Yorgun hayat23
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 22 Mart 2017
- 34
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yorgun hayat23
-
Annemden tecrubeliyim ne malesef ki ;(Dayak yenince böyle mi olunuyor tecrübelisin herhalde ayrıca kaynının adını da senden başkası çıkarmaz kimse böyle bir dedikodu yapmaz deseydin
Slm arkadaslar dun gece kizimi uyuturken birden gözümde agri olustu uyutup aynaya baktığımda bir sey goremiyordum ama esime gosterdim goz ucunda sislik var dedi ama cok kucuk bu sabah biraz daha sisti ogrendimki arpacikmis...esim simdiye kadar bana vurmamistir kadina vuran erkek degildir der...kizimla okulumdan donerken eltim bizi gördü sormadan ilk sunu dedi "ayy m....vurdumu sana"(gülüyo)kizdim zaten konuatugum yok oyle
"Dayak yemis gibimi duruyorum "dedim
"Eltim de bilmem gözün onu şişmiş"
Bende sevinme bosuna dovmedi dövmezde biliyorsun niye soruyorsun belli etmiomu arpacik bu "
Gidecektim bu kezde e ne yapion diye soruyo iyiyim diyorum
Bna bu halle disarda gezme kaynimin adini cikarirsin diyo ...
Bos bos konusmaya devam edeceksin sana bay bay dedim eve geldim...
Kizlar gozumun sadece uc tarafi az bi sey sismis hepsi degil morarma yok aksine dikkatlice bakildiginda görülür okulda kimse fark etmedi eltim hep bni bastan aşağı dört gözle suzdugu icin fark etmesi normal....
Gelde sınırlen me ...
Soyleyis tarzi her zaman amaci belli ettirir...Söylemiş ve gülmüş espri olduğu çok belli bence. Kafayı yemişlik bir durum göremedim, tarzı bu demek ki.
Yok yanlış anladınız eltinize böyle söyleseydiniz diye yazdım. Hani size dayak yemiş muamelesi yapıp dalga geçmiş ya eltinize sen yiyince böyle oluyorsun herhalde ordan mı benzettin deyin anlamında yazdim. Anneniz içinde üzüldüm bir daha yaşamaz inşallah.Annemden tecrubeliyim ne malesef ki ;(
Evet yalnis anladim k.bakmayin insallah cnmYok yanlış anladınız eltinize böyle söyleseydiniz diye yazdım. Hani size dayak yemiş muamelesi yapıp dalga geçmiş ya eltinize sen yiyince böyle oluyorsun herhalde ordan mı benzettin deyin anlamında yazdim. Anneniz içinde üzüldüm bir daha yaşamaz inşallah.
Gormeseydim varligindan habersizdim ne takicam sinirimi bozdu sadece...sen çok guzel cvp vermişsin takma kafana
Kiz gormem bile beni sinir ediyo lafi beni delirtir....uymamak icin kactim zatenNiçin o gülerken siz kızdınız ve sinirle cevap verdiniz? Siz de onu tiye alıp gülümseseydiniz ya.
Saçma sapan bir espri yani, hatta "Bir gün gülebileceğim kadar kaliteli espri yapabilmeni gerçekten istiyorum, inşallah o seviyeye gelirsin birlikte güleriz canım" deyip ifadesiz bir şekilde geçip gitseydiniz de olurdu.
Amaaan öfkelendiğinize değse bari :)
Kiz gormem bile beni sinir ediyo lafi beni delirtir....uymamak icin kactim zaten
aklı sıra şaka yapmış. sende cevasbını vermişsin ( boş bolş konuşacaksan gidiyom bye cümlesi yerinde olmuş tebrikler )Slm arkadaslar dun gece kizimi uyuturken birden gözümde agri olustu uyutup aynaya baktığımda bir sey goremiyordum ama esime gosterdim goz ucunda sislik var dedi ama cok kucuk bu sabah biraz daha sisti ogrendimki arpacikmis...esim simdiye kadar bana vurmamistir kadina vuran erkek degildir der...kizimla okulumdan donerken eltim bizi gördü sormadan ilk sunu dedi "ayy m....vurdumu sana"(gülüyo)kizdim zaten konuatugum yok oyle
"Dayak yemis gibimi duruyorum "dedim
"Eltim de bilmem gözün onu şişmiş"
Bende sevinme bosuna dovmedi dövmezde biliyorsun niye soruyorsun belli etmiomu arpacik bu "
Gidecektim bu kezde e ne yapion diye soruyo iyiyim diyorum
Bna bu halle disarda gezme kaynimin adini cikarirsin diyo ...
Bos bos konusmaya devam edeceksin sana bay bay dedim eve geldim...
Kizlar gozumun sadece uc tarafi az bi sey sismis hepsi degil morarma yok aksine dikkatlice bakildiginda görülür okulda kimse fark etmedi eltim hep bni bastan aşağı dört gözle suzdugu icin fark etmesi normal....
Gelde sınırlen me ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?