Doğuma Hazırlık Bu enfeksiyon demek mi korkuyorum:(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Arkadaşlar merhaba

Aile hekiminde sabah bazı testler yapıldı gebeligim daha yeni 6+5 .
İdrar testi de yapıldı sonuc çıktı ve korkuyorum
Eritrosit pozitif
Hemoglabin (+++) pozitif
Şeklinde

Başına böyle bir durum gelen var mı varsa çözüm ne yaptınız? 6 aralıkta doktor randevum,korkuyorum bebeğime birsey olur diye , bol su içiyorum suan da yapabileceğim bi bu.

Yuksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu . İdrara kan karismis. Sakin olun doktora gidin verdigi tedaviyi uygulayin. Korkmayin. Gebelikye enfeksiyon tedavisi goren cok kisi var

Yuksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu . İdrara kan karismis. Sakin olun doktora gidin verdigi tedaviyi uygulayin. Korkmayin. Gebelikye enfeksiyon tedavisi goren cok kisi var
Teşekkür ederim ama dediğim.gibi randevu ayın 6 sinda geç kalmış olmam dimi ona yanıyorum (

Bugun 2 litreye yakın su içtim hala.devam ediyorum , yarin kültür de yaptırsam mi sizce

Çok geçmiş olsun canım kızılcık çayı veya suyu ve papaty çayını doktorunla konuşup iç önerirse iç idrar yolunu temizler .. bide bol bol su

Bugun 2 litreye yakın su içtim hala.devam ediyorum , yarin kültür de yaptırsam mi sizce
Yaptirin kulturde emin olsunlar. Randevusuz gideblcgenz baska doktor ozel vs varsa gidin iciniz rahat etsin tedaviye gec kalmayin. suyuda daha da artirmalisiniz 3 litre icin

Yaptirin kulturde emin olsunlar. Randevusuz gideblcgenz baska doktor ozel vs varsa gidin iciniz rahat etsin tedaviye gec kalmayin. suyuda daha da artirmalisiniz 3 litre icin
Tamam yarın kültür de yaptırım zaten doktora gidene kadar çıkar, peki kadın doğuma gideyim dimi özel hastane yarin gidebilirim, doktorlara güvenmiyorum açıkçası hepsi başka birsey diyorum daha evvelden kötü tecrübem var ama bu durumda mecburum herhalde değil mi , tamam suyu da daha da cogaltirim . Insallah bebeğime birsey olmaz korkuyorum düşük olur diye Allah göstermesin

Çok geçmiş olsun canım kızılcık çayı veya suyu ve papaty çayını doktorunla konuşup iç önerirse iç idrar yolunu temizler .. bide bol bol su
Teşekkür ederim sagolun, doktoruma sorarım teşekkürler evet su içmeye de devam ediyorum

Allah korusun. evet kadin doguma gitmelisiniz. Zaten hamilelik sureciniz boyunca gideceksinz iyi bir doktor bulup ona gidin surekli

bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bol mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyordu doktorum ilaç verdi.. üç dört defa kullandım geçti korkmayın tedavisi var
yalnız 2 lt su içiyorum demişsiniz daha fazla içmeye çalışın

Insallah , yatmaya kadar da 2 litre içsem 4 lt.yeterli herhalde mide bulantısı var daha kötü yapiyor , yarin kesin gideceğim başka doktora , çünkü kendi doktorum zeynep kamilde ve randevum 6 aralıkta beklemek korkutuyor ondan dolayi daha ilerlemesinden korkuyorum.

bence de kesinlikle git ben gitmediğim için pişmanım 2 gün kendi kendine geçmesini bekledim ama geçmedi.. çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim sagolun, doktoruma sorarım teşekkürler evet su içmeye de devam ediyorum
Ihlamur dışında bitki çayı icilmes hamileyken sakın içmeyin. Acile giderek söylerseniz ilaç verirler Belkı, 6 Aralık çok uzak bir tarih. Hiç belirtiniz yokmu ağrı acı?
Bende hamileyken idrar yolu enf. Geçirdim ama acıdan mahvolmuştum, afedersiniz idrarın sırf kan rengiydi

bence de kesinlikle git ben gitmediğim için pişmanım 2 gün kendi kendine geçmesini bekledim ama geçmedi.. çok geçmiş olsun
Yarin gideceğim saat 2 ye randevu buldum hayirlisi olsun inşallah korkuyorum valla gece de uyuyamam simdi düşünmekten

Evet ben de bitki çayları düşüge sebep oluyor diye duymuştum o yüzden tereddüt ediyorum , yarina özelden randevu aldım saat 2 de.gidecegim bakalim ne olacak korkuyorum gerçekten, hayir belirti yok benim.normal rengi , sadece cok çok hafif kaşıntı oluyor bazen

Mantarda olabilir. Gerekirse vajinal kültür verin. Ben en sonunda öyle kurtuldum. Dr gerek yok desede ben şüphelendim. Gerçekten de üreme çıktı kültürde. Ondan sonra tedavi uygulandi bir daha idrar enf. Olmadı

Mantarda olabilir. Gerekirse vajinal kültür verin. Ben en sonunda öyle kurtuldum. Dr gerek yok desede ben şüphelendim. Gerçekten de üreme çıktı kültürde. Ondan sonra tedavi uygulandi bir daha idrar enf. Olmadı
Evet haklısınız , benim mantar vardi hatta fitil kullanıyordum son fitilide hamile olduğumu öğrendiğim bir gün öncesinden kullanmıştım geçmemiş olabilir , yarin onu da yapmalarını isterim , cok teşekkür ederim

İdrar yolundan kurtulmanın en etkili yolu bol bol su içerek tuvalete gitmek.Yani ben hep öyle atıyorum 2 litre az bence

İdrar yolundan kurtulmanın en etkili yolu bol bol su içerek tuvalete gitmek.Yani ben hep öyle atıyorum 2 litre az bence
Valla şu saate kadar 5 lt içmişim.korkudan habire içiyorum, devamlı tuvaletteyim insallah gecer gider bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…