- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Yani şöyle benim anladigim dindar biri ve dusunus biçimi de muhafazakar önceki ilişkileri hakkında çok kısa bir konu gecmisti. Ve o zaman böyle muhabbet ederdim senle ettiğim muhabbet gibiydi dedi. Öncesinde öyle çok sevdiği aşık olduğu biri de olmamış. Hatta ben kendimden çok birini sevmedim şu ana kadar demişti. Flört vs. bunlardan da pek anlamam demişti. Ukala mi bilmiyorum da özgüvenli.internet üzerinden, insanlardan birşey öğrenmek için çıkar ilişkisi güdüyor ama bir kızın bile elini tutmamış.
yani bu iki açıklama çok kopuk. hem o derece muhafazakar hem de bana birşey katmayan insanla muhattap olmam ukalalığı.
değişik biriymiş.
Yani öyle bir sey mi bilmiyorum da konuşmadan başka somut bir adımı yok onu diyebilirimSen farklısın benim için demeye çalışmış ama becerememiş gibi geldi bana.
Yani şöyle benim anladigim dindar biri ve dusunus biçimi de muhafazakar önceki ilişkileri hakkında çok kısa bir konu gecmisti. Ve o zaman böyle muhabbet ederdim senle ettiğim muhabbet gibiydi dedi. Öncesinde öyle çok sevdiği aşık olduğu biri de olmamış. Hatta ben kendimden çok birini sevmedim şu ana kadar demişti. Flört vs. bunlardan da pek anlamam demişti. Ukala mi bilmiyorum da özgüvenli.
Bence dediği doğru olabilir. Yani erkekler daha net olur bu konularda. Bir de kendi kendine dedi hatta şaşırdım bi an yemin edebilirim dedi. Kadın olsa çekiniyor olabilir derdim de erkek olduğu için saklama güdüsü taşımıyor gibi geliyor bana. Biraz çelişkileri ortaya koydu ama haklısınızBence adam da ne istediğini bilmiyor. Ayrıca bu zamana kadar bir kızın elini tutmadığını söylüyor madem o kadar muhafazakar sanal dünya üzerinden neden sizinle konuşuyor
haram oluyor bu da sesinizi falan duyuyor yani ?
Hiçte inandırıcı değil.
Tutmamışmış.
Çıkar güttüğünü söylüyor saçma buluyor niye sizinle konuşuyor.
Adam saçmalardan ibaret.
Boşver niye kafanı karıştiriyorsun ?
Ilk zaman daha çelişkili idi şimdi daha tutarlı kendini tanıttığı dönem bazı çelişkileri vardı açıkçası. Mesela o dönem önceki ilişkilerinde de böyle muhabbet ederdim demişti. Flörtten anlamam demişti. Hatta kendimden başka birini daha çok sevmedim demişti falan. Yani öyle çok duygusal bir ilişkisi olmamış.Sizden hoşlanıyor ancak pek güvenilir gelmedi. Madem muhafazakar ve bir kızın elini tutmamış, net üzerinden ilişkiye sıcak bakmıyor, sizinle neden bu kadar sıkı konuşuyor? Konuşurken sıkıntı yok demek ki. Polis olduğundan emin misiniz? Bir arkadaşım bu şekilde kandırıldı. Adam buna ben polisim diye kandırıyor, aslında askerlik yapıyormuş, can sıkıntısından kızlarla konuşuyormuş
Bu arada benden hoşlandığı konusunda da pek bir fikrim yok açıkçası.Ilk zaman daha çelişkili idi şimdi daha tutarlı kendini tanıttığı dönem bazı çelişkileri vardı açıkçası. Mesela o dönem önceki ilişkilerinde de böyle muhabbet ederdim demişti. Flörtten anlamam demişti. Hatta kendimden başka birini daha çok sevmedim demişti falan. Yani öyle çok duygusal bir ilişkisi olmamış.
Yok kesin dediği doğru. Haberlerde gördüm. Habere çıktım diye paylaştı kendisinin çıktığı kareyi.
Olabilir net bir fikrim yok. Ilişki konularına çok girmedik daha cok başlarda laf arasında bahsettik. Dedikleri bunlar☺bence özgüveni yanlış tanımlıyorsunuz. bu adam bangır bangır sen benden değerli olmayacaksın diyor.
insan ilişki yaşıyorsa sevdiğine bazen kendinden çok değer verebilmeli. ben bu cümlelerden fedakarlık yapmayacak, özgüvenli değil, kendini beğenmiş bir erkek gördüm.
Değmemiş olabilir bu yüzden sanalda 3,5 ay biriyle konuşup ne buluşacak kadar ilerlemiş ne başka bir yere varmış. Ama bu kendi tercihinden mi yoksa başka bir şeyden mi onu bilemeyizElim kadın eline değmedi
Reis sana inandık ama eline inanamadık...
Konu sahibi dikkatli ol, ayık ol
Olabilir net bir fikrim yok. Ilişki konularına çok girmedik daha cok başlarda laf arasında bahsettik. Dedikleri bunlar☺
Bende net bir sey göremedim. Tek net gelen benimle iletişim kurma yönünde devamlılığının olması. Benimle iletişim kurma çabası.Sizden hoşlanıyor diyebileceğim bir sey görmedim vakit geçirmek içinde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?