Bu erkeğin niyetini anlayamıyorum, aramizdaki durumu çözemiyorum.

Yok ben düşünüyorum mantikli gelenler var. Sorgulama açısından etkileşim kurmak iyi geldi. Bir de bende anlamam flört ilişki vs. pek kavramaya çalışıyorum

Ah bi sorsaydın ne dediğini kendi biliyor mu?

Bi dediği diğerini etkisiz ediyor

Muhafazakar bir de he canım kesin öyle kız eline eli değmemiş asla inanmam
Aa bir keresinde dedim olabilir öyle
Sevgilisi olmuş ama anladığım ciddi öyle çok benimsediği biri olmamış. Sosyal yeteneği bence kadınlara karşı zayıf. Konuşunca bakıyorum da öyle ağzı iyi laf yapan biri değil. Bu arada sosyal medya hesapları yok gibi bir şey aktif değil. Kendi fotosu yok. Sosyal medya ilişkisine karşı olduğunu samimi bulmadığını söylemişti ilk zaman şimdi benim aklımı karıştıran şeyse sahiden beni arkadaş olarak mi görüyor diye düşünüyorum

no, seni parmağında oynatıyor. O da bunun farkında. Yarı şaka yarı ciddi.

"bu muhabbet nereye gidiyor anlamıyorum. Telefon arkadaşlığı yapacak bir yaşta değilim." ya da benzeri bişey dememişsinki. Saçma bulduğuna dair en küçük bir sinyal yok.

Yakın arkadaşmıyız biz diyorsun, onda bile renk vermiyor. Seni tanımak istiyorum diyebilir en azından, ama bu bildiğin hiç bir vaad sunmadan gönül eğlendiriyor bence.

Kadınlara karşı sosyl yeteneği zayıfsa uzak dur. Seni mutlu etmez, romantik olmaz, gönül almayı bilmez.

Yok ben düşünüyorum mantikli gelenler var. Sorgulama açısından etkileşim kurmak iyi geldi. Bir de bende anlamam flört ilişki vs. pek kavramaya çalışıyorum
Evet orası ilginç bir ayrıntıydı bende merak edip sordum orada. 2 ihtimal belirdi kafamda.
Ya sahiden öylesine gibi bakıyor bana ya da arkadaşız demek istemiyor. Zaten arkadaş kanka gibi bir şeyi asla demedi. Bazen özellikle mi söylemiyor diye düşünüyorum. Çünkü hiç arkadaşız muhabbeti yapmadı.
2 ihtimal var gibi geliyor bana. Hangisi güçlü ihtimal bilmiyorum

amaaan 2 laf ediyoruz, şakalaşıyoruz 5 dk, benim de işime geliyor, kafa dağıtıyorum işte diyorsanız siz bilirsiniz tabi

Ama her aradığında min 45 dk sohbet ediyoruz, ben bu adama bağlanabilirim, alışıyorum diyorsanız uzak durun derim.

Güven vermiyor. Ben buradan gıcık oldum

Kac yasında bu adam

Kafami dağıtıyorum ve aslında sürece bırakmak istiyorum. Ha muhabbet süremiz uzun oluyor evet ama bazen de sey diyorum. Mesela ben onunla muhabbet ediyorum evet ama o da benimle ediyor ve zaman harcıyor. Mesela ben ona bağlanabilirim gözüyle bakabiliyorum da o neden bakamıyor diye düşünüyorum. Erkek kafası gibi bakmak istiyorum aslında

Bu yasta sosyal medya da aktif olmaması bana güven vermedi ya da sakladığı bir şeyler olabilir diye geldi aklıma nedense
Açıkçası merak edip baktım kardeslerinin ismini öğrendim baktım bilgiler doğru. Sonra bir de habere çıktı gazeteye baktım meslek falan doğru. Ama sordum neden böyle diye sevmiyorum dedi ve kendisini guzel bulmadığını da dedi. Toplasan 30 fotom yoktur dedi falan.

Eli elime değmedi geyiği, netten hayvan gibi herkese yazıp sonra “ ben aslında sosyal medya kullanmıyorum, internetten hiç insanların birbirine güvenemeyeceğine inanıyorum” “mutaassıp bir ailenin evladıyım, namaz kılarım, utangacım” her kutuyu kendince doldurma ve göze girme kurnazlığı. Eğer her insanın kendi hakkındaki söyledikleri doğru olsaydı, dünya şu an daha başka bir dünya olurdu.

Olabilir belki de ama benim gözüme girince ne elde edebilir ki?

Bu yasta sosyal medya da aktif olmaması bana güven vermedi ya da sakladığı bir şeyler olabilir diye geldi aklıma nedense
Bende sosyal medya kullanmıyorum. Birsey sakladığım için değil sadece o kadar gereksiz akraba ve laf sokmalarindan bıktığım için herseyi kapattım. Kafam çok rahat. Sadece burda üyenin yazdigi kadarıyla adam bana da pek güvenilir gelmedi. Zaten güven kazanmak için de birsey yapmamış

erkekler 20 yıllık karılarını da 5 dk ya harcıyor çünkü. O kafa değil ruh hali, bürünmeniz imkansız.

Aman şu anımızdı, şurada nasıl eğlendiydik, beni nasıl güldürdü, şu gün beni düşündüydü diye hemencecik bağlanan biz saftirik kadınlarız maalesef.

Şimdi eğleniyorsun ama 3-5 aya kalmaz hayatınızın ciddi bir parçası olur bu adam. Hayal kırıklığı yaşamayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…