• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ELTILER HEPMI MANYAK??

Merhaba ben yeni bi uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyordum uye olmak bu gune kismetmis.Hemen sorunuma geliyorum.Biz ve eltimler karsilikli dairelerde oturuyoruz.ilk once biraz eltimin karakterinden bahsetmek istiyorum.Kendisi calisan bir bayan hic bir sebep yokken size kuser ve daha siz ne oldugunu anlamadan sizinle barisir kisaca dengesiz biraz.Asil sorunu kafaya taktigi seyi o anda degilde aradan gunler haftalar belki aylar gecmesine ragmen size yansitmasi cunku once bi kendini doldurmasi kafasinda onun kavgasini yapmasi gerekiyo.Konustugumuz sure 3 yada 5 ayi gecmez sikayetcimiyim bu durumdan asla zaten muhattap aldigim bi kisilik degil yada oturup sohbet edebilecegim biri hic degil kisaca ortak tek bir noktamiz bile yok.Calistigi icin ve eve en buyuk katkiyi o sagladigi icin kocasinida her seferinde ezen ve bunu herkesin yaninda soylemeyi huy edinmis biri gelgelelim asil konuya beni asil.uzen sey esimin kardesi karisnin lafina yada parayi veren dudugu calar lafi burada cok uygun evde onun borusu ottugu icin nedensiz ve sebepsiz yere esimle butun sohbeti muhabbeti kesip kardes degilde dusman gibi davranmasi.Esim belli etmesede uzuluyor biliyorum ama karisinin karaktersizligi kocasinida kendine benzetme yonunde cok buyuk etken.Beni sevmemesinden dolayi kardesi kardesede dusman etti.Ben 40 yil gormesem aklima gelmez ama kardes iste insani yaptiklari uzuyo ve ortada hic bir sebep yokken.Esime anlatmaya calisiyorum oda farkinda ama hala bu sekilde davranmasi zoruna gidiyo.Acaba kaynimla konusmalimiyim bu durumu arada esim olmasa asla muhatap alacam insanlar degiller ama o uzulsun istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
çalıştığı için kocayı ezen değil de çalıştığı kendi ayakları üzerinde durduğu için özgüveni olan diyoruz biz böylelerine

Merhaba ben yeni bi uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyordum uye olmak bu gune kismetmis.Hemen sorunuma geliyorum.Biz ve eltimler karsilikli dairelerde oturuyoruz.ilk once biraz eltimin karakterinden bahsetmek istiyorum.Kendisi calisan bir bayan hic bir sebep yokken size kuser ve daha siz ne oldugunu anlamadan sizinle barisir kisaca dengesiz biraz.Asil sorunu kafaya taktigi seyi o anda degilde aradan gunler haftalar belki aylar gecmesine ragmen size yansitmasi cunku once bi kendini doldurmasi kafasinda onun kavgasini yapmasi gerekiyo.Konustugumuz sure 3 yada 5 ayi gecmez sikayetcimiyim bu durumdan asla zaten muhattap aldigim bi kisilik degil yada oturup sohbet edebilecegim biri hic degil kisaca ortak tek bir noktamiz bile yok.Calistigi icin ve eve en buyuk katkiyi o sagladigi icin kocasinida her seferinde ezen ve bunu herkesin yaninda soylemeyi huy edinmis biri gelgelelim asil konuya beni asil.uzen sey esimin kardesi karisnin lafina yada parayi veren dudugu calar lafi burada cok uygun evde onun borusu ottugu icin nedensiz ve sebepsiz yere esimle butun sohbeti muhabbeti kesip kardes degilde dusman gibi davranmasi.Esim belli etmesede uzuluyor biliyorum ama karisinin karaktersizligi kocasinida kendine benzetme yonunde cok buyuk etken.Beni sevmemesinden dolayi kardesi kardesede dusman etti.Ben 40 yil gormesem aklima gelmez ama kardes iste insani yaptiklari uzuyo ve ortada hic bir sebep yokken.Esime anlatmaya calisiyorum oda farkinda ama hala bu sekilde davranmasi zoruna gidiyo.Acaba kaynimla konusmalimiyim bu durumu arada esim olmasa asla muhatap alacam insanlar degiller ama o uzulsun istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Kimseyle konuşma.Kimseyi değiştiremezsin.Bir dedengesiz insanlarmış daha büyük başın ağrır.Eşin de doğruyu yanlışı görsün artık.Kardeşte olsa bir yere kadar.Kardeşi onu düşünmüyorsa o da düşünmesin.İnsanların totosunu bu kadar kaldırmayın.Sana tavır yapıyorsa elti,sen de yap.Canı istediği zaman küsüyorsa,canı istediği zaman barışmasına izin verme.Kapını kapattın mı herkes kapının dışında kalır.İçerdekiler eş çocuktur.Siz bir ailesinin.zKimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.En güzeli umursamamak.

muhatap aldığınız bir kişi değil ama buraya konu açacak kadar muhatap almıssınız
bu arada siz de bir eltisiniz, bütün eltilere manyak demişsiniz ya o bakımdan dedimö
belki eltiniz de karsı taraftan bakınca sizin hakkınızda bunları düşünuyor olabilir

eşiniz adına üzülmeyın , bırakın rahatsız oldugu bır durum varsa eşiniz kendisi üzülsün.

konuyu okurken sizin eltiyi çok kıskandığınızı çıkardım. çalışması ve para kazanması size dert olmuş gibi. koca insanlar eşiniz ve kardeşi. bir problem varsa illa ki çözebilirler, sizlik bir durum yok.
okurken bile ittiniz beni. muhtemelen onlarada bu halinizi yansıtıyorsunuzdur. onlardan huzurları için oldukça uzak duruyordur sizden.

Bizde iki eltiyiz ama biz gayet normaliz. cık! sürekli, çalışıyor olmasını ya da evine onun katkı sağladığını neden vurguluyorsunuz?
Siz abi kardeş arasına girmeyin, bugün küserler yarın barışırlar..

Ama kendi ağzınla söylemişsin
Beni sevmedikleri için diye..
Muhtemelen eşinle bir problemleri yok.
Senden olumsuz elektirik alındığı için
Mesafe koymayı tercih etmişler.
Sende bu mesafeyi düşman oldular şeklinde
algılıyor gibisin.
Yani burdan öyle anlaşılıyor.

Gözümün önüne nedense kayınvalidesine dilinden ''' anne ya bak çalıştığı için abimi eziyor nasıl da görüyor musun kardeşi kardeşe düüşrüd ne kadar yapı ya yazık günah kardeş arasına kim girebilir keşke böyle olmasaydı gitseydik gelseydik ''' diyen içinden de şunlara bi fişneği vereyim diyen bi kadın belirdi.
Sorunuza gelince de benim eltim manyak değiy gayet işinde gücünde bi insan sanırım ben de değilim ya...

Back
X