Bu erkeğe ne yapmalı?

Demiş demiş agirlarim tabi ki demiş .

Zaten mesele ağırlaması değil
Evimde ağırlarım demedim hanımefendi kalacak yer çok dedim zaten ağırlamayacağımı anlayınca da gelmekten vazgeçti. Yoksa gayet meyilliydi izin almış yer arıyor gezmeye. Yani nerdeyse benden daha emin konuşuyorsunuz demiş demiş diye nasıl böyle olunuyor acaba merak ediyorum :))
Amaciniz ne onu da çözemedim komik gerçekten buyrun siz cevap verin sorulara benden daha hakimsiniz olaya baksanıza :))

bana böyle yaklaşana yani gelsem beni ağırlar mısın vs tarzı bişey diyene, ima edene güzel bir otel ayarlarım sana tabii, tek kişilik odalarında iyi manzara olanlar var :) diyorum bi daha yazmıyorlar :D

Yahu desenize o kadar görüşmek istiyorsan sen gel, diyee. Şu erkeklere biraz ilişki için çaba ve emek harcaması gerektiğini bildirin artık

Arkadaşlar üniversiteden bir çocuk bi kaç ay önce ekledi. Kendisi bir büyükşehirde ben de oraya gittiğimde hikayeden bana yazdı, iltifatlar sizi şöyle beğeniyordum ünideyken diye, görüşelim bi çay içelim dedi. Benimde zamanım yoktu içemedik. Neyse bir daha geldiğinde görüşelim dedi. Sonra ayda bir filan ara ara hikayeme bişeyler yazıyor ve sürekli işte buraya gelmiyor musun diyor kısa kısa. Dün de yine öyle hikayeme yorum yaptı. Buraya gelmiyo musun dedi. Ben de işler yoğun dedim. Sonra numaramı istedi. uzak olmasa ben sana gelirdim çat kapı diyor. Beni ağırlaymıydın ki dedi. Ben de kalınacak gezilecek yer çok bakma küçük bir il olduğuna ağırlardım dedim. Sonra yine buraya geldiğinde görüşelim bay bay moduna girdi. Muhtemelen takılmalık biri gibi gördü. Şimdi ben bu kişiyi ne yapayım siz olsanız ne yapardınız? Tekrar yazarsa vs yada direk çıkarırsam garip mi olur bilemedim
Bu mesajin begenilmeycek nesi var😐😂 kiz durumu anlatmis yani..

sen nezaketen agurlardim demissin
Muhtemelen bende oyle derdim herhalde.. ama yani tanismak isteyen insan zaten kendisi gelirdi.. samimi
Gelmedi bana.. ben olsam engellerdm😐😂

Bu mesajin begenilmeycek nesi var😐😂 kiz durumu anlatmis yani..

sen nezaketen agurlardim demissin
Muhtemelen bende oyle derdim herhalde.. ama yani tanismak isteyen insan zaten kendisi gelirdi.. samimi
Gelmedi bana.. ben olsam engellerdm😐😂

Mesajı değil de olaya tepki amaçlı beğenmediler herhalde
Engelledim aynen ben de

Arkadaşlar üniversiteden bir çocuk bi kaç ay önce ekledi. Kendisi bir büyükşehirde ben de oraya gittiğimde hikayeden bana yazdı, iltifatlar sizi şöyle beğeniyordum ünideyken diye, görüşelim bi çay içelim dedi. Benimde zamanım yoktu içemedik. Neyse bir daha geldiğinde görüşelim dedi. Sonra ayda bir filan ara ara hikayeme bişeyler yazıyor ve sürekli işte buraya gelmiyor musun diyor kısa kısa. Dün de yine öyle hikayeme yorum yaptı. Buraya gelmiyo musun dedi. Ben de işler yoğun dedim. Sonra numaramı istedi. uzak olmasa ben sana gelirdim çat kapı diyor. Beni ağırlaymıydın ki dedi. Ben de kalınacak gezilecek yer çok bakma küçük bir il olduğuna ağırlardım dedim. Sonra yine buraya geldiğinde görüşelim bay bay moduna girdi. Muhtemelen takılmalık biri gibi gördü. Şimdi ben bu kişiyi ne yapayım siz olsanız ne yapardınız? Tekrar yazarsa vs yada direk çıkarırsam garip mi olur bilemedim
Teşhisi koymuşsunuz ; Gereksiz bir baş ağrısı. Şimdi bize ağrı kesici mi içeyim ağrı devam mı etsin diye soruyorsunuz.

Sizce??

agirlamaktan kasit biraz havada kalmis evinize almanizi mi bekledi o u mu kastetti yoksa gezdirilmeyi mi ?
ben olsam kalicak yerini ayarla sana gezerken eslik ederim gibisinden cevap verirdim.

Tersleseniz ne, engelleseniz ne? Adam tarafından değer görmüyorsunuz, siz de değer vermeyeceğinize göre?
Kaba tabirle sallamadığınız adam için niye bu kadar düşünüyorsunuz?
Her yazan kişiye o kadar enerji harcansa . Var böyle tipler gel sevişelim dese bile gelmez adam . Sırf mesaj atarak ego tatmin etmek . Hikayede görüyor bir yazayım diyor .

Her yazan kişiye o kadar enerji harcansa . Var böyle tipler gel sevişelim dese bile gelmez adam . Sırf mesaj atarak ego tatmin etmek . Hikayede görüyor bir yazayım diyor .
Hoşlanmadığım insanlardan kurtulmak için bile mesai harcamak güç geliyor Minerva valla. Keşke hiç yormadan defolup gitseler. :KK14:

ya allah aşkına benim de instagramdan mesajlaştığım biri vardı, bir iki konuştuk ille de buluşalım vs demeye başladı. biraz daha konuşup tanıştıktan sonra sohbetin akışına göre yüz yüze geliriz tabii, dedim. tamam dedi ertesi gün yine aynı muhabbet. bi zaman ver bi bekle bakayım sohbet saracak mı, merhaba nasılsın, iyi sen, iyi ben de eee ne zaman buluşuyoruz?? olayına döndü devamlı. bazen düşünüyorum da hiç kadın ruhundan anlamıyorlar.

Aslinda bir erkegin gercek niyeti hareketlerinden belli oluyor. Tanisma zamanimizda esim baska bir sehirde yasiyordu. Bir gün 24 saat nöbetden ciktiktan sonra trene atlayip is yerime geldi. Elinde iki kahve ve gofret. Öglen molayi beraber gecirdik. O omuzumda uyuya kaldi, ama o bende cok güzel bir ani bugüne kadar. Gercekten ilgi gösteren erkel bunu hareketleri ile gösteriyor zaten. Mesajla degil
Bi yemek ısmarlasaymış bari. 😜

Back
X