Bu eltim kafayi yemis...

sen gayet güzel cevap vermişsin.
dengesiz ve patavatsız bir kadın belli ki kolay gelsin canım mesafe her zaman iyidir iyi yapıyorsun.

Kayın düşünen kadınları da hıcccc anlamam cok saçma sanane be git kocana bak

Hoşlanın veya hoşlanmayın, espri yapmaya çalışmış.

Siz neden büyüttünüz ki bu kadar?
Öyle saçma espri öi olur benım ektim bana dese ağzının payını alır bazısınn espri anlayışı ne kadar farklı . Hakaret etti resmen arada sınır olmalı

İlk etapta espiri olduğunu düşündüm. Sonra kaynımın adını çıkarırsın deyince dengesiz olduğunu fark ettim. Tipik ve gereksiz elti tipi sanırım.Umursama lafını söylemişsin zaten. Kendi küçük dünyasında kendi haline bırak eğlensin ufak tefek şeyler ile. Benim de eltim var bu durumda bende elti oluyorum hiç kabul etmedim büyük olan benim kardeşim dedim sonra baktım ki yok biz eltiyiz Bazen saçmasapan şeyler olabiliyor maalesef en güzeli cevabını verip yola devam etmek

Kaynını çok düşünen elticik yılanlarından korkmak lazım.
Kaynını karısıyla kıskanıyolar genelde altta yatan psikoloji bu

espiri değil bu saçmalık

bir kere yapmış o saçma espiriyi ikinci kere yapmaya hatta ayrılırken devam ettirmeye ne gerek var şaka kaka olmuş

Eğitim durumunuz bilgilerinizde yazıyor. Oradan bakabilirsiniz.
Himm demek insanlarin iyi egitimi yoksa kötü sorunlari sacms sorunlari oluyo iyi egitimi olanlar güzel hayat suruyo ...boyle devam et sen cnm bu kafayla hayattan bi b.k bile ogrenemezsin demek sen konulara degil egitime bakiorsun ve ona gore degerlendiriyorsun...SAKA Bile olamazsin...

Sen iyi anlıyorsun bu dayak işlerinden elticim hayırdır deseydin :) bide kahkaha patlatsaydin sinirlenmek yerine ınan böyle yapınca o deli olurdj

Boş verin sinirlenmeye degmez bu sene ilk kez benim de başıma geldi arpacıkmış gözümün biri komple şişti açamıyordum bile resmen bulanık görme falan çok şükür geçti.

Boş verin sinirlenmeye degmez bu sene ilk kez benim de başıma geldi arpacıkmış gözümün biri komple şişti açamıyordum bile resmen bulanık görme falan çok şükür geçti.
Bnim gecti fazla surmedi cnm int.baktim bi an sizinki gibi olur sandim neyseki gecti...

Bayağı cahil bir kadınmış eltiniz
Olası bir şiddet vakanızda eltiniz de koşa koşa gelip bir tekme atacak cinsten anlaşılan
Bir dahakine "sen işine bak kocamla benim özelimi dert edinme" diyebilirsin.

espri yapmış bence. şimdi ben de atıyorum evli ablamın gözünde bişey görsem ehehe eenişte mi dövdü diye şakalaşırım ne var ki bunda. amma abartmışsınız.

O değil de... böyle dışarda gezme kaynımın adını çıkarırsın demiş ya o zaman dicektin ki elaleme gerek yok sen varsın ya!!! Anlardı o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…