Bu erkeğin niyetini anlayamıyorum, aramizdaki durumu çözemiyorum.

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
365
109
103
31
Karşımdaki kişiyle bir forumdan tanıştık. Yaklaşık 3,5 aydır muhabbet ediyoruz. Kendisi kolluk kuvveti, benden 5 saatlik mesafede bir ilde yaşıyor. Muhabbetimiz daha çok telefonda konuşarak ilerliyor. Beni sık sık arıyor. 2 günde bir şeklinde ya da ara ara mesaj atar. Daha cok o baslatir iletişimi. Mesajlaşma konusunda pek aktif değil de daha çok arar. Yani yoğun diyebileceğim bir iletişimimiz var.
Konuştuğumuz konular daha çok günlük mesleki şeyler nadir de olsa aile hayatımızdan bahsettiğimiz oluyor. Asla belaltı iması vs. olmadi. Kendisi fiziki ve sohbet olarak begendigim biri.
Benim dikkatimi çekmeye hoşlanmaya başladım. Muhabbetimizin başında laf arasında 2 ay önce falan başka ilden böyle sanal başlayan şeyleri sevmediğinden imkan vermediğinden bahsetti. Saçma bulduğunu dedi yani. O dönem net üzerinden de çıkar ilişkisi güttüğünü bir şeyler öğrenemeyeceği biriyle arkadaş da olmak istemeyeceğinden bahsetti. Ama şu an iletişimimiz sürüyor. Normal muhabbet de ediyoruz. Şimdiye kadar bir kızın elini bile tutmadım demişti bir keresinde muhafazakar dindar diyebileceğim biri de. Ayni zamanda birinden hoslansam soylerim de demisti. Şimdi bunları şundan dolayı anlattım. Benim hoşuma giden biri ama o benim hakkımda ne düşünüyor neden benimle iletişim kurmak istiyor. Yani sadece arkadaş olarak mi yoksa başka bir şekilde benim gibi beğenme ihtimali de olabilir mi? Ne düşünmeliyim bilemiyorum. Ben kendim zaten utangaç bir tipim öyle direkt bir sey görmeden hayallere de kapılmak istemiyorum ama ilgimi de çekiyor.

Bence adam da ne istediğini bilmiyor. Ayrıca bu zamana kadar bir kızın elini tutmadığını söylüyor madem o kadar muhafazakar sanal dünya üzerinden neden sizinle konuşuyor
haram oluyor bu da sesinizi falan duyuyor yani ?
Hiçte inandırıcı değil.
Tutmamışmış.

Çıkar güttüğünü söylüyor saçma buluyor niye sizinle konuşuyor.
Adam saçmalardan ibaret.
Boşver niye kafanı karıştiriyorsun ?

Son düzenleme:
Yani şöyle benim anladigim dindar biri ve dusunus biçimi de muhafazakar önceki ilişkileri hakkında çok kısa bir konu gecmisti. Ve o zaman böyle muhabbet ederdim senle ettiğim muhabbet gibiydi dedi. Öncesinde öyle çok sevdiği aşık olduğu biri de olmamış. Hatta ben kendimden çok birini sevmedim şu ana kadar demişti. Flört vs. bunlardan da pek anlamam demişti. Ukala mi bilmiyorum da özgüvenli.

Sizden hoşlanıyor ancak pek güvenilir gelmedi. Madem muhafazakar ve bir kızın elini tutmamış, net üzerinden ilişkiye sıcak bakmıyor, sizinle neden bu kadar sıkı konuşuyor? Konuşurken sıkıntı yok demek ki. Polis olduğundan emin misiniz? Bir arkadaşım bu şekilde kandırıldı. Adam buna ben polisim diye kandırıyor, aslında askerlik yapıyormuş, can sıkıntısından kızlarla konuşuyormuş

bence özgüveni yanlış tanımlıyorsunuz. bu adam bangır bangır sen benden değerli olmayacaksın diyor.
insan ilişki yaşıyorsa sevdiğine bazen kendinden çok değer verebilmeli. ben bu cümlelerden fedakarlık yapmayacak, özgüvenli değil, kendini beğenmiş bir erkek gördüm.

Nasıl, nereden ve ne amaçla tanıştınız ki? Yaşlar kaç?

3 aydır sizden ya da sohbetinizden hoşlandığını dile hiç getirmedi mi?

Temiz aile çocuğuyum demeye getirmiş. Çok tutucu biri değil, karşısında ki kadını nasıl manipüle edeceğini iyi biliyor. Bu tarz erkekler beni rahatsız ediyor. Çünkü dürüst gelmiyor bana siz yinede dikkatli olun derim. Fizik iyi, meslek iyi, neden çevresinden biri ile görüşmek yerine sosyal medyayı tercih ediyor?

Bence dediği doğru olabilir. Yani erkekler daha net olur bu konularda. Bir de kendi kendine dedi hatta şaşırdım bi an yemin edebilirim dedi. Kadın olsa çekiniyor olabilir derdim de erkek olduğu için saklama güdüsü taşımıyor gibi geliyor bana. Biraz çelişkileri ortaya koydu ama haklısınız İlk zaman çelişkili idi şimdi biraz daha tutarlı gibi ama Ilk zamanın çelişkileri bi acaba dedirtiyor

Adam bal gibi çapkın
Diline pelesenk olmuş elime kadın eli değmedi cümlesi.
Biri size sormadığınız halde bir konuda açıklama yapıyorsa o konuda kesin bir açığı vardır.
Konu sahibi sormuşmuydun bu çapkına eline kadın eli değdi mi diye? Sanmam
Yeme bunları yemeee

Ilk zaman daha çelişkili idi şimdi daha tutarlı kendini tanıttığı dönem bazı çelişkileri vardı açıkçası. Mesela o dönem önceki ilişkilerinde de böyle muhabbet ederdim demişti. Flörtten anlamam demişti. Hatta kendimden başka birini daha çok sevmedim demişti falan. Yani öyle çok duygusal bir ilişkisi olmamış.
Yok kesin dediği doğru. Haberlerde gördüm. Habere çıktım diye paylaştı kendisinin çıktığı kareyi.

Bu arada benden hoşlandığı konusunda da pek bir fikrim yok açıkçası.

Olabilir net bir fikrim yok. Ilişki konularına çok girmedik daha cok başlarda laf arasında bahsettik. Dedikleri bunlar☺

Elim kadın eline değmedi

Reis sana inandık ama eline inanamadık...

Konu sahibi dikkatli ol, ayık ol
Değmemiş olabilir bu yüzden sanalda 3,5 ay biriyle konuşup ne buluşacak kadar ilerlemiş ne başka bir yere varmış. Ama bu kendi tercihinden mi yoksa başka bir şeyden mi onu bilemeyiz

Olabilir net bir fikrim yok. Ilişki konularına çok girmedik daha cok başlarda laf arasında bahsettik. Dedikleri bunlar☺

e tamam adam fragmanı göstermiş. illa açık açık ilişki yaşarsak bana nasıl davranırsın diye konuşulmaz ki.. böyle konuşmalarla anlar insan karşındakini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…