusman edemez bir. ikincisi senin esin bu durumdan rahatsizsa zaten kendi konusur. son olarak da eltin degersiz olabilir ama o esinin kardesinin karisi. dolayisiyla ikisinden birine deger wererek bu gemi zaten yurumez. kayninla konusmak da senden cok esine duser.

Başlığa istinaden, siz de bir eltisiniz. Sizce hepsi manyak mi?

Herkesin aklı fikri var. İnsanları rahat bırakın, kari-koca arasına girmeyin. Biri gidip benim hakkımda eşimle konuşsa eşim ağzının payını verirdi büyük ihtimal. Ona mi kalmış bizim aile ilişkimiz?

Esiniz çok üzülüyorsa kendi konuşsun kardeşiyle.

Ben sorunu ve size ne yaptıklarını tam anlayamadım. :/ Benim eltim iyidir ama mesafeli olmamda kendimce sebeplerim var. Bu beni manyak yapmaz.
Eltinizin de size uzak durma sebepleri vardır belki, hoşlanmadığı bir şeyler? Ya da belki gerçekten manyaktır, psikolojisi bozuktur. Kısaca iki türlü de sebebi vardır.

Iyi de konunun siz olduguna nerden bu kadar eminsiniz? Tamam eltinizi sevmiyorsunuz onemsemiyorsunuz da belki o da sizi onemsemiyor ve bunun sebebi belki siz degilsiniz? Yani eltiniz acisindan kendinizi bu kadar onemsemeye gerek yok. Ya da komple esinin ailesinden haz etmiyor. Sebep ne olursa olsun konusmak size dusmez bana gore de.

Söylesen ne olacak bu sefer daha çok ssana dolucak brak ne halleri varsa görsünler karisma yarn bigun abi kardeş iyi olur sen kotu olursun

Aman napccan ya kocan huzursuz olsa konusurdu elbet hayirdir diye.
Simdi sen girsen araya ortada bisey yokken lafmi cikariyosun der.
Benim de mesela 2elti var bi araya gelince muhabbetleri felan baya koyu baya civik abuk sabuk ozel durumlarini anlatirlar.surekli kahkaha atarak konusurlar.ben cogu zaman anlamiyorum ne konustuklarini bide durup dururken basarlar kahkayi:))))muhabbetleri sarmadigi icin ben pek girmem araya zaten senede bir sefer bilemedin iki sefer karsilasiyoz.
Kesin onlarda bana manyak diyodur.susup oturutom diye:KK70:

Şimdi sensin manyak diyenlerle dolar buralar :KK53:bdv ye konu açmadan iyi güzel analiz edip,düşünüp yazın litfen :KK51:

Dert atıyon galiba. Iki kardesin arasina girilmez. Ilerde onlar barışir sen suçlu olursun. Ne malum eltinin aralarini bozduğu. Belki adam istemiyor konusmak belki sebepleri var. Sanki 5 yasinda iki cocuk küsmüş baristirmak istiyor gibi yazmışın. Valla sana laf düşmez. Hiç bulasma derim. Cok lazim olsalardi böyle durum yaşanmazdi. Zaten sevmiyormusun. Lazimda degiller demek kopsun gitsin en iyisi.

hiç girmeyin araya. yarın bi gün kötü olan siz olursunuz. hele samimiyetiniz yoksa hiç ama hiç bulaşmayın. taşının o evden taşının.

Bencede konusma kayninla fln seni tersleyebilir ben olsam terslerdim sana mi kaldi kardesimle benim aram da diye

Eltinizle ilgili elle tutulur hiçbir sorun gözükmüyor. Dengesizse, sizle görüşmek istemiyorsa siz de onunla görüşmek istemeyin olsun bitsin. Ama eşinizin kardeşinin içini bilemezsiniz. Belki elti istemediği için belki kendi istemediği için uzaktır. Ancak bana göre iki türlü de sizi ilgilendirmez.

O eğitimli siz eğitimsiz dimi ? Çok takmışsınız çalışmasına.. konuyu okuduktan sonra konu başlığınıza EVEEET diyorum ;)

Bi elti bi eltiye gıcık kapmış. Kendi kafasında kurmuş (halbuki diğerinin kurduğunu söylüyor ) sonra ortaya sorun çıkartmış sonra çözmeye çalışmış.
Yani kafanizda kurgularla dolasmayin eltinizi , kocanizi ve eltinizi eşini rahat bırakın. Kendinize bi hobi bulun.

Back
X