- 2 Ekim 2013
- 1.023
- 922
- 123
- Konu Sahibi Yorgun hayat23
-
Öyle saçma espri öi olur benım ektim bana dese ağzının payını alır bazısınn espri anlayışı ne kadar farklı . Hakaret etti resmen arada sınır olmalıHoşlanın veya hoşlanmayın, espri yapmaya çalışmış.
Siz neden büyüttünüz ki bu kadar?
Slm arkadaslar dun gece kizimi uyuturken birden gözümde agri olustu uyutup aynaya baktığımda bir sey goremiyordum ama esime gosterdim goz ucunda sislik var dedi ama cok kucuk bu sabah biraz daha sisti ogrendimki arpacikmis...esim simdiye kadar bana vurmamistir kadina vuran erkek degildir der...kizimla okulumdan donerken eltim bizi gördü sormadan ilk sunu dedi "ayy m....vurdumu sana"(gülüyo)kizdim zaten konuatugum yok oyle
"Dayak yemis gibimi duruyorum "dedim
"Eltim de bilmem gözün onu şişmiş"
Bende sevinme bosuna dovmedi dövmezde biliyorsun niye soruyorsun belli etmiomu arpacik bu "
Gidecektim bu kezde e ne yapion diye soruyo iyiyim diyorum
Bna bu halle disarda gezme kaynimin adini cikarirsin diyo ...
Bos bos konusmaya devam edeceksin sana bay bay dedim eve geldim...
Kizlar gozumun sadece uc tarafi az bi sey sismis hepsi degil morarma yok aksine dikkatlice bakildiginda görülür okulda kimse fark etmedi eltim hep bni bastan aşağı dört gözle suzdugu icin fark etmesi normal....
Gelde sınırlen me ...
Egitimm durumum neymis soylermisiniz merak ettim...siziBöyle konularda hemen konu sahibinin eğitim durumuna bakıyorum, genelde şaşırtmıyor beni.
Eğitim durumunuz bilgilerinizde yazıyor. Oradan bakabilirsiniz.Egitimm durumum neymis soylermisiniz merak ettim...sizi
Himm demek insanlarin iyi egitimi yoksa kötü sorunlari sacms sorunlari oluyo iyi egitimi olanlar güzel hayat suruyo ...boyle devam et sen cnm bu kafayla hayattan bi b.k bile ogrenemezsin demek sen konulara degil egitime bakiorsun ve ona gore degerlendiriyorsun...SAKA Bile olamazsin...Eğitim durumunuz bilgilerinizde yazıyor. Oradan bakabilirsiniz.
Boş verin sinirlenmeye degmez bu sene ilk kez benim de başıma geldi arpacıkmış gözümün biri komple şişti açamıyordum bile resmen bulanık görme falan çok şükür geçti.Slm arkadaslar dun gece kizimi uyuturken birden gözümde agri olustu uyutup aynaya baktığımda bir sey goremiyordum ama esime gosterdim goz ucunda sislik var dedi ama cok kucuk bu sabah biraz daha sisti ogrendimki arpacikmis...esim simdiye kadar bana vurmamistir kadina vuran erkek degildir der...kizimla okulumdan donerken eltim bizi gördü sormadan ilk sunu dedi "ayy m....vurdumu sana"(gülüyo)kizdim zaten konuatugum yok oyle
"Dayak yemis gibimi duruyorum "dedim
"Eltim de bilmem gözün onu şişmiş"
Bende sevinme bosuna dovmedi dövmezde biliyorsun niye soruyorsun belli etmiomu arpacik bu "
Gidecektim bu kezde e ne yapion diye soruyo iyiyim diyorum
Bna bu halle disarda gezme kaynimin adini cikarirsin diyo ...
Bos bos konusmaya devam edeceksin sana bay bay dedim eve geldim...
Kizlar gozumun sadece uc tarafi az bi sey sismis hepsi degil morarma yok aksine dikkatlice bakildiginda görülür okulda kimse fark etmedi eltim hep bni bastan aşağı dört gözle suzdugu icin fark etmesi normal....
Gelde sınırlen me ...
Bi kac üyeden boyle yorumlar geldi bi dahakine bunu denicem...Sen iyi anlıyorsun bu dayak işlerinden elticim hayırdır deseydin :) bide kahkaha patlatsaydin sinirlenmek yerine ınan böyle yapınca o deli olurdj
Bnim gecti fazla surmedi cnm int.baktim bi an sizinki gibi olur sandim neyseki gecti...Boş verin sinirlenmeye degmez bu sene ilk kez benim de başıma geldi arpacıkmış gözümün biri komple şişti açamıyordum bile resmen bulanık görme falan çok şükür geçti.
Böyle durumlarda bozulmak degild bozmak gerek bak bakalım yapacak bi daha böyle patavatsizlikBi kac üyeden boyle yorumlar geldi bi dahakine bunu denicem...
Ne esprisi ya iğne sokmuş resmen ah o iğne bir kendi dillerine batsa ne güzel olacak..Hoşlanın veya hoşlanmayın, espri yapmaya çalışmış.
Siz neden büyüttünüz ki bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?