- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Yok ben düşünüyorum mantikli gelenler var. Sorgulama açısından etkileşim kurmak iyi geldi. Bir de bende anlamam flört ilişki vs. pek kavramaya çalışıyorumtamam zaten insanlar genelde arkadaşça sohbetlerle birbirini tanımaya başlar ya. ondan dedim.
siz bence şu an buradaki uyarıları kabul etmemek için çaba içerisindesiniz. ne diyim, yaşayıp görmeniz lazım belki de.
Aa bir keresinde dedim olabilir öyleAh bi sorsaydın ne dediğini kendi biliyor mu?
Bi dediği diğerini etkisiz ediyor
Muhafazakar bir de he canım kesin öyle kız eline eli değmemiş asla inanmam
Sevgilisi olmuş ama anladığım ciddi öyle çok benimsediği biri olmamış. Sosyal yeteneği bence kadınlara karşı zayıf. Konuşunca bakıyorum da öyle ağzı iyi laf yapan biri değil. Bu arada sosyal medya hesapları yok gibi bir şey aktif değil. Kendi fotosu yok. Sosyal medya ilişkisine karşı olduğunu samimi bulmadığını söylemişti ilk zaman şimdi benim aklımı karıştıran şeyse sahiden beni arkadaş olarak mi görüyor diye düşünüyorumBelli bir yaşta, işi gücü olan adam neden hiç flört dahi etmemiş sevgilisi olmamış? Evlenmeden olmaz diyorsa çevresinde hiç mi kadın yok sanal alemde arıyor?
Sosyal yetenekleri zayıf sosyal medyadan arkadaş ediniyor desek 3,5 ay konuştuğu insanı insan görmek istemez mi?
no, seni parmağında oynatıyor. O da bunun farkında. Yarı şaka yarı ciddi.5 saat mesafe var aramızda. Öyle yaptım aradı açmadım ya da geç açtım falan. Geç açtığımda bir keresinde de çabuk aç telefonu diye şaka yaptı ilk an. Ya da telefonu açmadım o gün, birkaç gün sonra döndüm. Açtı normal konuştu ama laf arasında buna dikkat ettiğini falan dedi. Aklına takılmış yani.
Ha bir de geçenler yakın bulduğu kişilere gıcıklık yapar gibi muhabbet kuruyor bundan bahsetti. Ben de bana da öyle yapıyorsun bende yakın arkadaşın sayılır miyim dedim. Bana düşünmem lazım dedi bende düşün şimdi dedim konuyu kapattı.
Yani dediklerini denedim aslında önceden
Kadınlara karşı sosyl yeteneği zayıfsa uzak dur. Seni mutlu etmez, romantik olmaz, gönül almayı bilmez.Aa bir keresinde dedim olabilir öyle
Sevgilisi olmuş ama anladığım ciddi öyle çok benimsediği biri olmamış. Sosyal yeteneği bence kadınlara karşı zayıf. Konuşunca bakıyorum da öyle ağzı iyi laf yapan biri değil. Bu arada sosyal medya hesapları yok gibi bir şey aktif değil. Kendi fotosu yok. Sosyal medya ilişkisine karşı olduğunu samimi bulmadığını söylemişti ilk zaman şimdi benim aklımı karıştıran şeyse sahiden beni arkadaş olarak mi görüyor diye düşünüyorum
Yok ben düşünüyorum mantikli gelenler var. Sorgulama açısından etkileşim kurmak iyi geldi. Bir de bende anlamam flört ilişki vs. pek kavramaya çalışıyorum
Evet orası ilginç bir ayrıntıydı bende merak edip sordum orada. 2 ihtimal belirdi kafamda.no, seni parmağında oynatıyor. O da bunun farkında. Yarı şaka yarı ciddi.
"bu muhabbet nereye gidiyor anlamıyorum. Telefon arkadaşlığı yapacak bir yaşta değilim." ya da benzeri bişey dememişsinki. Saçma bulduğuna dair en küçük bir sinyal yok.
Yakın arkadaşmıyız biz diyorsun, onda bile renk vermiyor. Seni tanımak istiyorum diyebilir en azından, ama bu bildiğin hiç bir vaad sunmadan gönül eğlendiriyor bence.
amaaan 2 laf ediyoruz, şakalaşıyoruz 5 dk, benim de işime geliyor, kafa dağıtıyorum işte diyorsanız siz bilirsiniz tabiEvet orası ilginç bir ayrıntıydı bende merak edip sordum orada. 2 ihtimal belirdi kafamda.
Ya sahiden öylesine gibi bakıyor bana ya da arkadaşız demek istemiyor. Zaten arkadaş kanka gibi bir şeyi asla demedi. Bazen özellikle mi söylemiyor diye düşünüyorum. Çünkü hiç arkadaşız muhabbeti yapmadı.
2 ihtimal var gibi geliyor bana. Hangisi güçlü ihtimal bilmiyorum
Kac yasında bu adamAa bir keresinde dedim olabilir öyle
Sevgilisi olmuş ama anladığım ciddi öyle çok benimsediği biri olmamış. Sosyal yeteneği bence kadınlara karşı zayıf. Konuşunca bakıyorum da öyle ağzı iyi laf yapan biri değil. Bu arada sosyal medya hesapları yok gibi bir şey aktif değil. Kendi fotosu yok. Sosyal medya ilişkisine karşı olduğunu samimi bulmadığını söylemişti ilk zaman şimdi benim aklımı karıştıran şeyse sahiden beni arkadaş olarak mi görüyor diye düşünüyorum
Kafami dağıtıyorum ve aslında sürece bırakmak istiyorum. Ha muhabbet süremiz uzun oluyor evet ama bazen de sey diyorum. Mesela ben onunla muhabbet ediyorum evet ama o da benimle ediyor ve zaman harcıyor. Mesela ben ona bağlanabilirim gözüyle bakabiliyorum da o neden bakamıyor diye düşünüyorum. Erkek kafası gibi bakmak istiyorum aslındaamaaan 2 laf ediyoruz, şakalaşıyoruz 5 dk, benim de işime geliyor, kafa dağıtıyorum işte diyorsanız siz bilirsiniz tabi
Ama her aradığında min 45 dk sohbet ediyoruz, ben bu adama bağlanabilirim, alışıyorum diyorsanız uzak durun derim.
Güven vermiyor. Ben buradan gıcık oldum
28 yaşındaKac yasında bu adam
Bu yasta sosyal medya da aktif olmaması bana güven vermedi ya da sakladığı bir şeyler olabilir diye geldi aklıma nedense28 yaşında
Açıkçası merak edip baktım kardeslerinin ismini öğrendim baktım bilgiler doğru. Sonra bir de habere çıktı gazeteye baktım meslek falan doğru. Ama sordum neden böyle diye sevmiyorum dedi ve kendisini guzel bulmadığını da dedi. Toplasan 30 fotom yoktur dedi falan.Bu yasta sosyal medya da aktif olmaması bana güven vermedi ya da sakladığı bir şeyler olabilir diye geldi aklıma nedense
Bende bir sey netlestiremedim kafamdaUzak dur ben bu işten birşey çıkmayacağını düşünüyorum
Eli elime değmedi geyiği, netten hayvan gibi herkese yazıp sonra “ ben aslında sosyal medya kullanmıyorum, internetten hiç insanların birbirine güvenemeyeceğine inanıyorum” “mutaassıp bir ailenin evladıyım, namaz kılarım, utangacım” her kutuyu kendince doldurma ve göze girme kurnazlığı. Eğer her insanın kendi hakkındaki söyledikleri doğru olsaydı, dünya şu an daha başka bir dünya olurdu.Adam bal gibi çapkın
Diline pelesenk olmuş elime kadın eli değmedi cümlesi.
Biri size sormadığınız halde bir konuda açıklama yapıyorsa o konuda kesin bir açığı vardır.
Konu sahibi sormuşmuydun bu çapkına eline kadın eli değdi mi diye? Sanmam
Yeme bunları yemeee
Evet bence etkisi var bunun da, sıkıldığı için de iletişim kuruyor olabilir. Ne kadar değer verdiği kısmı muamma.Erkegın niyeti telefonda vakit gecırmek sıkıldığı zamanlarda, okadar.
Olabilir belki de ama benim gözüme girince ne elde edebilir ki?Eli elime değmedi geyiği, netten hayvan gibi herkese yazıp sonra “ ben aslında sosyal medya kullanmıyorum, internetten hiç insanların birbirine güvenemeyeceğine inanıyorum” “mutaassıp bir ailenin evladıyım, namaz kılarım, utangacım” her kutuyu kendince doldurma ve göze girme kurnazlığı. Eğer her insanın kendi hakkındaki söyledikleri doğru olsaydı, dünya şu an daha başka bir dünya olurdu.
Bende sosyal medya kullanmıyorum. Birsey sakladığım için değil sadece o kadar gereksiz akraba ve laf sokmalarindan bıktığım için herseyi kapattım. Kafam çok rahat. Sadece burda üyenin yazdigi kadarıyla adam bana da pek güvenilir gelmedi. Zaten güven kazanmak için de birsey yapmamışBu yasta sosyal medya da aktif olmaması bana güven vermedi ya da sakladığı bir şeyler olabilir diye geldi aklıma nedense
erkekler 20 yıllık karılarını da 5 dk ya harcıyor çünkü. O kafa değil ruh hali, bürünmeniz imkansız.Kafami dağıtıyorum ve aslında sürece bırakmak istiyorum. Ha muhabbet süremiz uzun oluyor evet ama bazen de sey diyorum. Mesela ben onunla muhabbet ediyorum evet ama o da benimle ediyor ve zaman harcıyor. Mesela ben ona bağlanabilirim gözüyle bakabiliyorum da o neden bakamıyor diye düşünüyorum. Erkek kafası gibi bakmak istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?